caution Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το αστείο είναι πάνω σου Αυτό είναι ελληνιστί το "the joke is on you"; Κάτσε να το γράψω κάτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μωρε ας το πιασω και ας ειναι και σε ρουβλια χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Θα πάω στο βενζινάδικο μαζί με ένα τεπόζιτο 500 λίτρων και θα το γεμίσω με βενζίνη. Φλώροι οι άλλοι που πάνε και βάζουν 60 λίτρα και γεμίζουν μόνο τα αυτοκίνητά τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγώ άκουσα ότι δεν περνάνε ούτε οι κάρτες ούτε επιταγές καμία τραπεζική συναλλαγή .... Μόνο μετρητά... οπότε ισχύει το 60 ευρώ ανά ανάληψη. Αυτο με το αθροιστικά που λέγατε στο άλλο τοπικ δεν κατάλαβα αν μπορείς να μου πεις. Που έλεγε ένα παιδί αν θα είναι αθροιστικά ή όχι. πριν λιγο ειπαν οτι με τις χρεωστικες πιστοτικες δεν θα εχει οριο , οτι εχεις 60 ευρω την ημερα αν δεν πας την αλλη 120 αν δεν πας 10 μερες 600 κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το αστείο είναι πάνω σου, εγώ πήρα τη συνειδητή επιλογή να μη γίνω σφίχτης που έχει σαν αποτέλεσμα μικρότερη κατανάλωση φαγητού-ενέργειας και έτσι θα επιβιώσω εύκολα στο The Zone. Μια απο τα ιδια. Λιγα μακαρονια, μιση κουταλια λαδι, 1 ποτηρι νερο και καθαρισα για την μερα. Την επομενη μια χουφτα φακες ή λιγο ρυζακι αναλατο γιατι ειναι και ακριβο το ατιμο. Ποπ κορν με κοκα κολα να δω πως θα τρωω... θα το ξεσκισω αυτες τις μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 ωραια με τα λεφτα απο το τζοκερ θα κτησω μια βιλιτσα στην Κριμαία χαχα Θα πάω στο βενζινάδικο μαζί με ένα τεπόζιτο 500 λίτρων και θα το γεμίσω με βενζίνη. Φλώροι οι άλλοι που πάνε και βάζουν 60 λίτρα και γεμίζουν μόνο τα αυτοκίνητά τους... Ασε φιλε εχω θεμα η γαμημενη η φεραρι καιει τα αντερα της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 πριν λιγο ειπαν οτι με τις χρεωστικες πιστοτικες δεν θα εχει οριο , οτι εχεις 60 ευρω την ημερα αν δεν πας την αλλη 120 αν δεν πας 10 μερες 600 κλπ Thanks, Δε ξέρω, εγώ είδα για μόνο μετρητά, νομίζω τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα... Πάντως δε νομίζω να δέχονται και πολλοί τις κάρτες (εφόσον θα ξέρουν ότι δε μπορούν να έχουν πρόσβαση στα χρήματα) μόνοοι μεγάλες επιχειρήσεις λογικά. Έστω για τα σουπερ μαρκετ να ισχύσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 MikeJ, on 29 Jun 2015 - 12:39 AM, said: Εγώ άκουσα ότι δεν περνάνε ούτε οι κάρτες ούτε επιταγές καμία τραπεζική συναλλαγή .... Μόνο μετρητά... οπότε ισχύει το 60 ευρώ ανά ανάληψη. Αυτο με το αθροιστικά που λέγατε στο άλλο τοπικ δεν κατάλαβα αν μπορείς να μου πεις. Που έλεγε ένα παιδί αν θα είναι αθροιστικά ή όχι. πριν λιγο ειπαν οτι με τις χρεωστικες πιστοτικες δεν θα εχει οριο , οτι εχεις 60 ευρω την ημερα αν δεν πας την αλλη 120 αν δεν πας 10 μερες 600 κλπ Ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει ο Τσίπρας. Με το capital control όλοι θα ψωνίζουν με πιστωτικές/χρεωστικές. Τέρμα η φοροδιαφυγή!!!! Τελικά είναι μεγάλη γάτα ο τύπος, θα μείνει στην ιστορία. Τα δισέγγονα μας θα τον διαβάζουν στα βιβλία ιστορίας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αυτό είναι ελληνιστί το "the joke is on you"; Κάτσε να το γράψω κάτω... Ναι. Μιλάω απλά, λαϊκά, χρησιμοποιώντας γλώσσα του δρόμου και δε δίνω ένα σκατό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το αστείο είναι πάνω σου, εγώ πήρα τη συνειδητή επιλογή να μη γίνω σφίχτης που έχει σαν αποτέλεσμα μικρότερη κατανάλωση φαγητού-ενέργειας και έτσι θα επιβιώσω εύκολα στο The Zone. Skellys Σαν και εσένα δεν προκεται να επιζησουν στο Greek dystopian future Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 ωραια με τα λεφτα απο το τζοκερ θα κτησω μια βιλιτσα στην Κριμαία χαχα Επένδυσε τα ρούβλια σε καμία τζούλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 1.7% πτώση το ευρώ πουτανακια και ακόμα δεν έχουν ανοίξει όλες οι μεγάλες αγορές, δεν σε χάλασε Ανγκελα http://www.investing.com/currencies/eur-usd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Skellys Σαν και εσένα δεν προκεται να επιζησουν στο Greek dystopian future Πρόσεχε σε ποιον μιλάς, φοράω large. Με φωνάζουν Baba Jaga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ναι. Μιλάω απλά, λαϊκά, χρησιμοποιώντας γλώσσα του δρόμου και δε δίνω ένα σκατό. Δικέ μου νέγρε! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 1.7% πτώση το ευρώ πουτανακια και ακόμα δεν έχουν ανοίξει όλες οι μεγάλες αγορές, δεν σε χάλασε Ανγκελα http://www.investing.com/currencies/eur-usd Kατσε να ανοιξουμε εμεις να δεις τι παρτι θα γινει…… #soon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις