thomasG4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγω το βλεπω σαν ευκαιρεια να μαθουν τα παπουδια να χρησιμοποιουν καρτες. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει περιορισμος σε κινησεις καρτων, προσωπικα το βρισκω μικρο το κακο που λενε Το θέμα είναι στο 80% των καταστημάτων δεν δέχονται κάρτες. Μόνο σε μεγάλες αλυσίδες. Λογικό, άμα σκεφτείς ότι δεν ξέρει ο άλλος πότε θα πληρωθεί απο τη στιγμή που είναι κλειστές οι τράπεζες.
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/66322/anoixta-850-katastimata-trapezon-gia-syntaksioyxous-xoris-karta-tin-pempti Πέμπτη τελικά για τις συντάξεις όχι άυριο
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το θέμα είναι στο 80% των καταστημάτων δεν δέχονται κάρτες. Μόνο σε μεγάλες αλυσίδες. Λογικό, άμα σκεφτείς ότι δεν ξέρει ο άλλος πότε θα πληρωθεί απο τη στιγμή που είναι κλειστές οι τράπεζες. Κοιτα, τα προσωπικα μου εξοδα ή γενικα τα εξοδα που κανω θα ειναι: - λογαριασμοι δεκο, ιντερνετ, καρτες για κινητα κλπ, ολα εδω και καιρο τα κανω μεσω web banking - σ/μ, που δεχονται καρτα ολα, - βενζινη, που αν δε δεχεται θα εχω κανα 40ρι στην ακρη, και - μια στο τοσο (μια στο μηνα ας πουμε) καμια βολτα στην αγορα που συνηθως οι αγορες θα ναι σε πολυκαταστημα (τυπου χοντος, berska, h&m) ή τεσπα σε καταστημα που ξερω πως εχει καρτα. - εξοδο για καφε, που εκει οκ, ειναι το πολυ 5 ευρω. Τωρα, τα μικρα μαγαζακια που εχουν και ακριβες τιμες, καλο θα κανουν να βαλουν μηχανακι.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Τελικά τα 60€ από το ατμ θα λειτουργήσουν και αθροιστικά όπως είχε ειπωθεί ή πρέπει να πηγαίνουμε κάθε μέρα με την κάρτα? Απαντήστε κάποιος υπεύθυνα γιατί από χτες λένε όλοι το δικό τους 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγώ, πάλι, βλέπω το αντίθετο. Είναι καθαρά θέμα πολιτικών συσχετισμών. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι ρωτάει το δημοψήφισμα, είναι γελοίο να λέμε μπες στο ίντερνετ να διαβάσεις στα αγγλικά αναλύσεις που οι άλλοι 6 μήνες δεν έβγαλαν άκρη και εσύ σε 6 μέρες να σχηματίσεις άποψη. Θα ψηφίσει αυτούς που υποστηρίζουν την κάθε άποψη (το είχε πει και ο Κολ παλιότερα). Ε, πώς να το κάνουμε, οι πολιτικοί συσχετισμοί είναι υπέρ του όχι. Και, να πω το κρίμα μου, αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική ελπίδα να ορθοποδήσει κάαααααααποτε η χώρα. Όσο σερνόμαστε με κυβερνήσεις που κάνουν μισά και κακορίζικα και με χίλιες υπαναχωρήσεις πέντε πράγματα, ενώ στην πράξη κοιτάνε να διαιωνίσουν το χάλι που μας έφερε ως εδώ, άκρη δε θα βγαίνει και άντε πάλι να βρούμε τον επόμενο "σωτήρα", δεν πρόκειται να πάρουμε ανάσα. Να πάμε στη δραχμή, να δούμε στην πράξη την "εναλλακτική" (όπως την είδαμε με την Πρώτη Φορά Αριστερά και το σκίσιμο μνημονίων, ΕΝΦΙΑ κτλ.) μπας και σοβαρευτούμε κάποια στιγμή. Αν και δε βλέπω να απαλασσόμαστε εύκολα από το μύθο του μονίμως αθώου και εξαπατημένου λαού. Για αυτόν ακριβώς το λόγο βρίσκω κι εγώ το δημοψήφισμα γελοιότητα...
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Τελικά τα 60€ από το ατμ θα λειτουργήσουν και αθροιστικά όπως είχε ειπωθεί ή πρέπει να πηγαίνουμε κάθε μέρα με την κάρτα? Απαντήστε κάποιος υπεύθυνα γιατί από χτες λένε όλοι το δικό τους δες το λινκ που εβαλα παραπανω
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 δες το λινκ που εβαλα παραπανω Μάλιστα... Και κάτι άλλο που θα χρειαστεί σε όλους πιστεύω. Όταν λέμε μία ανάληψη ανα ημέρα, πως το εννοούμε? Άμα πάω και τραβήξω 12 παρά 5 το βράδυ θα μπορέσω στις 12 και 5 να ξανατραβήξω ή πρέπει να περάσουν 24 ώρες? Ή κάτι ενδιάμεσο? 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μάλιστα... Και κάτι άλλο που θα χρειαστεί σε όλους πιστεύω. Όταν λέμε μία ανάληψη ανα ημέρα, πως το εννοούμε? Άμα πάω και τραβήξω 12 παρά 5 το βράδυ θα μπορέσω στις 12 και 5 να ξανατραβήξω ή πρέπει να περάσουν 24 ώρες? Ή κάτι ενδιάμεσο? Σωστή απορία, την είχα κι εγώ
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Έχει γεμίσει η tv με ανίκανους που τσακώνονται για το ποιος την έχει πιο μεγάλη.
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 ΄Άλλη απορία, στο δημοψήφισμα ψηφίζεις όπου είσαι ή πρέπει να πας εκεί που είσαι γραμμένος; 1
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 ΄Άλλη απορία, στο δημοψήφισμα ψηφίζεις όπου είσαι ή πρέπει να πας εκεί που είσαι γραμμένος; Στο εκλογικό κέντρο που ανήκεις 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Στο εκλογικό κέντρο που ανήκεις Thanks! Άρα δύσκολα...
Pa0ki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 zio10 αν υπάρχει Ελλάδα σε 2 βδομάδες θα πιούμε καφεδάρα? 1
revolver1990 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ με τον Snoob πολλοί θα ψηφίσουν "Όχι" χωρίς να έχουν ιδιαίτερο λόγο.Άλλοι θέλουν να τιμωρήσουν τους δανειστές,άλλοι λένε "Yolo" etc. Έχω χάσει κάθε ελπίδα για τον τόπο.Όχι λόγω της επιλογής του καθενός στο τι θα ψηφίσει αλλά για την λογική τους. Περνούσα έξω από το supermarket της γειτονιάς και ήτο ένα ζευγάρι που είχε πάρει 15 κιλά αυγά και του έκανε ο άντρας -Τι τα πήρες τόσα αυγά θα χαλάσουν. -Για ώρα ανάγκης. Multiple facepalm. 6
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 zio10 αν υπάρχει Ελλάδα σε 2 βδομάδες θα πιούμε καφεδάρα? H Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ρε! Εννοείται, καφέ να έχουμε κι όλα καλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις