celt3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Αν τοσα χρονια ασκουσαμε την κριτικη που ασκειται τωρα στον συριζα και ειχαμε θεσει τα υψηλα στανταρ που εχουμε θεσει αυτους τους 5 μηνες πραγματικα θα ειχαμε τους καλυτερους πολιτικους (οσο οξυμωρο κι αν ακουγεται αυτο) στον πλανητη. Πραγματικα ευχομαι ολοι οσοι ασκειτε (δικαιως πολλες φορες αδικως αλλες τοσες,εξαρταται ποιον ρωτας) κριτικη να ειστε το ιδιο αυστηροι με το κομμα που υποστηριζετε και καθε ανακολουθια που παρατηρειτε να την στηλιτευετε. Οχι μονο ο,τι μας βολευει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά ας μην το βαρύνουμε και αυτό το θρεντ, υπάρχει πιο κάτω άλλο για τις πολιτικές εξελίξεις Βγαίνουμε off topic στο oot thread, που είναι η Valerie να ποστάρει καμιά κωλάρα? Έχουμε και τον σκατόκαιρο λες και είναι Φθινόπωρο... my 2 cents 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Τι δουλειά κάνεις ακριβώς και βγάζεις τόσα φράγκα; Για χιλιοστη φορα εδω μεσα..... IDesigner ειμαι..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ακουω κατι ωραια μπουμπουνιτσα storm is coming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Για χιλιοστη φορα εδω μεσα..... IDesigner ειμαι..... στειλε καμια δουλεια σου ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά ας μην το βαρύνουμε και αυτό το θρεντ, υπάρχει πιο κάτω άλλο για τις πολιτικές εξελίξεις Βγαίνουμε off topic στο oot thread, που είναι η Valerie να ποστάρει καμιά κωλάρα? Έχουμε και τον σκατόκαιρο λες και είναι Φθινόπωρο... my 2 cents Πολύ σωστή παρατήρηση, αν δείτε πως ξεφεύγουμε σε off topic του off topic, στείλτε ένα Pm ή αναφορά να μπει σε σειρά το θέμα. Από εδώ και πέρα, νήμα αυστηρά για ρέκλα και χαβαλέ εδώ. Τα στενάχωρα αλλού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Παιδιά, δημοψήφισμα ήταν αυτό που έλυσε το πολιτειακό: "Θες Βασιλευομένη δημοκρατία, ναι ή όχι;" Όχι, "συμφωνείς με το preliminary assesment, ναι ή όχι". To ευτέλισαν μόνοι τους, με τη βιασύνη και την προχειρότητα που χαρακτηρίζει την όλη διαδρομή τους. Στον ΟΗΕ μια χαρά το βρίσκουν πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά ας μην το βαρύνουμε και αυτό το θρεντ, υπάρχει πιο κάτω άλλο για τις πολιτικές εξελίξεις Βγαίνουμε off topic στο oot thread, που είναι η Valerie να ποστάρει καμιά κωλάρα? Proceed with caution I repeat proceed with caution 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μετά τα χθεσινά και τα προχθεσινά σήμερα έσκασε κερασάκι στην τούρτα πάω το πρωί για προπόνηση και ακούω την άλλη (ψηλομύτα βαμμένη κ νυχάκι στην πένα) "ΡΕ καταλαβαίνεις οτι το παιδί σου δεν θα έχει να βγει να πιει ένα καφέ?" .............................................................. για το μόνο που θα χαρώ αν γίνουν όλα κώλος κάποια στιγμή θα ειναι να δω τέτοια τσόλια να κλαίγονται , γιατι εγώ ποτέ δεν είχα λεφτά , είμαι ευτυχισμένος κ με λίγα(κ έχω περάσει κ πράγματα που δεν έχουν δει ποτέ τους όλοι αυτοί) , αυτούς να δω τελικά καλά να πάθουμε , παίρνουμε ότι μας αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν γίνεται ρε συ να βρίσκεις "γελοιότητα" την πιο αμεσοδημοκρατική διαδικασία που προβλέπεται. Εκτός κι αν θεωρείς άλλα πολιτεύματα πιο ιδανικά. Το συγκεκριμένο δημοψήφισμα βρίσκω γελοίο, όχι γενικά το δημοψήφισμα ως μέσο - θεσμό. Υποτίθεται ότι είναι εκεί τόσους μήνες και συζητάνε κορυφαία οικονομικά μυαλά, υπουργοί, πρωθυπουργοί κλπ για κάτι πολύ σοβαρό με πάρα πολλές παραμέτρους και τελικά πετάνε το μπαλάκι σε μένα, σε σένα και στη θεία μου στο χωριό για να αποφασίσουμε μέσα σε λίγες μέρες κάτι...ανάθεμα κι αν ξέρουμε τι! Ανάλογα τι πιστεύει ο καθένας, τι διαβάζει, τι γνώσεις έχει πρέπει σε 5 μέρες να αποφασίσει για κάτι τόσο σοβαρό... Μου φαίνεται αντίστοιχα γελοίο με το να ήθελε να στείλει η ΝΑΣΑ πύραυλο στο διάστημα και να ρωτούσε τον Μπάμπη τον ταξιτζή πως πιστεύει ότι πρέπει να γίνει Και το κάνει ακόμα περισσότερο γελοίο το γεγονός ότι πιστεύει η κυβέρνηση τόσο πολύ στο όχι (είδα έβαλαν και πανό στο υπουργείο οικονομικών!!) αλλά δεν το λέει μόνη της! Γιατί πετάει το μπαλάκι σε μας; Ας πάρει την ευθύνη, γι'αυτό είναι εκεί, γι'αυτό είμαστε εδώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΙΧΝΕΙ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕ 2-3 ΕΚ, ΔΙΑΜΕΤΡΟ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΙΧΝΕΙ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕ 2-3 ΕΚ, ΔΙΑΜΕΤΡΟ και εδώ δρόσισε , φυσάει κ ειναι έτοιμο για βρόχα! inb4 συνωμοσίες οτι χρησιμοποιούν υπερόπλα χειραγώγησης του καιρού για να μας εκβιάσουν πω γαμώ θα πάνε τα καρπούζια στο θεό κ ειναι το αγαπημένο μου φρούτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΙΧΝΕΙ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕ 2-3 ΕΚ, ΔΙΑΜΕΤΡΟ Τα λέγαν οτι θα αλλάξει και ο καιρός με τον Τσίπρα αλλά δεν τους ακούγαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ρε μιλαμε για παρα πολυ εδω και κανα 17λεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Εδώ είναι χαρά Θεού... Ρε μιλαμε για παρα πολυ εδω και κανα 17λεπτο. Και πόσα δευτερόλεπτα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις