Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πω, πρέζα τα πολιτικά, cold turkey, δεν υπάρχει σωτηρία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Θα βρέξει; Ναι ή Όχι; Καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πω, πρέζα τα πολιτικά, cold turkey, δεν υπάρχει σωτηρία. Kρυα Τουρκια ? Ε, και συ ολο λες οτι δεν μπαινεις, και μπαινεις......... (αν και διαφωνω καθετα με τις αποψεις σου, παρ'oλα αυτα τις σεβομαι απολυτα) Παρε και ενα νιντζακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 @ Gtr34: Εξαρτάται πού βρίσκεσαι. (αυτό το έχει στην πίσω πλευρά της σελίδας). Καλημέρα. Υ.Γ. Σας το γράφω και εδώ (σκασίλα σας, αλλά για να είμαι εντάξει), δεν ξαναμπαίνω να διαβάσω πολιτικά, ούτε προλαβαίνω, ούτε αντέχω άλλο, αν δείτε να στραβώνει το πράγμα (όχι στο στυλ "δε μου αρέσει αυτό που διαβάζω, α, προπαγάνδα", σε επίπεδο χαρακτηρισμών και προσωπικών επιθέσεων, αναφορά). Πάει καλά το πράγμα, σε γενικές γραμμές, έχετε κι έχουμε χρυσή ευκαιρία να αλλάξει κάτι στους όρους χρήσης, περιφρουρήστε το. Υ.Γ. @bomber, όχι τελείωσε. Πέντε λεπτά καθαρός, λαίμαι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ποση λετε να ειναι η αποχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ποση λετε να ειναι η αποχή; Επειδή αυτά που συμβαίνουν έχουν ταρακουνήσει άπαντες, πιστεύω οτι θα είναι κάτω του 20%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Κανένα 40αρι, υπολογίζω. Βάλε ότι υπό "ομαλές" συνθήκες είναι 34%, υπολόγισε ετεροδημότες που δεν μπορούν/διστάζουν να φύγουν, βάλε συνειδητή αποχή γιατί δεν καλύπτεται κάποιος από το ναι και το όχι. Βέβαια, με την πόλωση που πέφτει, μπορεί να έχουμε εκπλήξεις. Αν μου έδινες ένα κέρμα των 10, πάντως, και μου έλεγες πόνταρέ το, στο 40αρι θα το έβαζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Κι εγώ θα ήθελα να ψηφίσω αλλά δεν πρόλαβα να κάνω άιτηση μέχρι τον απρίλη που έλεγε (δεν έχω κάνει αίτηση καν βασικά) οπότε δεν θα ψηφίσω. Και δεν μου περισσεύουν 2 κατοστάρικα για τα πήγαινε έλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Κι εγώ θα ήθελα να ψηφίσω αλλά δεν πρόλαβα να κάνω άιτηση μέχρι τον απρίλη που έλεγε (δεν έχω κάνει αίτηση καν βασικά) οπότε δεν θα ψηφίσω. Και δεν μου περισσεύουν 2 κατοστάρικα για τα πήγαινε έλα. Πάντως, γενικά, θα μου επιτρέψεις να πω ότι πρέπει να μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα, κάποια στιγμή. Είναι τεράστιο πρόβλημα αυτό των ετεροδημοτών. Επηρεάζει και την κατανομή πόρων, αλλοιώνει και την πραγματική εικόνα. Δεν μπορεί το Συράκο, ας πούμε, που το χειμώνα κλειδώνει κυριολεκτικά και περιπολούν φύλακες με μαντρόσκυλα, να εμφανίζει 211 μόνιμους κατοίκους, δουλευόμαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 νομίζω πως υπάρχει όριο ως προς την αποχη. απο ένα σημειο και μετά βγαίνει άκυρο το δημοψηφισμα καθως δεν εχει νοημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πρέπει να είναι κάτω από 40% η συμμετοχή για να μη θεωρηθεί δεσμευτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 νομίζω πως υπάρχει όριο ως προς την αποχη. απο ένα σημειο και μετά βγαίνει άκυρο το δημοψηφισμα καθως δεν εχει νοημα Συγκεκριμένα αναφέρει ότι το Σύνταγμα προβλέπει ότι για να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα, θα πρέπει να λάβει μέρος στην ψηφοφορία τουλάχιστον το 40% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πάντως, γενικά, θα μου επιτρέψεις να πω ότι πρέπει να μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα, κάποια στιγμή. Είναι τεράστιο πρόβλημα αυτό των ετεροδημοτών. Επηρεάζει και την κατανομή πόρων, αλλοιώνει και την πραγματική εικόνα. Δεν μπορεί το Συράκο, ας πούμε, που το χειμώνα κλειδώνει κυριολεκτικά και περιπολούν φύλακες με μαντρόσκυλα, να εμφανίζει 211 μόνιμους κατοίκους, δουλευόμαστε. Εννοείται ότι πρέπει,τη μία το αμέλησα,την άλλη πήγα και έιχε κόσμο και ήμουν σκαστή από τη δουλειά. Μόλις περάσει η μπόρα θα τα φέρω. Πρέπει να δω και τι διαδικασία θέλει γιατί κανένας δεν ξέρει να μου πει. Απο κεπ στη δημαρχία με πάνε μπαλάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/jul/02/london-new-york-capital?CMP=fb_gu Όταν τα έλεγα εγώ για το london 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εννοείται ότι πρέπει,τη μία το αμέλησα,την άλλη πήγα και έιχε κόσμο και ήμουν σκαστή από τη δουλειά. Μόλις περάσει η μπόρα θα τα φέρω. Πρέπει να δω και τι διαδικασία θέλει γιατί κανένας δεν ξέρει να μου πει. Απο κεπ στη δημαρχία με πάνε μπαλάκι. Στο δημαρχείο του δήμου όπου διαμένεις να πας, άσε τα ΚΕΠ. Εγώ εξυπηρετήθηκα ταχύτατα, έχει βέβαια αρκετά χρόνια, αλλά δεν είναι σύνθετη διαδικασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις