status Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Θα σε πάμε στον Αυτιά. Στον πόδια να με πάτε, τον αφτιά δεν τον μπορώ.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 γαμήθηκε ο Δίας. Γαμήθηκε ο Δίας. Άλλος ένας καλοκαιρινός κατακλυσμός μας ήρθε, κι εγώ πρέπει 3.30 να είμαι στο Ποσειδώνιο με τον σπόρο για να φύγει για κατασκήνωση. Φακ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Πω κάνει τόση βαρεμάρα σήμερα στη δουλειά. Έχω πράγματα να κάνω αλλά το ίντερνετ με δέρνει αλύπητα και δε με αφήνει. Άντε σε 10 λεπτά θα πάω για λαντς μπρεηκ να περασει καμια ωρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Κορίτσια με αγχώνετε πραγματικά... Καλά τα χα σκεφτεί εγώ, καριέρα και πάλι καριέρα και το κεφάλι μου ήσυχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Κορίτσια με αγχώνετε πραγματικά... Καλά τα χα σκεφτεί εγώ, καριέρα και πάλι καριέρα και το κεφάλι μου ήσυχο Ελα μωρε μέσα στο προγραμμα ειναι αυτα. Πλας οι γυναικες καριερίστες εχουν γενικά κατι το γοητευτικο οποτε thumbs up οπως και να χει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Κορίτσια με αγχώνετε πραγματικά... Καλά τα χα σκεφτεί εγώ, καριέρα και πάλι καριέρα και το κεφάλι μου ήσυχο Πόσων χρόνων είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μη στεναχωριέσαι θα στήσω δική μου έρευνα κάποτε και θα αποκλείσω τους 29 και κάτω. Εμεις που λεμε ψεμματα για την ηλικια μας μπορουμε να απαντήσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Πόσων χρόνων είσαι; 23... είμαι για ένα project σε ένα νοσοκομείο... ντάξει, δε θέλετε να ξέρετε τι γίνεται, τραβάω τα μαλλιά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 23... είμαι για ένα project σε ένα νοσοκομείο... ντάξει, δε θέλετε να ξέρετε τι γίνεται, τραβάω τα μαλλιά μου... α κυραμ , εσυ εισ μπεμπε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 23... Kάτω από 29 δηλαδή.. Ερωτηματολόγιο callin' you.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 α κυραμ , εσυ εισ μπεμπε έρχεται ο project manager και μου λέει αααααααα πιτσιρίκα είσαι ακόμα. η επόμενη ερώτηση που του έκανα είναι πότε παντρεύεται, αμοιβαία συμπάθεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Kατιεπιέ the jumbo μπεμπέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 23... είμαι για ένα project σε ένα νοσοκομείο... ντάξει, δε θέλετε να ξέρετε τι γίνεται, τραβάω τα μαλλιά μου... Γλέντα τη ζωή σου μέχρι τα 27-28 και μετά κοίτα τις καριέρες. είναι κρίμα να μείνεις στο ράφι από τόσο μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Γλέντα τη ζωή σου μέχρι τα 27-28 και μετά κοίτα τις καριέρες. είναι κρίμα να μείνεις στο ράφι από τόσο μικρή. στα 27-28 παίζει να έχω τελειώσει με το ACCA κτλ. οπότε θα έχω φτάσει σε καλό επίπεδο καριέρας (θέλω να πιστεύω). Τώρα τα ερωτικά κτλ είναι καθαρά θέμα τύχης, νόμιζα ότι κάπου πήγαινε αλλά δεν... και δε θέλω να ξαναμπώ σε τέτοια διαδικασία σύντομα, είναι επώδυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 όντως αυτό που ακολούθησες θέλει θυσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις