Antwni Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Αύριο βράδυ κλείνει βδομάδα που μας ανακοίνωσαν το δημοψήφισμα. Πώς περνάνε οι μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 θέλω φουμπού νίκου ΤΩΡΑ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Οne does not simply... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 @nicoc 89 Στείλε μου σε Pm το φβ σου άμα θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Kαι μολις απενεργοποιησα προσωρινα το προφιλ μου στο φουμπου. Βye bye propaganda! Η ειρωνια ειναι πως κανα μισαωρο πριν ειχα κανει φιλο τον Νικοτς καλα στο fb γινεται της πουτανας στο twitter ειναι ακομα χειροτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Kαι μολις απενεργοποιησα προσωρινα το προφιλ μου στο φουμπου. Βye bye propaganda! Η ειρωνια ειναι πως κανα μισαωρο πριν ειχα κανει φιλο τον Νικοτς Γαμωτο και τώρα το λες; δε πρόλαβα να δω ποιος ήταν.... :-/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω ποιο είναι πιο τραγικό. Το γεγονός ότι κάνουν προπαγάνδα στο φμπ ή ότι έχει φμπ ο νικοκ. Μονο για τα θηλυκά εχει μεςα κοινωνικές δικτύωσης ο νικοτς Αύριο βράδυ κλείνει βδομάδα που μας ανακοίνωσαν το δημοψήφισμα. Πώς περνάνε οι μέρες Ισχύει. Οne does not simply... Δωσε και σώσε Επίσης Ολα τα ΑΤΜ, σε όλες τι τράπεζες ειναι γεμάτα κόσμο αυτη την ώρα... #να τους πήγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Πωπω ουρες στα ΑΤΜ τι εγινε αυξησαν οριο αναληψης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 που ρε παιδια; για πειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δεν θα μείνει ούτε σεντ μέχρι αύριο βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 που ρε παιδια; για πειτε Μποτσαρη-Εθνικη Επινα κατι ρακομελα της παρηγοριας κ πηγαινοντας για το σπιτι το ειδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 πηγαίνουν τέτοια ώρα γιατί αλλάζει η μέρα και κάνουν δύο αναλήψεις, χουχου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 πηγαίνουν τέτοια ώρα γιατί αλλάζει η μέρα και κάνουν δύο αναλήψεις, χουχου!εγω τους πετυχα γυρω στις 10.30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Συν. Εκείνη η πρωτότυπη σκέψη όταν γυρνάς π.χ. από Χαλκιδική και λες, θα κόψω δρόμο από "εκεί" να γλυτώσω την κίνηση και τελικά ανακαλύπτεις ότι δεν είσαι ο μόνος που είχε την φαεινή ιδέα; Νομίζω παίζει και αυτό με τις βραδυνές επιδρομές στα ΑΤΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Καλα που ειπατε ΑΤΜ, να σταματησω σε ενα να κανω withdraw….. θα παιξει κλαπακι την νυχτερινη…… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις