LongTom Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Α, επίσης παίζει να βρήκα δουλειά. Στην Ελλάδα. Η δουλειά τούτη έχει μαύρη κουκούλα και πρέπει να έχεις μεγάλο δείκτη να δείχνεις καλά;
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Η δουλειά τούτη έχει μαύρη κουκούλα και πρέπει να έχεις μεγάλο δείκτη να δείχνεις καλά; Μαλλον για μαυραγορίτη με θέλουν. Ελα δώσε ενα νεφρό για λιγο λαδι.
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ΡΙΠ δι ολντ. Μέμπι σομεθινγκ δατ ιζ βάλιου φορ μόνεηζ; C'mon mate Sammy ηταν και ο συγχωρεμενος.... οποτε για αλλο family θα ανοιξω τα φτερα μου..... 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Σταματα το επιτελους Unabomber να προκαλείς ,στην Ελλάδα πεινάει ο κόσμος .Ελεος
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Α, επίσης παίζει να βρήκα δουλειά. Στην Ελλάδα. Στην ΕΡΤ1 στην ΕΡΤ2 στην ΕΡΤ3 ή καθαρίστρια; Άσε μη μου πεις ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Σταματα το επιτελους Unabomber να προκαλείς ,στην Ελλάδα πεινάει ο κόσμος .Ελεος Eιπε παιζοντας PS4 στην 40'' τηλεοραση......
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Εγω όμως παίρνω 250€ το μήνα όχι 3000€ που παίρνεις εσύ. Και δε σπαμμαρω συνέχεια ,προκαλώντας
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Τι είναι αυτό και Γιατί να το έχω It security Δεν θελεις να δουλέψεις; Και για ποιον Ευρωπαίο μιλάμε ακριβώς; Τον Ευρωπαίο του διαφωτισμού ή τον Ευρωπαίο που στηρίζει κυβερνήσεις νεοναζί στην Ουκρανία; Τον Ευρωπαίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή αυτόν που πνίγει πρόσφυγες στην μεσόγειο; Δεν θα είναι εύκολη η απάντηση. Αυτές οι δυαδικες καταστάσεις σε αυτη την χωρα... Α, επίσης παίζει να βρήκα δουλειά. Στην Ελλάδα. Εγω υπόγραψα ήδη και ψάχνεις για δεύτερη. #trustory Σπερες αγαπουλες Εγω όμως παίρνω 250€ το μήνα όχι 3000€ που παίρνεις εσύ. Και δε σπαμμαρω συνέχεια ,προκαλώντας Δεν παίρνει μονο τοςα... =] 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Viper δεε νοιάζει μιΑ πιστοποίηση απλα
mary Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ειδα στον υπνο μου πως εκανε σεισμο στη Σαλονικη μεγεθος 6 ριχτερ........ Τι σημαινει; 2
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Εγω όμως παίρνω 250€ το μήνα όχι 3000€ που παίρνεις εσύ. Και δε σπαμμαρω συνέχεια ,προκαλώντας Sorry που δουλευω κιολας.... να το σταματησω αμα ειναι...... 2k ειναι το ημερησιο limit μου στις καρτες...... οποτε το 3κ παει περιπατο..... (το αναφερω μονο και μονο επειδη το εθιξες ως θεμα) Σωστα, εσυ spaμμαρεις λεγοντας για καρκινους και σεισμους....... Αnyway, το σταματαω εδω. Ηave a nice day. Βack on topic..... Για τους ΟWC ssd any thoughts ? Ειδα στον υπνο μου πως εκανε σεισμο στη Σαλονικη μεγεθος 6 ριχτερ........ Τι σημαινει; Hρθε το τελος.... Τι σεισμος ηταν ? Tεκτονικος , Hφαιστιακος , Εγκατακριμνησιγενης, Κρυογενης ?
Gtr34 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ειδα στον υπνο μου πως εκανε σεισμο στη Σαλονικη μεγεθος 6 ριχτερ........ Τι σημαινει; Σημαίνει ότι πρέπει να τρέξεις στο πλησιέστερο ατμ.
NT1G Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Για τους ΟWC ssd any thoughts ? Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις