mary Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εντάξει δεν είναι κακό να προβληματίζεσαι για το μέλλον. αλλά όχι και να σου γίνεται εμμονή. Ασε φίλη, τα εχω πει κατα καιρους σε διαφορα οοτ. Δυο απο τα πιο κορυφαια. Βυσματωμενη συμφοιτητρια κανει μεταπτυχιακο και με το που το τελειωνει γαμος+παιδι. Άλλη συμφοιτητρια που χε παρει τη μιση μπαρο-Θεσ/νικη παντρευτηκε και εκανε και παιδι! Και οι δυο κατω απο 28 γαμος+παιδι.... 1
YiN Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 δεν μας πιάνει Μη στεναχωριέσαι θα στήσω δική μου έρευνα κάποτε και θα αποκλείσω τους 29 και κάτω. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 έτσι μόνο τους άντα...
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ασε φίλη, τα εχω πει κατα καιρους σε διαφορα οοτ. Δυο απο τα πιο κορυφαια. Βυσματωμενη συμφοιτητρια κανει μεταπτυχιακο και με το που το τελειωνει γαμος+παιδι. Άλλη συμφοιτητρια που χε παρει τη μιση μπαρο-Θεσ/νικη παντρευτηκε και εκανε και παιδι! Και οι δυο κατω απο 28 γαμος+παιδι.... εντάξει αν αρχίσουμε τις ιστορίες χέστα κι άστα! φίλη απ΄΄ο το δημοτικό με το που τελειώνει το λύκειο καβατζώνεται με έναν αστυνομικό πρώτα μένει έγκυος και μετά παντρεύεται. πριν μείνει έγκυος σε συζήτηση που είχαμε μου είπε πως κάνανε ελεύθερα. ρε συ της λέω,έχε το νου σου,μην είσαι γιούρια όλα μέσα,δεν έχετε γνωριστει καλά καλά. το τι άκουσα δεν λέγεται! πως την ζηλεύω,πως θέλω το κακό της! εν τέλει τα σπάσαμε και μετά από λίγο έμεινε έγκυος. παντρεύτηκαν άρον άρον. πριν κάτι χρόνια χώρισαν. δεν στεναχωριέμαι γι αυτήν,το μωράκι σκέφτομαι.
YiN Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Σε κανέναν. Ποσοτική έρευνα είναι για την χρήση ταμπλετ και σμαρτφον αν κατάλαβα καλά.
status Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Σε κανέναν. Ποσοτική έρευνα είναι για την χρήση ταμπλετ και σμαρτφον αν κατάλαβα καλά. Άντε, να το απαντήσω το ερωτηματολόγιο να μην λες ότι δε σε στηρίζουμε κλπ κλπ κλπ.;ρ Θα κόψω χρόνια φυσικά..θα πάω μια ολυμπιάδα και κάτι ψηλά πίσω.;ρ
YiN Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Άντε, να το απαντήσω το ερωτηματολόγιο να μην λες ότι δε σε στηρίζουμε κλπ κλπ κλπ.;ρ Θα κόψω χρόνια φυσικά..θα πάω μια ολυμπιάδα και κάτι ψηλά πίσω.;ρ Μην το απαντήσεις με κομμένα χρόνια ρε. Επίσης, δεναι δική μου η έρευνα.
status Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μην το απαντήσεις με κομμένα χρόνια ρε. Επίσης, δεναι δική μου η έρευνα. Θεωρώ ότι το ηλικιακό μου γκρουπ δεν αντιπροσωπεύεται και επίτηδες το αφήνουν στην απ έξω, συν ότι έχω περισσότερα φόντα, ΚΑΙ λόγω ηλικίας και λόγω σπουδών και λόγω γνώσεων, να απαντήσω πιο αντικειμενικά στις ερωτήσεις τους. Τέλος.;ρ
YiN Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Θεωρώ ότι το ηλικιακό μου γκρουπ δεν αντιπροσωπεύεται και επίτηδες το αφήνουν στην απ έξω, συν ότι έχω περισσότερα φόντα, ΚΑΙ λόγω ηλικίας και λόγω σπουδών και λόγω γνώσεων, να απαντήσω πιο αντικειμενικά στις ερωτήσεις τους. Τέλος.;ρ Θα σε πάμε στον Αυτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις