Pa0ki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Διαβάζω κάπου ότι ο δείκτης dax έχει πτώση τουλάχιστον 30% και ότι αυτό είναι ζημιά εκατομμυρίων όντως; νταξ, δεν έγινε και τίποτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Διαβάζω κάπου ότι ο δείκτης dax έχει πτώση τουλάχιστον 30% και ότι αυτό είναι ζημιά εκατομμυρίων όντως; Μπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Καλημέρα στα παιδιά(και τα άτια) με χαρά και συννεφιά(όχι μόνο στην καρδιά μας ). Σήμερις είναι βαρύ το κλίμα στην δουλειά διότι όλοι περιμένουν τις πρώτες άδειες(2+σήμερις). Κατά τα άλλα να θυμηθώ να φέρω σε ρευστό σκληρό νόμισμα/λάδι για κάτι αγορές ακινήτων. Αλλά τι λέτε είναι νωρίς ή πρέπει να περιμένω ως άλλος καλός μαυραγορίτης να ψοφολογάει ο κοσμάκης; Το ωραίο/τραγικό είναι ότι είναι και εδώ επίσημη οδηγία από το κράτος για τους ταξιδιώτες προς την Ελλάδα,όχι βέβαια ότι οι ξένες κάρτες υπόκεινται σε οιαδήποτε κρατικό όριο.... Πολύ τρομολαγνεία και σίγουρα κάποιοι θα βγάλουν με τους τρομαγμένους που θα πάνε σε Τουρκίες-Ιταλίες την τελευταία στιγμή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Καλημερούδια! Drinking frapedia σαν να μην υπάρχει αύριο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μόλις είδα στις τοπικές ειδήσεις(στα αγγλικά) ότι στο χρηματιστήριο εδώ είναι στα όρια πανικού και ο τοπικός αναλυτής προτρέπει τον κόσμο/επενδυτές να ηρεμήσει... It is bordering on panic. It demonstrates that there is every reason to follow this [the Greek crisis, ed.] closely and it’s a reminder that there is a huge risk of the Greeks leaving the eurozone, Αλήτες Έλληνες, θα μας πάρετε μαζί σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Βάιπ πάλι καλά που δεν μου πόσταρες κινέζικα ξέρω γω το τρακινγκ δείχνει 2015-06-18 00:00Greece Arrive at Greece Airport-(Yanwen's Track End) Πότε θα μου τα φέρετε γαμωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Βάιπ πάλι καλά που δεν μου πόσταρες κινέζικα ξέρω γω το τρακινγκ δείχνει 2015-06-18 00:00Greece Arrive at Greece Airport-(Yanwen's Track End) Πότε θα μου τα φέρετε γαμωωω Από εβδομάδα που ανοίγουν οι τράπεζες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Πτώση 3% κατα ΜΟ στις παγκόσμιες αγορές, μετά απο ανακήρυξη στάσης πληρωμών κράτους της Ευρωζώνης, θεωρείτε μεγάλη πτώση; Δεν είναι ρητορικό το ερώτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μπα... Βάιπ πάλι καλά που δεν μου πόσταρες κινέζικα ξέρω γω μα δεν διαβαζεις ουτε ενα ποστ του unabomber απο την NYcity? Ειναι -36,72% πριν ανοιξει το χρηματιστηριο τους... επισης το ευρω πεφτει απο το βραδυ. Το προβλημα με αυτο δεν ειναι το γεγονος καθεαυτο αλλα πως [?] το διαβαζουνε τα μαργαριταρια μας (με τα πολλα πτυχια) εδω... =] Πτώση 3% κατα ΜΟ στις παγκόσμιες αγορές, μετά απο ανακήρυξη στάσης πληρωμών κράτους της Ευρωζώνης, θεωρείτε μεγάλη πτώση; Δεν είναι ρητορικό το ερώτημα. για καποιους ναι [bull] & για καποιους οχι [bear] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 για καποιους ναι [bull] & για καποιους οχι [bear] To θέμα ξέρεις ποιο είναι; Η κυβέρνηση λέει ότι άμα υπάρχει μεγάλη πτώση στις αγορές πάει να πει ότι το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και έτσι θέλουν να πιέσουν για να γίνει συμφωνία με τους δικούς τους όρους. Τώρα θα μασήσουν οι εταίροι με τέτοια πτώση ή όχι; Ιδού η απορία. Δεν πιστεύω να κλείσουν με αρκετά μεγαλύτερη πτώση πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 To θέμα ξέρεις ποιο είναι; Η κυβέρνηση λέει ότι άμα υπάρχει μεγάλη πτώση στις αγορές πάει να πει ότι το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και έτσι θέλουν να πιέσουν για να γίνει συμφωνία με τους δικούς τους όρους. Τώρα θα μασήσουν οι εταίροι με τέτοια πτώση ή όχι; Ιδού η απορία. Δεν πιστεύω να κλείσουν με αρκετά μεγαλύτερη πτώση πάντως. Το προβλημα με αυτο δεν ειναι το γεγονος καθεαυτο αλλα πως [?] το διαβαζουνε τα μαργαριταρια μας (με τα πολλα πτυχια) εδω... =] =] ξερεις ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα; Οτι ετσι και κατσει η μπλοφα τους [εσωτερικο] και γινουν ολα οπως θελουν τοτε οι εξω θα μας την φυλανε και θα μας πιστολιασουν σε ανυποπτη στιγμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μορνινγκ....... Ωραια πτωση εχει το euro...... και ακομα δεν ανοιξαμε...... http://www.nytimes.com/2015/06/30/business/international/daily-stock-market-activity.html?smid=fb-nytimes&smtyp=cur #soon In other news..... Last day on my current contract..... Payment και αντε γεια...... :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 =] ξερεις ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα; Οτι ετσι και κατσει η μπλοφα τους [εσωτερικο] και γινουν ολα οπως θελουν τοτε οι εξω θα μας την φυλανε και θα μας πιστολιασουν σε ανυποπτη στιγμη... Καλά αυτό εννοείτε. Σιγά μην το αφήσουν έτσι. Πες ότι γίνεται συμφωνία για 6 μήνες και δεν πετυχαίνουμε το πλεόνασμα που χρειάζεται, σιγά μην μας χαριστούν μετά. Αν και δεν νομίζω να υπάρξει επέκταση έτσι όπως είναι η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Καλά αυτό εννοείτε. Σιγά μην το αφήσουν έτσι. Πες ότι γίνεται συμφωνία για 6 μήνες και δεν πετυχαίνουμε το πλεόνασμα που χρειάζεται, σιγά μην μας χαριστούν μετά. Αν και δεν νομίζω να υπάρξει επέκταση έτσι όπως είναι η κατάσταση. νομιζεις οτι τους νιοιαζει τι θα γινει σε 6 μηνες; ηδη χθες φυγανε απο τις πισω [πλαινες] πορτες... Σε 6 μηνες θα εχουν εξαφανιστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Πρεπει να πεθαινει ο hard drive….. #snif_klaps Αν εχεις ρευστο και τα αρχεια σου ειναι πολυτιμα πηγαινε να παρεις μεσα στην εβδομαδα. Η παραγγελια μου απο το eshop που εκανα χθες το βραδυ ειναι ετοιμη για παραλαβη εδω και ποσες ωρες. Παιζει να ημουν ο μοναδικος μ@λ@κ@ς που αγορασε κατι Ευρωπαικες καλημερες ακομα και στους απιστους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις