slevinkelevra Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ρε πείτε μου λίγο πως σκατά ο καφές σε ξυπνάει και το τσάι όχι;; εμένα νομίζω με ενοχλούν και τα δύο... ο γιατρός είπε είναι απ το pc να κάτσω σε απόλυτο σκοτάδι για κανα μισάωρο να ηρεμώ... Μια χαρα σε ξυπναει και το τσαι. Απλα αργει λιγο να σε πιασει, αλλα η επιδραση του κραταει πιο πολυ απο του καφε. Το τσαι περιεχει κ αυτο καφεινη. Μιλαμε για το κανονικο τσαι, το βραστο. Τωρα κατι παγωμενα βιομηχανικα τσαγια δε νομιζω να κανουν δουλεια. Απλα σε δροσιζουν. Ποσες ωρες καθεσαι στο pc ρε καλο μου? Και αν το απαιτει η δουλεια σου να λιωνεις στο pc, παει στα διαλα, αν καθεσαι "οικειωθελως" και λιωνεις, βλακεια κανεις, ελα να σε κερασω μια μπυρα. Δικιο εχει ο γιατρος, να ξεκουραζεις το βλεμα σου. Η μηπως να παρεις καμια καλυτερη οθονη? Η μηπως κατι γελοια "καλλυματα οθονων" απο τα 90ς που και καλα κοβανε ακτινοβολια στις CRT? Πωωωωωωω τι θυμηθηκα!!! Παρε ενα τετοιο, θα γελας τοσο πολυ που θα σου περασει κ ο πονοκεφαλος
viper2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μπλαμπλα, είμαστε τόσο καλοί που καταφέραμε να βγάλουμε την χωρα στις αγορές. . . . Άντε τώρα να τους πεις οτι ο ντουνιάς φορτώνει προϊόντα με υψηλό beta μπας και βγάλει καμία απόδοση της προκοπής... #gotta love talking heads Μέρες.
katiepie Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μια χαρα σε ξυπναει και το τσαι. Απλα αργει λιγο να σε πιασει, αλλα η επιδραση του κραταει πιο πολυ απο του καφε. Το τσαι περιεχει κ αυτο καφεινη. Μιλαμε για το κανονικο τσαι, το βραστο. Τωρα κατι παγωμενα βιομηχανικα τσαγια δε νομιζω να κανουν δουλεια. Απλα σε δροσιζουν. Ποσες ωρες καθεσαι στο pc ρε καλο μου? Και αν το απαιτει η δουλεια σου να λιωνεις στο pc, παει στα διαλα, αν καθεσαι "οικειωθελως" και λιωνεις, βλακεια κανεις, ελα να σε κερασω μια μπυρα. Δικιο εχει ο γιατρος, να ξεκουραζεις το βλεμα σου. Η μηπως να παρεις καμια καλυτερη οθονη? Η μηπως κατι γελοια "καλλυματα οθονων" απο τα 90ς που και καλα κοβανε ακτινοβολια στις CRT? Πωωωωωωω τι θυμηθηκα!!! Παρε ενα τετοιο, θα γελας τοσο πολυ που θα σου περασει κ ο πονοκεφαλος αυτό λέω πως θα πιεις τσάι και μετά θα κοιμηθείς; δεν έχει νόημα θα έκανα το βρυκόλακα. το απαιτεί και η δουλειά αλλά όχι ότι δεν κάθομαι και απο μόνη μου όταν γυρνάω. τις οθόνες τις έχω και σε max brightness τρομάρα μου... Αυτό το πράμα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπήρχε, τραγικό.. Μέρες....
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ήρθαν οι ημερήσιοι φακοί και έχω πάθει πλάκα ε. Σαν να μη φοράω είναι, καμία σχέση, εντελώς λεπτοί, ανύπαρκτοι. Σε ποια σπηλιά ζούσα.
Adon1s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εγω το νοιώθω αυτό με μηνιαίους μεν αλλα επάνω γράφουν "Optix" . Πραγματικά σαν να μην υπάρχουν . Και τους φοράω πάνω απο μήνα και το καλύτερο , αν τους φοραω ώρες δεν με κουράζουν ούτε γρατζουνίζουν το μάτι .
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εγω το νοιώθω αυτό με μηνιαίους μεν αλλα επάνω γράφουν "Optix" . Πραγματικά σαν να μην υπάρχουν . Και τους φοράω πάνω απο μήνα και το καλύτερο , αν τους φοραω ώρες δεν με κουράζουν ούτε γρατζουνίζουν το μάτι . Τους ίδιους μηνιαίους έχω, ciba vision air optix. Πήρα να δοκιμάσω ημερήσιους ciba vision και πίστεψέ με καμία σχέση. Δε φανταζόμουν τη διαφορά.
Pantelwolf Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 α να αυτούς είχα κι εγώ τους σιμπα. στο ειπα οτι είναι καλή φάση, η καλύτερη είναι αν τους συγκρίνεις με μηνιαίους που είναι ήδη 3-4 εβδομάδων. η μέρα με τη νύχτα. διπλάσια λεφτά αλλά άλλη αίσθηση. 1
katiepie Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 έκανα λέηζερ και ησύχασα. true story, κι εγώ. πιθανότητα μόλυνσης σχεδόν 0 πια...
Pantelwolf Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 και στα λεφτά δηλαδή κάνεις απόσβεση, 5 χρόνια την έχω κάνει, αν βάλεις 30 ευρω το μηνα φακους και υγρα, είναι σχεδόν 2 χιλιάρικα, είχα δώσει τότε 3000, ε βαλε και την ταλαιπωρια και το κουβαλα μαζι σου οπου εισαι και το αντε τα ματια μου πονεσαν σημερα... Μόλυνσης λέγοντας ; επιπεφυκίτιδες που πιάνεις εύκολα με τους φακούς, γιατί κρατάνε τη μπίχλα του περιβάλλοντος/των χεριών παρ'όλα αυτά πρώτη φορά έπαθα μια ελαφριά επιπεφυκίτιδα μόλις πέρσι σε άσχετη φάση. Τόσα χρόνια φακούς τίποτα.
katiepie Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μόλυνσης λέγοντας ; οι φακοί για να τους βάλεις πρέπει να είναι πολύ καθαρά τα χέρια σου, καθαρό το δοχείο που θα τους βάλεις, κανονικά πρέπει να τους ξεπλένεις με φυσιολογικό ορό κάθε φορά που τους βάζεις ή τους βγάζεις στο μάτι σου κτλ. αλλά αυτά δεν τα κάνει κανείς γιατί μετά από λίγο κουράζεσαι και λογικό... επίσης κανείς δεν τους φοράει 8ωρο και οι περισσότεροι τους φοράνε για πάνω από μήνα πχ που "λήγουν" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις