Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

τι είναι το ψισ ;

εδιτ: το cis

Όταν είσαι cis άνδρας/γυναίκα το βιολογικό σου φύλο, συμβαδίζει με το gender identity που εσύ νιώθεις. Το αντίθετο του trans

Δημοσ.

Επιτέλους ρε

Εδώ και μια βδομάδα ανακαινiζουν ένα κωλόσπιτο απέναντι και ξυπνούσα κάθε μέρα από τις 8:30 με το δράπανο να μου τρυπάει τα αυτιά και δεν είχα που να γκρινιάξω

Δημοσ.

Επιτέλους ρε

Εδώ και μια βδομάδα ανακαινiζουν ένα κωλόσπιτο απέναντι και ξυπνούσα κάθε μέρα από τις 8:30 με το δράπανο να μου τρυπάει τα αυτιά και δεν είχα που να γκρινιάξω

Ακριβως διπλα, ανακαινιζουν και σε εμας ενα διαμερισμα. Δεν με ενοχλει τοσο βεβαια γιατι πριν καποια χρονια καναμε και εμεις και ακομα χειροτερα

Ειδα ενα ονειρο εψες το βραδυς, οτι ανοιξε το official off topic. Κανονιστε να ονειρευτω τιποτα αλλο...

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα για το γκρίνιασμα. :lol:

Τώρα με τις διακοπές όλα καλά και όλα ωραία,αλλά δεν την παλεύω να κάθομαι.Έχω συνηθίσει να κάμω κάτι την μέρα και τώρα που κοπροσκυλιάζω δεν την παλεύω.

Άσε που δεν έχω κανέναν φίλο σε απόσταση 50+χλμ και δεν μπορώ ούτε για καφέ να πάω.Μου έρχεται να ξαναφύγω Δανία ώστε να μην βαριέμαι,τόση κατάντια.

Του χρόνου θα πάρω ποδήλατο για να βολτάρω στα ρουμάνια και τις ραχούλες τις κοντινές.

Κατά τα άλλα χθες ευτυχώς έπεσε η ζζζέστα και κοιμηθήκαμε καλά.

Δημοσ.

^

Ασε, το ιδιο. Το εχω ριξει στο ποτο, το οποιο δεν ειναι καλο ουτε για την υγεια μου ουτε για την τσεπη μου. Τουλαχιστον βλεπω κυκλους 24/7

Δημοσ.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να δώκω φιλάκια παθιασμένα σε όλο το σωματάκι στους αγαπημένους μας mod που ξανάνοιξαν το thread.  :-)

tumblr_nplm6rQCsR1uusvmro1_500.gif

tumblr_njz3x7QDCe1tkcbojo1_500.gif

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...