Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μη μου λες τέτοια και δεν έχω μπει σε εκείνο το νήμα ακόμη... Και δεν είδα και αναφορές... Αλήθεια με στεναχώρησες τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μη μου λες τέτοια και δεν έχω μπει σε εκείνο το νήμα ακόμη... Και δεν είδα και αναφορές... Αλήθεια με στεναχώρησες τώρα Αναφέρθηκε η δραχμή και άρχισαν τα κλασσικά για τρομολαγνεία και τα σχετικά. Ακόμα ευτυχώς δεν είναι σε τραγικό επίπεδο. Εγώ πάντως δεν το συνεχίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ακούω αναλύσεις από Αμερικανούς για την Ελλάδα. Πωωω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Με κοψοχόλιασες... Εντάξει, κι εμένα μου λέγανε χτες τα ίδια. Δώσε τόσο στην οργή. Λίγο που είδα τώρα, ένας πάει να το χαλάσει, αλλά εντάξει, καλά είμαστε ακόμη. Πάντως, σοβαρά το έγραφα πως είναι χρυσή ευκαιρία αυτό το νήμα να δείξει η κοινότητα τι μπορεί να κάνει (κι όχι μόνο ατομικά, και ως περιφρούρηση του κλίματος). Άμα χαθεί αυτή η ευκαιρία (για το ινσόμνια λέω τώρα) δε μας φταίει κανείς, έτσι; Ούτε Σόιμπλε έχουμε, ούτε ΔΝΤ. Τουλάχιστον εδώ μέσα να έχουμε το σθένος να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα στα παιδιά,σήμερα αργά και κουρασμένα διότι το attitude ήτο:"Πας διακοπές; Ε,τώρα θα σε γαμήσουμε! ". Πολύ κούραση και αύριο που θα είχα κανονικά ημι-αργία για να προλάβω προετοιμαστώ διότι το τρένο φεύγει το βράδυ πάλι θα το παίξω "Οι φίλοι μ' με λεν Χοσέεεεεεε...". Αλητεία... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα στα παιδιά,σήμερα αργά και κουρασμένα διότι το attitude ήτο:"Πας διακοπές; Ε,τώρα θα σε γαμήσουμε! ". Πολύ κούραση και αύριο που θα είχα κανονικά ημι-αργία για να προλάβω προετοιμαστώ διότι το τρένο φεύγει το βράδυ πάλι θα το παίξω "Οι φίλοι μ' με λεν Χοσέεεεεεε...". Αλητεία... Μια χαρα τα πας παππου.... κουραγιο.... εμεις περιμενουμε today την τελευταια δοση του payment (που δεν μπηκε χθες λογω μαλακιας) και πακεταρουμε για αλλες περιοχες, αλλους τοπους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Τόσο πρόγραμμα στη φωνή ,σαν τις αυτοματοποιημένες στα τηλεφωνικά κέντρα ακούγεται. ας έμενε στο χορό καλύτερα μόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 καλά σήμερα τι έπαθα ξυπνάω , κάθομαι στο pc να κάνω μερικά summons στο dragon blaze γιατι είχαν μπει τα rubies απο την arena , οκ καλά ήταν , μονο a grade /facepalm ,anyway πάω παίρνω το φαγητό μου τρώω πάω τουαλέτα ρίχνω ένα μαγκούνι, όπως πάντα πριν φύγω. Πάω gym , άκουγα διάφορες μαλακίες για την επικαιρότητα πάλι απο φραγκάτους κ τσαντίστηκα λίγο αλλα ok Ήμουν στη δουλειά και με πιάνει κατα τις 1 ένας στομαχόπονος , χέσιμο όχι αστεία , κατάσταση hot dog πάω τουαλέτα λέω κάτσε να δω αν ειναι μαγκούνι ή κλανιά, ρίχνω μια και σκάει ένα πραααααααατ !! και ευτυχώς σημάδευα καθιστός και δεν είχαμε ατύχημα. Καλά κόντεψα να λιποθυμήσω μέχρι να βγω , μια μπόχα σαν κοτέτσι , σαν κουτσουλιά μύραγε η τουαλέτα ρίχνω χλωρίνη και ότι άλλο είδα εκει γύρω , τραβάω και δυο καζανάκια κ αμολόγηDOSυποτίθεται οτι αφού πήγα χθες το βράδυ αργά τουαλέτα και το πρωί που ξύπνησα πως δεν θα είχα άλλαμιλάμε νόμιζα οτι ο κώλος μου ειχε δαιμονιστεί , όπως η άλληνα στην ταινία που κατούραγε ή έκανε εμετό δε θυμάμαι αλλα σε ποσότητες μη φυσιολογικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Τα spam email που εχουν ερθει παντως αυτες τις μερες, ειναι πολυ λιγοτερα. Τετοια θετικα να βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 νταξ πλεον εχω αρκετα μακαρονια για να βγαλω δυο πολεμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μια χαρα τα πας παππου.... κουραγιο.... εμεις περιμενουμε today την τελευταια δοση του payment (που δεν μπηκε χθες λογω μαλακιας) και πακεταρουμε για αλλες περιοχες, αλλους τοπους.... Κούτσα κούτσα να βγει και η σημερινή ημέρα παιδάκι 'μ... Πάνε να τους τρίξεις τα δόντια,εάν δεν τρομάξουν ίσως ανατριχιάσουν με το κρίτσι κρίτσι. Τόσο πρόγραμμα στη φωνή ,σαν τις αυτοματοποιημένες στα τηλεφωνικά κέντρα ακούγεται. ας έμενε στο χορό καλύτερα μόνο. Γιατί τα ακούς αυτά και γιατί μας το ποστάρεις; Τόσο πολύ μας μισείς; Επίσης όταν το είδα πρώτη φορά νόμιζα ότι έλεγε Nenya και είπα ότι βγήκε η Νένυ στο κουρμπέτι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 τόμι να σου βρω ένα βίντεο που χορεύει να δεις πόσο σας αγαπώ; έχει κωλάρα η τύπισα. https://youtu.be/tuDvv54RmyU 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Επίσης όταν το είδα πρώτη φορά νόμιζα ότι έλεγε Nenya και είπα ότι βγήκε η Νένυ στο κουρμπέτι... Hahah μην τα λες έτσι γιατί θ'ασπρίσουν κι εμένα τα μαλλιά μου σαν αυτής που βλέπουμε στο βίντεο!!! [Δεν άντεξα να τ'ακούσω.....παραήταν άφωνη και αδιάφορο το κομμάτι απ'την αρχή.] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Κούτσα κούτσα να βγει και η σημερινή ημέρα παιδάκι 'μ... Πάνε να τους τρίξεις τα δόντια,εάν δεν τρομάξουν ίσως ανατριχιάσουν με το κρίτσι κρίτσι. Θα βγει παπουλη.... μην φοβασαι.... για ποιους τοπους θα παρεις το τρενακι ? Nαι, σιγα μην παω, . μαλακια του accountant ηταν διοτι δεν ειχε βαλει την σωστη ημερομηνια για την μεταφορα του ποσου στο λογαριασμο μου..... και σιγα το μεγεθος της δοσης για να κανω και φασαρια... Τα καλα ειναι στις πρωτες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πωωω ούτε να χορεύει ξέρει τελικά Η κωλάρα, κωλάρα όμως 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις