viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Γι' αυτό 3)Που είναι οι ρίμες σας, ποιο είναι το crew σας; with the bitches Ψιλοβαριεμαι και πρεπει να στειλω το proposal μεχρι το τελος της εβδομαδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 ΓΑΜΩ. Πήγα στο ατμ πριν λίγο να πάρω 60 ψωροευρώ και δεν είχε φράγκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 ΓΑΜΩ. Πήγα στο ατμ πριν λίγο να πάρω 60 ψωροευρώ και δεν είχε φράγκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 ΓΑΜΩ. Πήγα στο ατμ πριν λίγο να πάρω 60 ψωροευρώ και δεν είχε φράγκο νωρις νωρις πηγες χαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εγω παλι πηγα και το ΑΤΜ ειχε μονο 50ρικα. Οποτε εβγαλα ΕΝΑ 50ευρω. Πανε τα 10 ευρω μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Θα την είχα λιώσει στο fatality αν την έβρισκα απέναντί μου εγω παλι θελω σαν subzero να βγαλω το κεφαλι μαζι με την σπονδυλικη στήλη στον Σαμαρα χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πως σκατά τελείωσαν τα λεφτά άμα πέρνανε μόνο 60€ ? Πόσοι έχουν στην alpha, όλη η πόλη? Εντωμεταξύ από πειραιώς και εθνική που πέρασα κατά τις 22:30 είχε καλούτσικη ουρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Τέτοια ώρα, κάτι μου λέει ότι δεν πήγες για ανάληψη, αλλά για φέρμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Για ανάληψη, για να μην κάθομαι στην ουρά. Που να 'ξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πως σκατά τελείωσαν τα λεφτά άμα πέρνανε μόνο 60€ ? Πόσοι έχουν στην alpha, όλη η πόλη? Εντωμεταξύ από πειραιώς και εθνική που πέρασα κατά τις 22:30 είχε καλούτσικη ουρά Απο τα ΑΤΜ δεν βγαζουν μονο οσοι εχουν Αλφα βγαζει οποιος θελει απλα πληρωνει προμήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω πηγα τωρα καπακι μετα την δουλεια,ειχε μονο 4-5 ατομα στην Εθνικη.Εβγαζε 20ρικα με οριο 60€.Να δω πως και αν θα πληρωθώ μετά από τις 05/06.Ακόμα και να μπούν τα χρήματα δεν θα προλάβω να τα πάρω με δόσεις.Θα τα παρει το κρατος για να ξεχρεωσει. Υ.Γ.:Πρεπει να ποσταρω εκτος Μπλα Μπλα γιατι εχω 999 μυνηματα και αναποδα βγαινει αλλο νουμερο. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2015 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Χθες στον "Ενικό" μετά την είδηση για την επιλεκτική χρεωκοπία των τραπεζών ειπώθηκε ότι τα δάνεια των τραπεζών(Δημόσιο και ιδιώτες) ανήκουν πλέον στην ΕΚΤ και θα αποπληρωθούν σε ευρώ όποιο νόμισμα και αν έχουμε (ελπίζω να μην έχουμε καταστάσεις Ισλανδίας όπου πλήρωναν τις δόσεις και αυξάνονταν το δάνειο αντί να μειώνεται).Επίσης,το πιο πιθανό είναι ότι μόλις λήξει ο ΕLΑ και ανοίξουν οι τράπεζες την τρίτη να χρησιμοποιηθούν χρήματα από τις καταθέσεις. Μην ξεχνάμε εξάλλου το κούρεμα που είχε γίνει και στην Κύπρο. Καλημέρα......ελπίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Big Boss Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 και μόλις σταμάτησαν να εκδίδονται οι κάρτες Paysafe στη χώρα μας. Πως μας καταντήσαν έτσι.....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Έχω μείνει με 20 ευρώ Καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 εγώ πάντως πήγα και τα σήκωσα όλα από την προηγούμενη βδομάδα, χουχου. Και τα έκρυψα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις