revolver1990 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέρες. Cardio time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Σεξ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Σεξ; Σε ποιο φανάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Της πατρίδας η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο έναν κάτασπρο σταυρό. Κυματίζει με καμάρι Δεν φοβάται τον εχθρό σαν τη θάλασσα είναι γαλάζια και λευκή σαν τον αφρό. Καλημέρα στα παιδιά(και στο άτι) από τα Πάτρια εδάφη. Συμπέρασμα από χθες: Α) Πολύ μανούλια οι Σερβίδ(ρ)ες.Ένα αροπλάνο μανουλομάνουλα κι εγώ στην μέση.Καλύτερη πτήση έβα. Β) Οι Σέρβικες αερογραμμές έχουν πολύ σάπια φαγιά... Γ)Οι μπρούκληδες-πέφτουλες της Χαλκιδικής-Πλαταμώνα θα φάνε καλά. Δ)Την άλλη φορά θέλω να ταξιδέψω μέρα, δεν παλεύεται το νυχτερινό ταξίδι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Βρήκα ενα MOOC με $29 και δεν μπορω να το πληρώσω. #ποτε θα ανοίξουν οι τράπεζες Μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 πετυχαινω αγγελια " ζητειται ατομο για λατζα με εμπειρια" . Τι σκατα εμπειρια χρειαζεσαι στο πλυσιμο των πιατων!? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Σεξ; Καβλώς τον <3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 ^ Έεεεετσι! Καλημερούδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Να χαμε μια παγωμένη μπύρα και χταποδακι. Καλημέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Έρχεται μία γριά στην τράπεζα και μου λέει "αγόρι μου, εδώ περιμένουμε για να βγάλουμε κάρτες;". Ναι της λέω. Μετά από 10 λέπτα μου λέει "εγώ ή εσύ είναι μπροστά στη σειρά, δεν θυμάμαι ποιος ήρθε πρώτος". Φυσικά με χαρά και τσαχπινιά χώθηκε μπροστά μου όταν ήρθε η ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Να χαμε μια παγωμένη μπύρα και χταποδακι. Καλημέρα! Μεχρι να Βγαλεις τα λεφτά από το ΑΤΜ για να πληρωσεις, θα σου έχει περάσει η πείνα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Έρχεται μία γριά στην τράπεζα και μου λέει "αγόρι μου, εδώ περιμένουμε για να βγάλουμε κάρτες;". Ναι της λέω. Μετά από 10 λέπτα μου λέει "εγώ ή εσύ είναι μπροστά στη σειρά, δεν θυμάμαι ποιος ήρθε πρώτος". Φυσικά με χαρά και τσαχπινιά χώθηκε μπροστά μου όταν ήρθε η ώρα. Και αυτή τώρα θα ψηφίσει μεθαύριο για το μέλλον της χώρας.....και φυσικά μετά δεν θα θυμάται τι ψήφισε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Έρχεται μία γριά στην τράπεζα και μου λέει "αγόρι μου, εδώ περιμένουμε για να βγάλουμε κάρτες;". Ναι της λέω. Μετά από 10 λέπτα μου λέει "εγώ ή εσύ είναι μπροστά στη σειρά, δεν θυμάμαι ποιος ήρθε πρώτος". Φυσικά με χαρά και τσαχπινιά χώθηκε μπροστά μου όταν ήρθε η ώρα. Εχουν phD στο να κλεβουν σειρες οι γεροι ρε.. Εγω στο ταχυδρομειο όταν παω, συνηθως εχει ουρα 10+ ατομα και οχι χαρτάκια, οι μισοι γεροι κάθονται σε καρεκλες για να μην είναι όρθιοι και όλως τυχαίως κλεβουν σειρά απο τους όρθιους γιατι και καλά ηταν εκει πριν απο σένα.. Μονο αν κανεις μανουρα σου λενε το "Α, ήσουν εδω; Δεν θυμαμαι".. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Εχουν phD στο να κλεβουν σειρες οι γεροι ρε.. Εγω στο ταχυδρομειο όταν παω, συνηθως εχει ουρα 10+ ατομα και οχι χαρτάκια, οι μισοι γεροι κάθονται σε καρεκλες για να μην είναι όρθιοι και όλως τυχαίως κλεβουν σειρά απο τους όρθιους γιατι και καλά ηταν εκει πριν απο σένα.. Μονο αν κανεις μανουρα σου λενε το "Α, ήσουν εδω; Δεν θυμαμαι".. Εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Βασικά τους κοιταω και πηγαίνουν στο τέλος της σειράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Τι γκομενιλίκι πέφτει στο ατμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις