gatokoritso Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μια χαρα ειναι τα μανιταρια αμα ειναι φρεσκα κ πλυμμενα και καθαρα. Εχουν θρεπτικη αξια μπριζολας, και σουπερ γευση ειδικα σε πιτσες και ομελετες με λαχανικα και μπεικον <!-- αν και τα μανιταρια δεν ειναι λαχανικα --> Τα μανιτάρια είναι εξαιρετικά(ιδίως στα κάρβουνα-φούρνο και σούπα) και όποιος έγραψε τούτο το λιβελογράφημα αξίζει να ραπιστεί πάραυτα. http://www.buzzfeed.com/katieheaney/18-reasons-mushrooms-are-a-garbage-food
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ενίοτε τσιμπαω και τρώω απο την κονσέρβα τα κομμενα σε φετες μανιτάρια ετσι οπως ειναι , ωμά . Λιγη πλαστικουρα στην αίσθηση αλλα ωραια τα ατιμα. Για τους παναρισμενους πλευρωτους ή τα μανιταρια σχαρας κλπ δε μπορω να πω κάτι...Ποτάμια.... Sent from my iPhone using Insomnia
LongTom Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 http://www.buzzfeed.com/katieheaney/18-reasons-mushrooms-are-a-garbage-food Το 1,7,9,14 & 15 τα θέλω ΤΩΡΑ! Επίσης τα μαμούνια είναι πρωτεΐνες και βιταμίνες θρεπτικές,που είδες κάτι το ανώμαλο να τα τρώμε με τα ωραία μανιταράκια μας;
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καταβροχθίζω όλων των ειδών τα μανιτάρια εχοντας μαγειρευτεί με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν αγγίζω αυτά που ειναι σε κονσερβα. 1
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ελα ρε , τελεια ειναι . Βεβαια στις κρεπες δε βαζω γιατι την κρυωνουν . Οχι οτι στα κρεπαδικα τα μανιταρια που βαζουν ειναι μαγειρεμενα (οκ,εχουν κατι σάχλες με κρεμες κλπ αλλα απλα μπλιαξ) , χλουπ κατευθειαν απτη κονσερβα ειναι Sent from my iPhone using Insomnia
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 so ειμαι η μονη που δεν γουσταρει τα μανιταρια?που χαλαει ωρες για να τα βγαλει απο τη μακαροναδα ή απο τη πιτσα? 1
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 στην πίτσα διπλά μανιτάρια, μπεηκον και κρέμα γάλακτος. αυτό. 1
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 δηλαδη δεν φτανει που θα εχει και μανιταρια θα βαλεις και κρεμα γαλακτος? το μπεικον ειναι οκ
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 δε φταιω εγω που δεν ξερεις να τρως, μ. εδιτ. απαλεψιά. ακόμη ειναι 4 και έχω 3 ωρες δουλειάς. και δουλεύω και αύριο. και μετά διακοπες.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 δε φταιω εγω που δεν ξερεις να τρως, μ. εδιτ. απαλεψιά. ακόμη ειναι 4 και έχω 3 ωρες δουλειάς. και δουλεύω και αύριο. και μετά διακοπες. Πως γίνεται να είναι 4 ενω το ποστ γράφτηκε :18;; εγω εχω άλλες 2 ώρες. Και μια αιωνιότητα
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 είμαι στα εξωτικά δουβλίνα στορμ. γιου τη ση πλασ ουαν δεν παιρνω πισω τιποτα. αν δεν εχεις φαει κρεμα γαλακτος στην πιτσα δεν εχεις φαει πιτσα.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αρα 4 κ 18 Γι'αυτό δεν έχω φίλους 1
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δοκιμασα παντως πιτσα με αντζού(ή -τσού ;; )γιες και μ άρεσε ! Επισης με ανανα τα σπαει Παντως δοκιμασα απο την Εσπανιολ στην Αρμενοπουλου πιτσα με πέστο ... Απιστευτη Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις