dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 12 ιουλιου και ακομα δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο έκανα μισό... πφφφφφφφφ και δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο 1
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 12 ιουλιου και ακομα δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο Μην γκρινιαζεις, και μεις μονο σε πισινες τα εχουμε κανει…. Ocean θα δουμε συντομα…. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μην γκρινιαζεις, και μεις μονο σε πισινες τα εχουμε κανει…. Ocean θα δουμε συντομα…. έχετε και καρχαρίες ..... ούτε σε πισίνα δεν ξέρω πότε θα πάω 3
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 έκανα μισό... πφφφφφφφφ και δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο εγω το πρωτο το βλεπω τελος ιουλιου αρχες αυγουστου αν παω στο κολλητο μου πραγμα δυσκολο γιατι φετος ειμαστε πολυ στριμοκωλα. Μην γκρινιαζεις, και μεις μονο σε πισινες τα εχουμε κανει…. Ocean θα δουμε συντομα…. Ελπιζω να βρεθει ενας καρχαριας να σε φαει γιατι εχεις γινει πολυ προκλητικος, αν και δεν εχω πολλες ελπιδες γιατι εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα 2
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 εγω το πρωτο το βλεπω τελος ιουλιου αρχες αυγουστου αν παω στο κολλητο μου πραγμα δυσκολο γιατι φετος ειμαστε πολυ στριμοκωλα. Eλπιζω να βρεθει ενας καρχαριας να σε φαει γιατι εχεις γινει πολυ προκλητικος, αν και δεν εχω πολλες ελπιδες γιατι εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα γενικό το κακό, για αυτό παίζουν μόνο "αυθημερόν" αλλά ούτε και αυτό δεν μου κάθεται 2
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 εγω το πρωτο το βλεπω τελος ιουλιου αρχες αυγουστου αν παω στο κολλητο μου πραγμα δυσκολο γιατι φετος ειμαστε πολυ στριμοκωλα. Ελπιζω να βρεθει ενας καρχαριας να σε φαει γιατι εχεις γινει πολυ προκλητικος, αν και δεν εχω πολλες ελπιδες γιατι εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα Kακιες…. Aν μας φαει μας εφαγε αγαπητε….. στο στομαχι θα του κατσω….. 2
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Σόρρυ παιδιά, έπεσε σήμα απ' τη διεύθυνση. Πάλι με χρόνια με καιρούς. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις