Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι κακό να προβληματίζεσαι για το μέλλον. αλλά όχι και να σου γίνεται εμμονή.

Ασε φίλη, τα εχω πει κατα καιρους σε διαφορα οοτ. Δυο απο τα πιο κορυφαια.

Βυσματωμενη συμφοιτητρια κανει μεταπτυχιακο και με το που το τελειωνει γαμος+παιδι.

Άλλη συμφοιτητρια που χε παρει τη μιση μπαρο-Θεσ/νικη παντρευτηκε και εκανε και παιδι!

Και οι δυο κατω απο 28 γαμος+παιδι....

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν μας πιάνει :P

Μη στεναχωριέσαι θα στήσω δική μου έρευνα κάποτε και θα αποκλείσω τους 29 και κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Ασε φίλη, τα εχω πει κατα καιρους σε διαφορα οοτ. Δυο απο τα πιο κορυφαια.

Βυσματωμενη συμφοιτητρια κανει μεταπτυχιακο και με το που το τελειωνει γαμος+παιδι.

Άλλη συμφοιτητρια που χε παρει τη μιση μπαρο-Θεσ/νικη παντρευτηκε και εκανε και παιδι!

Και οι δυο κατω απο 28 γαμος+παιδι....

εντάξει αν αρχίσουμε τις ιστορίες χέστα κι άστα!

φίλη απ΄΄ο το δημοτικό με το που τελειώνει το λύκειο καβατζώνεται με έναν αστυνομικό πρώτα μένει έγκυος και μετά παντρεύεται.

πριν μείνει έγκυος σε συζήτηση που είχαμε μου είπε πως κάνανε ελεύθερα.

ρε συ της λέω,έχε το νου σου,μην είσαι γιούρια όλα μέσα,δεν έχετε γνωριστει καλά καλά.

το τι άκουσα δεν λέγεται! πως την ζηλεύω,πως θέλω το κακό της! εν τέλει τα σπάσαμε και μετά από λίγο έμεινε έγκυος. παντρεύτηκαν άρον άρον.

πριν κάτι χρόνια χώρισαν. δεν στεναχωριέμαι γι αυτήν,το μωράκι σκέφτομαι.

Δημοσ.

Σε κανέναν. Ποσοτική έρευνα είναι για την χρήση ταμπλετ και σμαρτφον αν κατάλαβα καλά.

Δημοσ.

Σε κανέναν. Ποσοτική έρευνα είναι για την χρήση ταμπλετ και σμαρτφον αν κατάλαβα καλά.

Άντε, να το απαντήσω το ερωτηματολόγιο να μην λες ότι δε σε στηρίζουμε κλπ κλπ κλπ.;ρ

Θα κόψω χρόνια φυσικά..θα πάω μια ολυμπιάδα και κάτι ψηλά πίσω.;ρ

Δημοσ.

Άντε, να το απαντήσω το ερωτηματολόγιο να μην λες ότι δε σε στηρίζουμε κλπ κλπ κλπ.;ρ

Θα κόψω χρόνια φυσικά..θα πάω μια ολυμπιάδα και κάτι ψηλά πίσω.;ρ

Μην το απαντήσεις με κομμένα χρόνια ρε. Επίσης, δεναι δική μου η έρευνα.

Δημοσ.

Μην το απαντήσεις με κομμένα χρόνια ρε. Επίσης, δεναι δική μου η έρευνα.

Θεωρώ ότι το ηλικιακό μου γκρουπ δεν αντιπροσωπεύεται και επίτηδες το αφήνουν στην απ έξω, συν ότι έχω περισσότερα φόντα, ΚΑΙ λόγω ηλικίας και λόγω σπουδών και λόγω γνώσεων, να απαντήσω πιο αντικειμενικά στις ερωτήσεις τους.

Τέλος.;ρ

Δημοσ.

Θεωρώ ότι το ηλικιακό μου γκρουπ δεν αντιπροσωπεύεται και επίτηδες το αφήνουν στην απ έξω, συν ότι έχω περισσότερα φόντα, ΚΑΙ λόγω ηλικίας και λόγω σπουδών και λόγω γνώσεων, να απαντήσω πιο αντικειμενικά στις ερωτήσεις τους.

Τέλος.;ρ

Θα σε πάμε στον Αυτιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...