Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από τη μία δώσανε στη δημοσιότητα την πρόταση των σωτήρων μας (αυτή με το φπα τις περικοπες κλπ κλπ) σήμερα βγήκε ο άλλος και λέει σας είπαν ψέματα δεν έιχαμε στην πρόταση αύξηση φπα και περικοπές

τι στο πέο συμβαίνει;

ποιος λέει αλήθεια;

θα στο πω αλλιώς , ποιος ελέγχει ΜΜΕ και τι προβάλουν αυτά ? ποιος τρομοκρατεί τον κόσμο και γιατί ? Όποιος λέει αλήθεια δεν έχει ανάγκη απο τέτοια trick.

αυτός λέει ψέματα κ αυτός αν το ψάξεις έχει να κερδίσει αν γίνει το δικό του. Σωτήρες δεν υπάρχουν , στις μπάλες τους οι ξένοι ακόμα κ αν πεθάνουμε όλοι αύριο το πρωί , το μόνο που μετράει ειναι το χρήμα και τα συμφέροντα και αυτό που τους συμφέρει είναι να έχουν την Ελλάδα υπο τον έλεγχο τους βάζοντας την στην ίδια κατάσταση εξάρτησης του ναρκομανή με το βαποράκι του , λόγο της γεωστρατηγικής και γεωπολιτικής σημασία της.

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

επειδή δεν έχουν αυτοί να μην έχουμε ούτε εμείς

Η πιο ηλίθια φράση.

Λες και μια ενδεχόμενη χρεοκοπία θα επηρεάσει μόνο αυτούς που έχουν...

• Like 2
Δημοσ.

Αν ηταν να μεινουμε στο ευρω με δικους μας ορους καλα θα ηταν.Αλλα δυστυχως αλλος εχει το μαχαιρι και το καρπουζι.

Συμφωνώ ότι αυτό έπρεπε να είχε γίνει απο το 2004 ή το αργότερο το 2009 πριν το πρώτο μνημόνιο. Αυτά ήταν λάθη των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ποτέ δεν είναι αργά όμως. Μπορούσαμε τόσους μήνες που βγήκε η καινούρια κυβέρνηση να παίρναμε πραγματικά σωστά μέτρα και όταν φτάναμε στην κρίσιμη ημερομηνία της λήξης του προγράμματος να πληρώναμε κανονικότατα. Χωρίς το βραχνά του μεγάλου δημοσίου και των υπέρογκων συντάξεων, μια χαρά θα μας έφταναν.

Το θέμα είναι ότι τώρα είναι πολύ αργά. Και οι δυο πλευρές είναι ανένδοτες και είναι σχεδόν απίθανο να υπάρξει συμφωνία με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Με το δημοψήφισμα δεν νομίζω να αλλάξει κάτι ουσιαστικό.

Δημοσ.

Δηλαδή, σαν τι δε μας λένε;

Ότι η ΕU υπάρχει μόνο και μόνο για να εξυπηρετεί συμφέροντα και δεν την ενδιαφέρει ούτε η ανάπτυξη όλων των χωρών της ούτε η αντιμετώπιση τεράστιων προβλημάτων όπως η λαθρομετανάστευση.Δεν μπορεί επιτέλους ένας Έλληνας πρωθυπουργός να βγει και να πει την αλήθεια όπως είναι αντι για το ότι,΄΄δεν περιμέναμε από την Ευρώπη να μη λειτουργεί δημοκρατικά΄΄,΄΄μείναμε έκπληκτοι ΄΄κτλ.?

Δεν γίνεται να είσαι Γερμανία,Γαλλία,να το παίζεις εταίρος και μετά να πας στους G7 και να εκπροσωπείς τα συμφέροντα σου.Πρέπει να διαλέξεις,ή είσαι Ευρωπαική Ένωση ή G7.Αυτήν την κοροιδία δεν την βλέπουμε δηλαδή?

Δημοσ.

Το οτι ο καιρος ειναι τοσο χαλια τελος ιουνιου, προσθετει μια δραματικοτητα στην κατασταση.

κλαίει η ευρωπη...

ρε παιδιά δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται ότι κάτι δεν μας λένε ,ότι βλέπουμε το δόλωμα μόνο και θα είναι κίντερ έκπληξη η φάση.

70's bronx θα γινουμε 

Η πιο ηλίθια φράση.

Λες και μια ενδεχόμενη χρεοκοπία θα επηρεάσει μόνο αυτούς που έχουν...

"αφου πεθανε η δικη μου μανα ας πεθανουν και ολων των υπολοιπων"

η αποπανω προταση ειναι οσο ελληνικη ειναι και η φετα

Τα έχει παίξει ο καιρός

Παει ασορτί με την οικονομία 

ισχυει

εντωμεταξυ ακουσα [μιας και δεν ασχολουμε με αυτα] οτι σε περιοδους δραχμης δανειζομασταν με 25~35%...

Ο_Ο

in other news

Μου ειπαν να παω για να μου κανουν προσληψη και αναρωτιεμαι με τι θα με πληρωνουνε...

Σπερες 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πήγε η γυναίκα σούπερ μάρκετ: γάλατα, πελτέδες, αλεύρια, μακαρόνια, γιοκ. Κάτι βιολογικά είχαν μείνει.

