Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 έχω έναν πονοκέφαλο ... και άντε να κοιμηθείς και με πονοκέφαλο... και δεν παίρνω και παυσίπονα ... πφφφφ Με λιγα θα σου περασει ο πονοκεφαλος ?
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 λιγο τακτ εχουμε και κοπελες εδω αφου εβαλα #@$ πριν το τσος 1
Antwni Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 λιγο τακτ εχουμε και κοπελες εδω Προφανώς και ήθελε να πει λούτσος. Εντωμεταξύ πόσο στον κόσμο τους είναι οι άνθρωποι ρε φίλε. Ο άλλος προσπαθούσε μια ώρα να βγάλει 300 ευρώ από το ατμ... Και κάτι τέτοιοι ψηφίζουν κιόλας... 1
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Προφανώς και ήθελε να πει λούτσος. Εντωμεταξύ πόσο στον κόσμο τους είναι οι άνθρωποι ρε φίλε. Ο άλλος προσπαθούσε μια ώρα να βγάλει 300 ευρώ από το ατμ... Και κάτι τέτοιοι ψηφίζουν κιόλας... Tελικα εβγαλε ?
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Προφανώς και ήθελε να πει λούτσος. Εντωμεταξύ πόσο στον κόσμο τους είναι οι άνθρωποι ρε φίλε. Ο άλλος προσπαθούσε μια ώρα να βγάλει 300 ευρώ από το ατμ... Και κάτι τέτοιοι ψηφίζουν κιόλας... αν τα καταφερει ομως χαχα
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μια άλλη φώναζε σαν θεότρελη νόμιζε οτι της έφαγαν το δεκάρικο οτι το έχασε επειδή έβγαλε 50 και όχι 60 !! έτοιμος ήμουν να την ρωτήσω τι θα ψηφίσει να ρίξω το αντίθετο μπας και σωθούμε !
Razor_7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Εγώ λέω να πάω να ρίξω μια κατάθεση αντί για ανάληψη, για αλλαγή. Και να βάλω μέσα ψηφοδέλτιο αντί για λεφτά... 1
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μια άλλη φώναζε σαν θεότρελη νόμιζε οτι της έφαγαν το δεκάρικο οτι το έχασε επειδή έβγαλε 50 και όχι 60 !! έτοιμος ήμουν να την ρωτήσω τι θα ψηφίσει να ρίξω το αντίθετο μπας και σωθούμε ! το μεγαλο τρολαρισμα θα ειναι να γινει το οριο 20 ευρω και να υπαρχουν στο ΑΤΜ μονο 50αρικα χαχαχα 2
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Murican cop rules…… καλα οι μπατσοι εκει τρελα ζωα , αλλα και αυτος πιο μαλακας αφου ξερει τι στοκοι ειναι . Τεσπα rip
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 καλα οι μπατσοι εκει τρελα ζωα , αλλα και αυτος πιο μαλακας αφου ξερει τι στοκοι ειναι . Τεσπα rip Mεθυσμενος, πιτα ηταν…….. Τexas muricans…… απλα ψαχνουν λογο για να πυροβολησουν για την καυλα τους.
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Mεθυσμενος, πιτα ηταν…….. Τexas muricans…… απλα ψαχνουν λογο για να πυροβολησουν για την καυλα τους. γενικα ειναι ολοι τους ζωα, τα μαμημενα τα τειζερ γιατι τα εχουν ???
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 γενικα ειναι ολοι τους ζωα, τα μαμημενα τα τειζερ γιατι τα εχουν ??? Για μοστρα….. ειπαμε, πυροβολανε για την καυλα τους……
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Για μοστρα….. ειπαμε, πυροβολανε για την καυλα τους…… τωρα εξηγειτε γιατι στο GTA ολοι σκοτώνουν τους μπατσους παντως κατι πρεπει να γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις