Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνήθως μπινελικώνεις μαναριμ... δεν έχεις πει και τόποτα σήμερα γενικά, ανησύχησα  :wub:

οχι δω μέσα κυράμ , δω φοβού τσι μοντς και μπάν φέροντες

νιιιιιααααχχχχ :-D

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και στο δρομο που χαραξε το μεγκα παει και ο σταρ.τσεκουρι pretty little liars και μια αλλη νεανικη που επαιζε πριν απο τα liars τα μεσημερια.(το πολυ 2 βδομαδες να ηταν στον αερα)

νισάφι πια!!!!καθεσε να δεις μια σειρα που ποτε δεν ειχες ορεξη να κατεβασεις κολλας και μετα στη κοβουν.σαν πειραματοζωο νιωθω :mad:

Δημοσ.

Σας έλειψα; Πήγα μια βόλτα μέχρι τον Σμόλικα και γύρισα.

Από που ανεβήκατε;

Το πιο (sic) αγαπημένο ελληνικό βουνό.

Το τελευταίο κομμάτι δυσκολάκι με απίστευτη θέα.

Δημοσ.

Από Πάδες με αμάξι μέχρι την στάνη. Και μετά με πόδια. Κορυφή δεν πήγαμε. Μέχρι Δρακολύμνη και αυτό γιατί είχαμε θυληκά στην παρέα ( :devil: ). Αλλά θα πάμε σίγουρα στο μέλλον και για κάμπινγκ στην λίμνη. Είναι απίστευτο μέρος. Επιτέλους έκανα πεζοπορία μετά από καμία 5 χρόνια. Άλλη φάσηηηηηηη.

Δημοσ.

Ειναι απιστευτο βουνό. Από πάνω φαίνονται τα πάντα όλα. Να πάτε.

Ξεκινήστε από το κεράσοβο, έχει και ένα ξενώνα με κάτι τσίπουρα..

• Like 1
Δημοσ.

Την άλλη φορά θα οργανωθούμε καλύτερα. Εντελώς φλου προέκυψε αυτό. Για ποδηλατάδα ήταν ο αρχικός στόχος.

Έτσι και μια φώτο για να τρέξουν σαλάκια.

10533174_10203888315795690_6965438089347

• Like 2
Δημοσ.

Την άλλη φορά θα οργανωθούμε καλύτερα. Εντελώς φλου προέκυψε αυτό. Για ποδηλατάδα ήταν ο αρχικός στόχος.

Έτσι και μια φώτο για να τρέξουν σαλάκια.

10533174_10203888315795690_6965438089347

Να μια πρόχειρη περσινή, από πάνω!

IMG.jpg

• Like 2
Δημοσ.

και στο δρομο που χαραξε το μεγκα παει και ο σταρ.τσεκουρι pretty little liars και μια αλλη νεανικη που επαιζε πριν απο τα liars τα μεσημερια.(το πολυ 2 βδομαδες να ηταν στον αερα)

νισάφι πια!!!!καθεσε να δεις μια σειρα που ποτε δεν ειχες ορεξη να κατεβασεις κολλας και μετα στη κοβουν.σαν πειραματοζωο νιωθω :mad:

Και σκεφτόμουν να ξεκινήσω pretty little liars. Αλλά όλο το ξεχνουσα γιατί κοιμόμουν ή έτρωγα.

Αυτή πάντως ενώ είμαι τακτική του μεγκα. Το σταρ δε κόβει τόσο εύκολα σειρές.

Δημοσ.

Σας έλειψα; Πήγα μια βόλτα μέχρι τον Σμόλικα και γύρισα.

Για δωσε ινφο , θελω καποια στιγμή να πάω με κανα δυο φιλους.

Πως πας εκει κλπ αν θελει πνευμόνια κλπ

Καμπινγκ ελευθερο ;

Παντως σπρρυ κιολας αλλα θηλυκα σε τετοιες εξοεμήσεις ΔΕΝ τα παίρνεις μαζί , εκτως κ αν ειναι γενικα του βουνου και του ολου στυλ .

Ειχα παει Κρητη και ειχαμε 2 στη παρεα. Πηγαμε στη Σαμαρια, πηγαμε καυλωμενοι κ ετοιμοι να μπουμε στο φαραγγι και αρχισαν τα μα και μου , "και τωρα δηλαδη εχει πλακα να περπατας πανω σε πετρες;" " και τωρα αυτο με τα ποδια μονο γινεται;Δε μπορουμε να παμε με το αμαξι πανω απο το φαραγγι για να το δουμε ; "

(Λογοκρισια)

Ξανα διακοπες με θηλυκό μόνο οταν προκειατι για νέτο.

Δημοσ.

Και σκεφτόμουν να ξεκινήσω pretty little liars. Αλλά όλο το ξεχνουσα γιατί κοιμόμουν ή έτρωγα.

Αυτή πάντως ενώ είμαι τακτική του μεγκα. Το σταρ δε κόβει τόσο εύκολα σειρές.

αυτο ειναι που με προβληματησε!και οχι μονο τις εκοψε αλλα εβαλε στη θεση τους τη τουρκικη εκδοχη των desperate housewives.τετοια ιεροσυλία...

αν και στο fb λενε οτι θα της βαλουν παλι με καλυτερο προγραμματισμο εγω σπαστηκα..

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν κορυφή δεν ανεβήκαμε. Μέχρι Δρακολίμνη πάντως θέμα κούρασης δεν παίζει. Και εύκολη διαδρομή (πάντα από εκεί που την κάναμε εμείς). Μετά δεν ξέρω, με το μάτι φαινόταν εύκολο πάντως :P Για να πας μέχρι την στάνη δεν θέλει αμάξι-κούρσα-χαμηλοκάβαλο σίγουρα. Τώρα για να πας θα σου έλεγα από Γιάννενα αν και από Γρεβενα είναι πιο κοντά (αφετηρία Θεσσαλονίκη). Πολύ σκατόδρομος και επικύνδινος.

Όσο για τα θυληκά, είπαμε, Είμασταν ανοργάνοτοι :P

Δημοσ.

Να μια πρόχειρη περσινή, από πάνω!

IMG.jpg

Σμολικας κ Βικος μου εχουν ξεφυγει.. Πλεον δεν ανταποκρινεται και η μέση για πολυωρα περπατηματα. :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...