Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα μανιταρια αμα ειναι φρεσκα κ πλυμμενα και καθαρα. Εχουν θρεπτικη αξια μπριζολας, και σουπερ γευση ειδικα σε πιτσες και ομελετες με λαχανικα και μπεικον <!-- αν και τα μανιταρια δεν ειναι λαχανικα -->

Τα μανιτάρια είναι εξαιρετικά(ιδίως στα κάρβουνα-φούρνο και σούπα) και όποιος έγραψε τούτο το λιβελογράφημα αξίζει να ραπιστεί πάραυτα.

http://www.buzzfeed.com/katieheaney/18-reasons-mushrooms-are-a-garbage-food
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενίοτε τσιμπαω και τρώω απο την κονσέρβα τα κομμενα σε φετες μανιτάρια ετσι οπως ειναι , ωμά .

Λιγη πλαστικουρα στην αίσθηση αλλα ωραια τα ατιμα.

Για τους παναρισμενους πλευρωτους ή τα μανιταρια σχαρας κλπ δε μπορω να πω κάτι...Ποτάμια....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καταβροχθίζω όλων των ειδών τα μανιτάρια εχοντας μαγειρευτεί με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν αγγίζω αυτά που ειναι σε κονσερβα.

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ρε , τελεια ειναι .

Βεβαια στις κρεπες δε βαζω γιατι την κρυωνουν .

Οχι οτι στα κρεπαδικα τα μανιταρια που βαζουν ειναι μαγειρεμενα (οκ,εχουν κατι σάχλες με κρεμες κλπ αλλα απλα μπλιαξ) , χλουπ κατευθειαν απτη κονσερβα ειναι

Δημοσ.

so ειμαι η μονη που δεν γουσταρει τα μανιταρια?που χαλαει ωρες για να τα βγαλει απο τη μακαροναδα ή απο τη πιτσα?

tumblr_inline_mly2m9AEcx1qz4rgp.gif

• Like 1
Δημοσ.

δε φταιω εγω που δεν ξερεις να τρως, μ.

εδιτ. απαλεψιά. ακόμη ειναι 4 και έχω 3 ωρες δουλειάς. και δουλεύω και αύριο. και μετά διακοπες.

• Moderators
Δημοσ.

δε φταιω εγω που δεν ξερεις να τρως, μ.

εδιτ. απαλεψιά. ακόμη ειναι 4 και έχω 3 ωρες δουλειάς. και δουλεύω και αύριο. και μετά διακοπες.

Πως γίνεται να είναι 4 ενω το ποστ γράφτηκε :18;; εγω εχω άλλες 2 ώρες. Και μια αιωνιότητα :lol:

Δημοσ.

είμαι στα εξωτικά δουβλίνα στορμ. γιου τη ση πλασ ουαν

δεν παιρνω πισω τιποτα. αν δεν εχεις φαει κρεμα γαλακτος στην πιτσα δεν εχεις φαει πιτσα.

Δημοσ.

Δοκιμασα παντως πιτσα με αντζού(ή -τσού ;; )γιες και μ άρεσε !

Επισης με ανανα τα σπαει

Παντως δοκιμασα απο την Εσπανιολ στην Αρμενοπουλου πιτσα με πέστο ... Απιστευτη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...