Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά βοήθεια ! γέμισα κάτι τσιμπήματα κ με φαγουρίζουν ! παίζει να ειναι απο τη ζέστη ?  η λέτε να έχει μπει τιποτα στο δωμάτιο μου ? έχω βάλει μπάηρον με υγρό στην πρίζα

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Το μαλλί μου λιγδώνει πολύ γρήγορα γαμώ. Θα σταματήσει ποτέ αυτό το πράγμα; Το ίδιο και το πρόσωπο.

Define πολυ γρηγορα

Δημοσ.

Εγώ έχω πάθει το άλλο. πήρα νέα βούρτσα για τα μαλλιά και τα κάνει πολύ μαλακά. Έτσι φριζάρισμα με το παραμικρο :(

Δημοσ.

Για λιπαρά παίρνω τις γνωστές μάρκες. Λες να ψαχτώ για κανά πιο ειδικό; Λες να πάρω για κανονικά μαλλία, έτσι για αντίδραση;

Δημοσ.

nicoc τι εχεις βαλει στη μπριζα? μπαηρον? τον λορδο? :P  βαλε καμια απλη κρεμουλα ρε, απο ζεστη θα ναι

thanks για το λινκ vozinioti. Στα προτεινομενα αρθρα ειχε Link.png Site: αυτο  που το εχω ξαναδει και Source.png Πηγή: εδω . Μην ειστε χαζοι ρε, αφηστε το ακριβως ετσι, να γυριζονται θριλερ, και post-apocalyptic ταινιες. Zombieland 2 , shot in Athens!!!

• Like 1
Δημοσ.

Θα έλεγα να πας σε δερματολογο, μην σου προτείνω τι χρησιμοποιώ πχ και το κανεις χειρότερο. (Μάσκα απο άργιλο να κάνεις πάντως, βοηθάει και δεν θα σε δει κανένας για να σε πει Λουλού, 10 λεπτα στο μπάνιο και τέλος)

Δημοσ.

Βασικά οι κάλτσες, ΓΙΑΤΙ;;;; :mellow: Που χρειαζονται καλοκαιριάτικα;;;;; :mellow:

Να κρύβουν την σάρκα, βεβαίως-βεβαίως. Μακριές, διότι παρά το ότι η φούστα/φουστάνι θα καλύπτει έως και το μισό της γάμπας, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα φυσήξει κανένας νοτιάς, και θ' ανεμίσουν αποκαλύπτονας κολάσιμη κι αμαρτωλή σάρκα. Και χονδρές, διότι ακόμη κι αν τις πάρει και τις σηκώσει ο νοτιάς, κάλτσα θα δεις μεν, αλλά δεν γίνεται να διακινδυνέψουν έστω και την έμμεση θέαση της αμαρτωλής σάρκας, due to opacity of a thin fabric. Αμέεε.

Νow, φέικ το κόβω το συγκεκριμένο, αλλά μιας και δεν απέχει από την πραγματικότητα, excuse me while I go and throw up.

• Like 1
Δημοσ.

Ανα δυο μέρες. Όχι τίποτα στο πρόσωπο.

σορρυ, οκ, δεν εχω και πολλα μαλλιά αλλά ειναι μαλακια να λούζεσαι καθε μέρα και μερικές φορές 2/μέρα; Εμενα μου φαίνεται περίεργο το "ανα δυο μέρες";;;

Να κρύβουν την σάρκα, βεβαίως-βεβαίως. Μακριές, διότι παρά το ότι η φούστα/φουστάνι θα καλύπτει έως και το μισό της γάμπας, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα φυσήξει κανένας νοτιάς, και θ' ανεμίσουν αποκαλύπτονας κολάσιμη κι αμαρτωλή σάρκα. Και χονδρές, διότι ακόμη κι αν τις πάρει και τις σηκώσει ο νοτιάς, κάλτσα θα δεις μεν, αλλά δεν γίνεται να διακινδυνέψουν έστω και την έμμεση θέαση της αμαρτωλής σάρκας, due to opacity of a thin fabric. Αμέεε.

Νow, φέικ το κόβω το συγκεκριμένο, αλλά μιας και δεν απέχει από την πραγματικότητα, excuse me while I go and throw up.

α στο καλό, με αναστάτωσες βραδιάτικο..

• Like 1
Δημοσ.

Αφού δεν κάνει να τα λούζεις συχνά.

Μυθος που εχουν βγαλει οι μπιχλιαρηδες. Βρες ενα ηπιο σαμπουαν και λουζοσουνα καθε μερα. Αλλιως κουρεψε τα πολυ κοντα =)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...