Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Θα πάω στο βενζινάδικο μαζί με ένα τεπόζιτο 500 λίτρων και θα το γεμίσω με βενζίνη.

Φλώροι οι άλλοι που πάνε και βάζουν 60 λίτρα και γεμίζουν μόνο τα αυτοκίνητά τους...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ άκουσα ότι δεν περνάνε ούτε οι κάρτες ούτε επιταγές καμία τραπεζική συναλλαγή .... Μόνο μετρητά... οπότε ισχύει το 60 ευρώ ανά ανάληψη.

Αυτο με το αθροιστικά που λέγατε στο άλλο τοπικ δεν κατάλαβα αν μπορείς να μου πεις. Που έλεγε ένα παιδί αν θα είναι αθροιστικά ή όχι.

πριν λιγο ειπαν οτι με τις χρεωστικες πιστοτικες δεν θα εχει οριο , οτι εχεις 60 ευρω την ημερα αν δεν πας την αλλη 120 αν δεν πας 10 μερες 600 κλπ 

Το αστείο είναι πάνω σου, εγώ πήρα τη συνειδητή επιλογή να μη γίνω σφίχτης που έχει σαν αποτέλεσμα μικρότερη κατανάλωση φαγητού-ενέργειας και έτσι θα επιβιώσω εύκολα στο The Zone.

Μια απο τα ιδια. Λιγα μακαρονια, μιση κουταλια λαδι, 1 ποτηρι νερο και καθαρισα για την μερα. Την επομενη μια χουφτα φακες ή λιγο ρυζακι αναλατο γιατι ειναι και ακριβο το ατιμο. 

Ποπ κορν με κοκα κολα να δω πως θα τρωω... θα το ξεσκισω αυτες τις μερες

tmp8gkTU6.jpg

ωραια με τα λεφτα απο το τζοκερ θα κτησω μια βιλιτσα στην Κριμαία χαχα 

Θα πάω στο βενζινάδικο μαζί με ένα τεπόζιτο 500 λίτρων και θα το γεμίσω με βενζίνη.

Φλώροι οι άλλοι που πάνε και βάζουν 60 λίτρα και γεμίζουν μόνο τα αυτοκίνητά τους...

Ασε φιλε εχω θεμα η γαμημενη η φεραρι καιει τα αντερα της  :lol:

πριν λιγο ειπαν οτι με τις χρεωστικες πιστοτικες δεν θα εχει οριο , οτι εχεις 60 ευρω την ημερα αν δεν πας την αλλη 120 αν δεν πας 10 μερες 600 κλπ 

Thanks, 

Δε ξέρω, εγώ είδα για μόνο μετρητά, νομίζω τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα... 

Πάντως δε νομίζω να δέχονται και πολλοί τις κάρτες (εφόσον θα ξέρουν ότι δε μπορούν να έχουν πρόσβαση στα χρήματα) μόνοοι μεγάλες επιχειρήσεις λογικά. Έστω για τα σουπερ μαρκετ να ισχύσει.

MikeJ, on 29 Jun 2015 - 12:39 AM, said:                                                                                                                                                                                              Εγώ άκουσα ότι δεν περνάνε ούτε οι κάρτες ούτε επιταγές καμία τραπεζική συναλλαγή .... Μόνο μετρητά... οπότε ισχύει το 60 ευρώ ανά ανάληψη. Αυτο με το αθροιστικά που λέγατε στο άλλο τοπικ δεν κατάλαβα αν μπορείς να μου πεις. Που έλεγε ένα παιδί αν θα είναι αθροιστικά ή όχι.

Ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει ο Τσίπρας. Με το capital control όλοι θα ψωνίζουν με πιστωτικές/χρεωστικές. Τέρμα η φοροδιαφυγή!!!!

Τελικά είναι μεγάλη γάτα ο τύπος, θα μείνει στην ιστορία. Τα δισέγγονα μας θα τον διαβάζουν στα βιβλία ιστορίας!

Αυτό είναι ελληνιστί το "the joke is on you"; Κάτσε να το γράψω κάτω... :P

Ναι. Μιλάω απλά, λαϊκά, χρησιμοποιώντας γλώσσα του δρόμου και δε δίνω ένα σκατό.

• Like 5

Το αστείο είναι πάνω σου, εγώ πήρα τη συνειδητή επιλογή να μη γίνω σφίχτης που έχει σαν αποτέλεσμα μικρότερη κατανάλωση φαγητού-ενέργειας και έτσι θα επιβιώσω εύκολα στο The Zone.

Skellys Σαν και εσένα δεν προκεται να επιζησουν στο Greek dystopian future

hokuto-no-ken-210.jpg

1.7% πτώση το ευρώ πουτανακια και ακόμα δεν έχουν ανοίξει όλες οι μεγάλες αγορές, δεν σε χάλασε Ανγκελα  http://www.investing.com/currencies/eur-usd

Kατσε να ανοιξουμε εμεις να δεις τι παρτι θα γινει……  :-D

#soon

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...