Και άντε ψηφίζουμε την Κυριακή, και βγαίνει καθαρό αποτέλεσμα (δηλαδή δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα ή, ακόμη χειρότερα, η διαφορά υπέρ του ΟΧΙ δεν είναι ανάλογη της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής, οπότε εκεί θα έχουμε άλλα πανηγύρια, να έχει "κερδίσει" η κυβέρνηση με τις ψήφους του συγκεκριμένου χώρου...) 

Άντε να ξαναμαζευτούν, να αποφασίσουν τι σημαίνει το ναι και τι το όχι, να συζητήσουν, να τα βρουν. Πόσες μέρες θέλει αυτό; Εγώ δε βλέπω να ανοίγουν οι τράπεζες πριν από την άλλη Τρίτη, και πάλι είναι δύσκολο.

Να έχει βγει ΝΑΙ, ας πούμε, και αυτή η κυβέρνηση, με αυτή τη σύνθεση, δεσμευμένη στο ΟΧΙ, θα πάει να διαπραγματευτεί; Και δε θα πέσει την επόμενη στιγμή; 

Ή να πάρει το ΟΧΙ, να πει στους Ευρωπαίους "έχω νωπό πράγμα που σαλεύει", να συζητήσουν 19 χώρες, να καταλήξουν κάπου, να το περάσουν από τα κοινοβούλιά τους (αύριο λήγει η τρέχουσα συμφωνία), από χώρες που έχουν δηλώσει πως δεν έχουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να περάσουν νέα δανεικά και αγύριστα (λέγε με ελάφρυνση χρέους), να πέσει καμιά κυβέρνηση στη Σλοβενία ή την Ισπανία...

Τι να πω, πραγματικά σταματάει ο νους του ανθρώπου.

Άμα δεν τα βρουν μέσα στην εβδομάδα και πάμε σε δημοψήφισμα, καλή δύναμη παιδιά, αν νομίζετε πως τώρα είναι άσχημα.

• Like 3
Δημοσ.

Άμα δεν τα βρουν μέσα στην εβδομάδα και πάμε σε δημοψήφισμα, καλή δύναμη παιδιά, αν νομίζετε πως τώρα είναι άσχημα.

Θα είχα αυτή την ελπίδα αν ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν επέμενε με τόσο πάθος ότι στις 5 Ιουλίου θα γίνει οπωσδήποτε δημοψήφισμα.

Όλα έχουν παγώσει μέχρι τις 6 του μήνα.

Δημοσ.

Μερκελ:Δεν προκειται να παρεμβω στην αποφαση του περηφανου ελληνικου λαου.

Αν ψηφισετε οχι,βγαινετε απο το ευρω.

Αν ψηφισετε οχι,δεν εχουν νοημα οι διαπραγματευσεις την επομενη μερα.

Η προταση μας ειναι εξαιρετικα γενναιόδωρη τουτεστιν take it or leave it ακομα και με το ναι

Δημοσ.

Πήγε η γυναίκα σούπερ μάρκετ: γάλατα, πελτέδες, αλεύρια, μακαρόνια, γιοκ. Κάτι βιολογικά είχαν μείνει.

Και άντε ψηφίζουμε την Κυριακή, και βγαίνει καθαρό αποτέλεσμα (δηλαδή δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα ή, ακόμη χειρότερα, η διαφορά υπέρ του ΟΧΙ δεν είναι ανάλογη της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής, οπότε εκεί θα έχουμε άλλα πανηγύρια, να έχει "κερδίσει" η κυβέρνηση με τις ψήφους του συγκεκριμένου χώρου...) 

Άντε να ξαναμαζευτούν, να αποφασίσουν τι σημαίνει το ναι και τι το όχι, να συζητήσουν, να τα βρουν. Πόσες μέρες θέλει αυτό; Εγώ δε βλέπω να ανοίγουν οι τράπεζες πριν από την άλλη Τρίτη, και πάλι είναι δύσκολο.

Να έχει βγει ΝΑΙ, ας πούμε, και αυτή η κυβέρνηση, με αυτή τη σύνθεση, δεσμευμένη στο ΟΧΙ, θα πάει να διαπραγματευτεί; Και δε θα πέσει την επόμενη στιγμή; 

Ή να πάρει το ΟΧΙ, να πει στους Ευρωπαίους "έχω νωπό πράγμα που σαλεύει", να συζητήσουν 19 χώρες, να καταλήξουν κάπου, να το περάσουν από τα κοινοβούλιά τους (αύριο λήγει η τρέχουσα συμφωνία), από χώρες που έχουν δηλώσει πως δεν έχουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να περάσουν νέα δανεικά και αγύριστα (λέγε με ελάφρυνση χρέους), να πέσει καμιά κυβέρνηση στη Σλοβενία ή την Ισπανία...

Τι να πω, πραγματικά σταματάει ο νους του ανθρώπου.

Αυτό ακριβώς...τα άσχημα νομίζουμε ότι τα έχουμε δει (οι περισσότεροι)

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς...τα άσχημα νομίζουμε ότι τα έχουμε δει (οι περισσότεροι)

Έλα μωρέ τι να λέει; Σε 5 χρονάκια θα βγούμε στις αγορές, όπως βγαίνει η Γιάννα Αγγελόπουλος στους δρόμους του Μιλάνου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...