Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ έχω πάθει το άλλο. πήρα νέα βούρτσα για τα μαλλιά και τα κάνει πολύ μαλακά. Έτσι φριζάρισμα με το παραμικρο :(

Αν οι τρίχες της βούρτσας είναι μαλακές τότε αυτό φταίει.

Με το καιρό θα στρώσει. Απλά άφηνε τρίχες επάνω να γίνουν σα κουβάρι και να κάνουν καλύτερη δουλειά

Έλεγα να τη πέσω νωρίς σήμερα αλλά βλέπω 22 σελίδες στο "ενδιαφέρομαι για ένα κορίτσι"και δε κρατήθηκα. Στην 6η το είχα αφήσει χθες.... :mellow:

Δημοσ.

Αν οι τρίχες της βούρτσας είναι μαλακές τότε αυτό φταίει.

Με το καιρό θα στρώσει. Απλά άφηνε τρίχες επάνω να γίνουν σα κουβάρι και να κάνουν καλύτερη δουλειά

:ph34r:

Δημοσ.

Η απαγόρευση των δίχαλων, καλύπτει και τα αγόρια; 

Αν ναι, γω μαι με τον τράγο. 

katiepie, "sex, αγάπη μου". Κάποιους τους βοηθάει, πχ τον/την παρτενερ σου. 

δεν έχω παρτενέρ, δε θέλω να έχω και δε μπορώ κιόλας και να θελα :P

Καρφώνει πιρούνι στο χέρι; Να πονάει αλλού;

Τσάι και τέτοια φυτά που πίνονται (οχι να καπνίζονται), δεν κάνουν;

Κάτι σε μενεξέ και βαλεριάνα διάβασα. 

τι βαλεριάνα καλέ εδώ δε με πιάνει το πατροπαράδοτο λεξοτανίλ...

@katiepie Ναι κ γω κατι σε τσαι ή φυσικο/φυτικο ηρεμιστικο θα ελεγα. Η κανα ντουζακι. Η νανι. Αλλιως πανε σε κανα φαρμακειο. Η παρε μανα/θεια/γιαγια για γιατροσοφια

more info!!!!please

ρε πείτε μου λίγο πως σκατά ο καφές σε ξυπνάει και το τσάι όχι;; εμένα νομίζω με ενοχλούν και τα δύο...

ο γιατρός είπε είναι απ το pc να κάτσω σε απόλυτο σκοτάδι για κανα μισάωρο να ηρεμώ...

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/books/news/fight-club-2-chuck-palahniuk-sequel-is-a-metafictional-comment-on-the-cultural-response-to-the-original-9621323.html

Y.G. Ένα μασάζ από τα χεράκια μου χρειάζεσαι για να ηρεμίσεις. Αλλά να ξέρεις ότι μετά ακολουθεί σεξ.

είσαι μακριά ρε αγόρι... τι να κάνω τώρα...

• Moderators
Δημοσ.

Kαληνυχτα πηπλ

Επισης Νικοτς γτφ γιατι καθε φορα που παταω πλεη σε βιντεο σου ειμαι σε φαση dafuq did I see/listened?

• Like 1
Δημοσ.

αχχαχαχαχ έκλαψα , δε μπορώ άλλο αχχααχχαχααχαχα ανακοπή ανακοπή αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

• Like 1
Δημοσ.

1. δεν έχω παρτενέρ, δε θέλω να έχω και δε μπορώ κιόλας και να θελα :P

2. τι βαλεριάνα καλέ εδώ δε με πιάνει το πατροπαράδοτο λεξοτανίλ...

1. Τον άγνωστο ερωτύλο περαστικό, μην κολλάμε σε λεπτομέρειες.

2. Πεστους τα με τις παπαριές, αγοράζουμε ένα χημικό σκεύασμα που έχει ίσα με 200 φορές μεγαλύτερη ποσότητα ενεργής ουσίας (active substance, εννοώ) και δε δουλεύει, τι πας ρε καραμήτρο και προτείνεις βραστά αρωματικά χόρτα;

Btw έχω γαμηθεί στις αναφορές, η κουρευτική μηχανή, το πλυντήριο, ο θερμοσίφωνας είναι gadgets, γιατί τα σχετικά  θέματα δε μεταφέρονται στη σωστή ενότητα;

Δημοσ.

2. Πεστους τα με τις παπαριές, αγοράζουμε ένα χημικό σκεύασμα που έχει ίσα με 200 φορές μεγαλύτερη ποσότητα ενεργής ουσίας (active substance, εννοώ) και δε δουλεύει, τι πας ρε καραμήτρο και προτείνεις βραστά αρωματικά χόρτα;

αν το πιστεύεις δουλεύει, όπως και με τα placebo φάρμακα...

Δημοσ.

Εγώ έχω πάθει το άλλο. πήρα νέα βούρτσα για τα μαλλιά και τα κάνει πολύ μαλακά. Έτσι φριζάρισμα με το παραμικρο :(

<p>Αν οι τρίχες της βούρτσας είναι μαλακές τότε αυτό φταίει.

τέτοια πηρα:product%5Dτα μαλλιά κάθονται πάνω στις μικρές τρίχες. σιχαίνομαι να τις αφήσω.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...