Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ήμουν εκεί από τον Απρίλιο του 1998 έως τον Οκτώβριο του 2001. Έμενα Κανόνι. Και δεν είστε μικρό νησί, αν θες να βρεθείς βρίσκεσαι και αν θες να χαθείς, χάνεσαι. Πάντως, σε τρία μέρη θα έμενα ευχαρίστως: στην Κέρκυρα, στη Σαλονίκη και στην Καρδαμύλη. υποτιμας τους κερκυραιους Ειναι παντου σαν τις κατσαρδιες. Και στο πιο ακυρο μερος να πας παντα καποιος θα πεταχτει απο μια γωνια και θα λες που στο πεο βρεθηκε αυτος εδω?
Peleus17 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τώρα είμαι στην στάση λεωφορείου και με έπιασε κόψιμο. Μην σας τύχει
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τώρα είμαι στην στάση λεωφορείου και με έπιασε κόψιμο. Μην σας τύχει με εχει πιασει κοψιμο μεσα στο κτελ!
Peleus17 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 με εχει πιασει κοψιμο μεσα στο κτελ!Πώς τα έβγαλες πέρα δικέ μου?
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πώς τα έβγαλες πέρα δικέ μου? σιγα ρε ! χεστηκε
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πώς τα έβγαλες πέρα δικέ μου? μου γυρισε το ματι 3.30 ωρες μεχρι να κανει σταση, μετα εφυγα τρεχοντας για τον WC σιγα ρε ! χεστηκε η αληθεια ειναι οτι κατι ζουμακια εφυγαν
g_alkis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ο του κάτω ορόφου έκανε παραγγελία 3 πίτσες γίγες + 1 σαλάτα σεφ. Ποιος ξέρει πόσα έχει βγάλει από το ΑΤΜ.
WorldOfGlass Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 η αληθεια ειναι οτι κατι ζουμακια εφυγαν εμενα παλι λιγος εμετουλης με αυτα που διαβαζω
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Kαι μολις απενεργοποιησα προσωρινα το προφιλ μου στο φουμπου. Βye bye propaganda! Η ειρωνια ειναι πως κανα μισαωρο πριν ειχα κανει φιλο τον Νικοτς 4
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μην κανείς το λάθος να ανοίξεις τηλεόραση.Θα ενεργοποιήσεις ξανά το φβ.
WorldOfGlass Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Kαι μολις απενεργοποιησα προσωρινα το προφιλ μου στο φουμπου. Βye bye propaganda! Η ειρωνια ειναι πως κανα μισαωρο πριν ειχα κανει φιλο τον Νικοτς και θα χασεις την ευκαιρια να δεις γνωστους και φιλους να βγαζουν αγωνιστικα κειμενα λες και ζουνε στα βουνα και πολεμανε τουρκους?
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μην κανείς το λάθος να ανοίξεις τηλεόραση.Θα ενεργοποιήσεις ξανά το φβ. Kαλα ναι δεν παιζει αυτο, το χω κοψει το σπορ και θα χασεις την ευκαιρια να δεις γνωστους και φιλους να βγαζουν αγωνιστικα κειμενα λες και ζουνε στα βουνα και πολεμανε τουρκους? Aσε μαν, νομιζω πως χορτασα αγωνες, πομπωδεις λογους και φαντεζι εικονες με νοημα για μια ζωη αυτες τις μερες στο φουμπου. Μιλαμε για βομβαρδισμο.
g_alkis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω ποιο είναι πιο τραγικό. Το γεγονός ότι κάνουν προπαγάνδα στο φμπ ή ότι έχει φμπ ο νικοκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις