Gtr34 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Το νέο χρυσό deal της Ελένης Μενεγάκη http://www.must.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=25267 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Κοντα!! αν και δεν θυμαμαι αν εχει φυγει απο κει γιατι αστυνομια-πυροσβεστικη μεταφερθηκαν ολα σε ενα κτηριο πλεον Πέρα, στις Αλυκές. Αλλά είχα την εντύπωση οτι η Αστυνομική Υποδιεύθυνση εχει παραμείνει σε αυτό το γωνιακό κλασσικό κτίριο στην Λ. Αλεξανδρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πέρα, στις Αλυκές. Αλλά είχα την εντύπωση οτι η Αστυνομική Υποδιεύθυνση εχει παραμείνει σε αυτό το γωνιακό κλασσικό κτίριο στην Λ. Αλεξανδρας. οχι τωρα εχουν παει ολα στο παλιο νοσοκομειο στο κεντρο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Coffee, laptop και murican music...... #βγαλε_ηλιο_μπορεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Γύρισα από το μάθημα και είπα σήμερα δεν θα κοιμηθώ το μεσημέρι. Η ώρα είναι 5 μιση το απόγευμα και μόλις ξύπνησα με σαλιομενο μαξιλάρι. Μια χαρά τα πήγα και σήμερα..... Αντε, τώρα πάω να πιω κάναν καφέ. Καλησπέρα σε όλους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Η ώρα είναι 5 μιση το απόγευμα και μόλις ξύπνησα με σαλιομενο μαξιλάρι. Μια χαρά τα πήγα και σήμερα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 οχι τωρα εχουν παει ολα στο παλιο νοσοκομειο στο κεντρο!! Γαμώτη, εχω χάσει επεισόδια, πρεπει να κανονίσω οπωσδήποτε επιστροφή στο αγαπημένο μου νησί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Γαμώτη, εχω χάσει επεισόδια, πρεπει να κανονίσω οπωσδήποτε επιστροφή στο αγαπημένο μου νησί. αγαπημενο νησι? γιατι ρε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 αγαπημενο νησι? γιατι ρε ? Εχω ζήσει Κέρκυρα τρισήμιση χρόνια. Οχι ως τουρίστας, ως μόνιμος κάτοικος. Τη λατρεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εχω ζήσει Κέρκυρα τρισήμιση χρόνια. Οχι ως τουρίστας, ως μόνιμος κάτοικος. Τη λατρεύω. Είχαν περάσει τότε τα Επτάνησα στην Ελλάδα; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εχω ζήσει Κέρκυρα τρισήμιση χρόνια. Οχι ως τουρίστας, ως μόνιμος κάτοικος. Τη λατρεύω. τι εκανες εδω? πως σου φανηκαν οι Κερκυραιοι ? (εγω παντως οσους γνωριζω τους λεω μακρια απο Κερκυραιους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Είχαν περάσει τότε τα Επτάνησα στην Ελλάδα; :P Όχι, ήμουν με τον στρατό κατοχής των Άγγλων και παρέμεινα. τι εκανες εδω? πως σου φανηκαν οι Κερκυραιοι ? (εγω παντως οσους γνωριζω τους λεω μακρια απο Κερκυραιους) Παντελώς βουρλισμενοι. Από την άλλη, για σχεδόν 2 χρόνια ζούσα με την τότε κοπέλα μου (βέρα Κερκυραία). Όποτε I had it coming. Πάντως διατηρώ ακόμη επαφές με φίλους και γνωστούς στο νησί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Όχι, ήμουν με τον στρατό κατοχής των Άγγλων και παρέμεινα. Παντελώς βουρλισμενοι. Από την άλλη, για σχεδόν 2 χρόνια ζούσα με την τότε κοπέλα μου (βέρα Κερκυραία). Όποτε I had it coming. Πάντως διατηρώ ακόμη επαφές με φίλους και γνωστούς στο νησί. ειμαστε τοσο μικρο νησι που μπορει και να την ξερω και να σε εχω πετυχει και σενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ειμαστε τοσο μικρο νησι που μπορει και να την ξερω και να σε εχω πετυχει και σενα! Ήμουν εκεί από τον Απρίλιο του 1998 έως τον Οκτώβριο του 2001. Έμενα Κανόνι. Και δεν είστε μικρό νησί, αν θες να βρεθείς βρίσκεσαι και αν θες να χαθείς, χάνεσαι. Πάντως, σε τρία μέρη θα έμενα ευχαρίστως: στην Κέρκυρα, στη Σαλονίκη και στην Καρδαμύλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις