Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τόμι να σου βρω ένα βίντεο που χορεύει να δεις πόσο σας αγαπώ;

έχει κωλάρα η τύπισα.

https://youtu.be/tuDvv54RmyU

Ο κώλος είναι πολύ ωραίος,όπως και το σώμα,κρίμα που έχει το σύνδρομο της μαριονέτας και δεν μπορεί να ελέγξει τα άκρα της.

Είναι σαν την βασανίζουν μυρμήγκια. 

Hahah μην τα λες έτσι γιατί θ'ασπρίσουν κι εμένα τα μαλλιά μου σαν αυτής που βλέπουμε στο βίντεο!!! [Δεν άντεξα να τ'ακούσω.....παραήταν άφωνη και αδιάφορο το κομμάτι απ'την αρχή.]

Ε ναι,είπα και εγώ σοβαρή κοπέλα να γίνεται έτσι σούργελο δεν πάει...

Θα βγει παπουλη....  μην φοβασαι....   για ποιους τοπους θα παρεις το τρενακι ?

Nαι, σιγα μην παω, . μαλακια του accountant ηταν διοτι δεν ειχε βαλει την σωστη ημερομηνια για την μεταφορα του ποσου στο λογαριασμο μου..... :-(

και σιγα το μεγεθος της δοσης για να κανω και φασαρια...

Τα καλα ειναι στις πρωτες.... :-D

Θα πρέπει να πάω από την στάση Μέση-του-πουθενά λεωφορείο-> Όρχους τρένο-> Κοπεγχάγη αγεροπλάνο-> ΕΛΛΑΣ

Ξεκινάω αύριο το βραδάκι και φτάνω Πέμπτη μεσημέρι, το τι γουστάρω να τρώω τέτοιο παπά με τα αερόπλανα και παπόρια δεν λέγεται..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Τις τελευταίες μερες το φουμπου εχει γινει χειροτερο και απο την τηλεόραση. Το τι λαικισμος, προπαγάνδα και πόλωση επικρατει είναι ανευ προηγουμενου.

Σε φαση εισαι ειτε μαζι μας ειτε με τους αλλους. Ποιους αλλους ρε παιδια? Τους άλλους τους φραγκατους ξερεις τωρα. Απο ατομα που τα ζουν οι γονείς τους στα 35 πλας ξερωγω αλλα δεν σκύβουν το κεφαλι σε κανεναν. Ο,τι να ναι.

• Like 6

• Super Moderators

Ό,τι να 'ναι, αλλά αρχίσανε τα πεσίματα στον Αρκά, στον Πετρουλάκη. Λες κάτι που δεν αρέσει, πέσιμο με τη μία: "Φερέφωνο" είναι το καλύτερο που θα ακούσεις.

Τους λες, "πού πάτε, σας έχουν πει κανένα σχέδιο;" και σε λένε προδότη, ανοιχτά. Είναι και τα μικρά που πήρε το αυτί τους κάπου το "γερμανοτσολιά" και το κοτσάρουν παντού... Να βλέπεις παιδιά που ήμουν μεταπτυχιακός κι αυτά σπέρμα στους όρχεις του πατέρα τους ακόμη, να σου κάνουν μάθημα πατριωτισμού. Θέλει υπομονή, δε γίνεται αλλιώς.

Εκεί που δεν ξέρω αν είναι να γελάσω ή να κλάψω είναι με κάτι γνωστούς στο εξωτερικό που το παίζουν επανάσταση. Να είναι ο άλλος Ουάσιγκτον, στελεχάρα πολυεθνικής, και να σου λέει "μη σκύβεις το κεφάλι".

Μωρ' δεν πας στη γωνία να δεις αν έρχομαι.

• Like 2

Τις τελευταίες μερες το φουμπου εχει γινει χειροτερο και απο την τηλεόραση. Το τι λαικισμος, προπαγάνδα και πόλωση επικρατει είναι ανευ προηγουμενου.

Σε φαση εισαι ειτε μαζι μας ειτε με τους αλλους. Ποιους αλλους ρε παιδια? Τους άλλους τους φραγκατους ξερεις τωρα. Απο ατομα που τα ζουν οι γονείς τους στα 35 πλας ξερωγω αλλα δεν σκύβουν το κεφαλι σε κανεναν. Ο,τι να ναι.

>FB

>λαικισμος

Pick 2

Σπερες 

• Moderators

Ό,τι να 'ναι, αλλά αρχίσανε τα πεσίματα στον Αρκά, στον Πετρουλάκη. Λες κάτι που δεν αρέσει, πέσιμο με τη μία: "Φερέφωνο" είναι το καλύτερο που θα ακούσεις.

Τους λες, "πού πάτε, σας έχουν πει κανένα σχέδιο;" και σε λένε προδότη, ανοιχτά. Είναι και τα μικρά που πήρε το αυτί τους κάπου το "γερμανοτσολιά" και το κοτσάρουν παντού... Να βλέπεις παιδιά που ήμουν μεταπτυχιακός κι αυτά σπέρμα στους όρχεις του πατέρα τους, να σου κάνουν μάθημα πατριωτισμού. Θέλει υπομονή, δε γίνεται αλλιώς.

Εκεί που δεν ξέρω αν είναι να γελάσω ή να κλάψω είναι με κάτι γνωστούς στο εξωτερικό που το παίζουν επανάσταση. Να είναι ο άλλος Ουάσιγκτον, στελεχάρα πολυεθνικής, και να σου λέει "μη σκύβεις το κεφάλι".

Μωρ' δεν πας στη γωνία να δεις αν έρχομαι.

E μα έλα ντε να πουμε! Ειδικά αυτο το γερμανοτσολιας που εχει γινει καραμελα τις τελευταίες μερες απορω πραγματικά αν ξέρουν τι διαλο ηταν αυτοί οι γερμανοτσολιαδες που αναφέρουν διαρκώς . Η πλακα ειναι πως στους περισσότερους ξερω και την πορεια τους πραγμα που το κανει εντελώς γελοιοτερο ολο αυτο. Αλλα νταξ ειναι θεμα αξιοπρέπειας η σταση μας την Κυριακή. Γελανε και οι πετρες μια προς μια.

@βαηπα οσο για αυτο...

• Like 2

Tricky situation..... :ph34r:

Loads of Debt: A Global Ailment With Few Cures

''There are some problems that not even $10 trillion can solve.''

http://www.nytimes.com/2015/06/30/business/dealbook/trillions-spent-but-crises-like-greeces-persist.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&module=a-lede-package-region&region=top-news&WT.nav=top-news

Mια χαρα......

Greece’s Debt Due: What Greece Owes When

Κοντα ειναι το 2054.......

http://graphics.wsj.com/greece-debt-timeline/

Κάποιος σας πρόλαβε :P

cMGjYOQ.png

Ομορφούλα η Naya .

• Like 1

^bookworms ελληνιστί

In other news

Άνοιξαν οι ουρανοί και ημενα για jogging...

Ps να πάρω laptop ή να μην πάρω;

^bookworms ελληνιστί

In other news

Άνοιξαν οι ουρανοί και ημενα για jogging...

Ps να πάρω laptop ή να μην πάρω;

Εγώ πάντως πήρα 3tb red =p

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...