viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 S&P : Υποβαθμιση σε CCC- Τετάρτη θα γίνει το πάρτυ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 βρήκα atm που λειτουργεί μάγκες ορμάτε Είμαι ο μόνος που περίμενε να βγουν... σοκολατάκια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 S&P : Υποβαθμιση σε CCC- Πραγματικα μια θετικη εξελιξη! Αν υπαρχει και καποιο αλλο χτυπημα το θελω αμεσα μπας και ερθουν σε συμφωνια μεχρι την κυριακη EDIT: Το κειμενο πανω στο οποιο θα βασιστει το δημοψηφισμα, μετεγφρασμενο στα ελληνικα. Ναι και εμενα μου κανει εντυπωση το google drive https://drive.google.com/file/d/0B1uioldKUjTecXpVcjQzRWNxX00/view edit. Ανεβαινει το ευρω εναντι του δολλαριου. Σκατα http://www.lifo.gr/now/economy/69734 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 σύμφωνα με το ΦΕΚ, όχι... Ωραία, παει το laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Κωνσταντοπούλου τώρα στον ΣΚΑΪ.Ψήνεται καβγάς με Κοσιώνη! Τέρας υπομονής η Σία Κάποιος ρωτούσε πως μπαίνει μαύρο φόντο στο site του ΣΚΑΪ Δεν ξέρω αν δεις αυτό το μήνυμα, υπάρχει η επιλογή κάτω από το βίντεο του live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ωραία, παει το laptop δοκίμασε μέσω paypal, ίσως περάσει, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Κωνσταντοπούλου τώρα στον ΣΚΑΪ.Ψήνεται καβγάς με Κοσιώνη! Θέλω να δω μαλλιοτράβηγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Τελικά μπορούμε να αγοράσουμε απο εξωτερικο ή δεν ειναι σίγουρο ακομα; Εγω μπορω να κανω αγορες απο Ελλαδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Τέρας υπομονής η Σία Ζωή fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Κάμερα σε Σία, κάμερα στην άλλη. Σκωτσέζικο ντους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Κάμερα σε Σία, κάμερα στην άλλη. Σκωτσέζικο ντους Και η αγωνία στα ύψη... θα υπάρξει άραγε νοκ αουτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Νοκ άουτ δεν ξέρω αλλά εγώ ανατριχιάζω όταν από τη Σία αλλάζει το πλάνο και πάει στην άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Για 20αρακι per day παει. #soon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Κοίτα που θα βγω και γω να τραβήξω κάνα φράγκο αν προλάβω τίποτα Τέρας υπομονής η Σία Ζωή fixed Δε σταματάει ρε η Ζωάρα, οδοστρωτήρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Η Ζωή είναι κρυφός χαρακτήρας στο Mortal Kombat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις