TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) έτσι και δω κανένα καιτιπιέ θα επιστρέψει το νούμπης, μη σου πω το τρολοβίτης! Κάτι έλεγα για κάποιους ινσόμνιαξ που παραφράζουν νιξ.. Ιδού λοιπόν! Eπίσης είπα ότι δεν εγώ δεν το κάνω αυτό αλλά για σένα θα κάνω μια εξαίρεση έτσι όπως το πας.. Κατιεπιέ λέγεται και δεν είναι τίποτ΄άλλο παρά η ακριβής μετάφραση του katiepie στα ελληνικά, πόσο δύσκολο είναι πια να το καταλάβεις! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2014 από TriLoBiTe
katiepie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 κουντεπιέ Κάτι έλεγα για κάποιους ινσόμνιαξ που παραφράζουν νιξ.. Ιδού λοιπόν! Eπίσης είπα ότι δεν εγώ δεν το κάνω αυτό αλλά για σένα θα κάνω μια εξαίρεση έτσι όπως το πας.. Κατιεπιέ λέγεται και δεν είναι τίποτ΄άλλο παρά η ακριβής μετάφραση του katiepie στα ελληνικά, πόσο δύσκολο είναι πια να το καταλάβεις! Να, τα βλέπεις?! Ρε δε θα ρθεις, θα σε δείρω ρε! Καλημέρες... Οι ημερήσιοι φακοί λένε τίποτα; Ευκολία; Meh, κάνουν καλή δουλειά γενικώς τους πετάς όποτε να ναι μέσα στις 8 ώρες που πρέπει να φοριούνται αλλά ούτε καν να τους βγάλεις και να τους ξαναβγάλεις. Δεν είναι 24ωροι αλλά μιας χρήσης. Βοηθάει το ότι δεν κουβαλάς θήκη βέβαια, αλλά είναι ακριβότεροι απ τους κανονικούς και λογικό αφού έχεις πολύ λιγότερες πιθανότητες μόλυνσης 2
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 κουντεπιέ Διαβάζεις πίσω από τις λέξεις.. Να, τα βλέπεις?! Ρε δε θα ρθεις, θα σε δείρω ρε! Καλημέρες.. Tι να δω μαρή, τα παράπονα στον ριβόλβα! Ναι πάρε και λίγη φόρα όμως..! Κακές ψυχρές κι ανάποδες! 1
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 "Fast travel allows you to travel. Fast" Τι παιχνιδιάρα ηταν αυτη. Μέρες
katiepie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Διαβάζεις πίσω από τις λέξεις.. Tι να δω μαρή, τα παράπονα στον ριβόλβα! Ναι πάρε και λίγη φόρα όμως..! Κακές ψυχρές κι ανάποδες! Καλά ρε δε ντρέπεσαι πρωί πρωί;;; Που να μη σου ποτιστούν καλά τα λέλουδα! Μ!
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλά ρε δε ντρέπεσαι πρωί πρωί;;; Όχι! Μην πιάνεις στο στόμα σου τα λέλουδα και μου μαραθούν παλιογκαντέμω..!!
katiepie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Όχι! Μην πιάνεις στο στόμα σου τα λέλουδα και μου μαραθούν παλιογκαντέμω..!! Εγώ γκαντέμω;;;; ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ! :@
LongTom Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μετά λένε για επαγγελματίες και κρίση. Γιατρός Α:Lel,δεν ξέρω τι είναι αυτή η "ασφάλιση"(quotes λόγω ειρωνείας-υφάκι του τύπου),αλλά εγώ θέλω ρευστό(όταν του έδωσα την ασφάλεια που έχω από το εξωτερικό,εντός ΕΕ). Γιατρός Β:Φυσικά και δέχομαι την ασφάλιση σου και πέρνα και την επόμενη εβδομάδα για επανεξέταση που θα γίνει τζάμπα(στην πρώτη επίσκεψη έπρεπε να πληρώσω ένα συμβολικό ποσό έξτρα). Ο γιατρός Α,ως γνωστός στον τοπικό κύκλο,παραπονιέται ότι δεν έχει πελατεία και έπεσε ο τζίρος. Και ερωτώ,να τον ξεχέσεις ή όχι; Σημειωτέων αμφότεροι ίδιας ειδικότητας για επίσκεψη επάνω στο ίδιο πρόβλημα.
katiepie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μετά λένε για επαγγελματίες και κρίση. Γιατρός Α:Lel,δεν ξέρω τι είναι αυτή η "ασφάλιση"(quotes λόγω ειρωνείας-υφάκι του τύπου),αλλά εγώ θέλω ρευστό(όταν του έδωσα την ασφάλεια που έχω από το εξωτερικό,εντός ΕΕ). Γιατρός Β:Φυσικά και δέχομαι την ασφάλιση σου και πέρνα και την επόμενη εβδομάδα για επανεξέταση που θα γίνει τζάμπα(στην πρώτη επίσκεψη έπρεπε να πληρώσω ένα συμβολικό ποσό έξτρα). Ο γιατρός Α,ως γνωστός στον τοπικό κύκλο,παραπονιέται ότι δεν έχει πελατεία και έπεσε ο τζίρος. Και ερωτώ,να τον ξεχέσεις ή όχι; Σημειωτέων αμφότεροι ίδιας ειδικότητας για επίσκεψη επάνω στο ίδιο πρόβλημα. Να τον ξεχέσεις! Ουάο ανατρίχιασα. γουρούνι -.-
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εγώ γκαντέμω;;;; ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ! :@ lol οποτε λεω καποιον/α γκαντεμη ακριβως ετσι αντιδρα.ουτε στο μαλακα τετοια αντιδραση.
katiepie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 lol οποτε λεω καποιον/α γκαντεμη ακριβως ετσι αντιδρα.ουτε στο μαλακα τετοια αντιδραση. συνήθως τους κοιτάω με ύφος "you're dead to me" αλλά στον τρολοβίτη δε μπορείς να έχεις νορμάλ αντίδραση
katiepie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Γκαντεμπιέ! θα έλεγα ρε τη λέξη που αρχίζει από Π αλλά θα παρεξηγιόταν κι ο τοξοβόλος! με συγχίζεις πρωινιάτικα! είμαι που είμαι από μόνη μου! ΓΟΥΡΟΥΝΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις