Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καταλαβες τι γραφει σε αυτο που εκανες bold; Ρητορικο το ερωτημα.

Αν μπορείς εξήγησέ το λίγο περισσότερο :)

Δημοσ.

Καταλαβες τι γραφει σε αυτο που εκανες bold; Ρητορικο το ερωτημα.

Θα στο κανω πενηνταρακια παρολα αυτα.

Στην συνηθη καθημερινοτητα σου, χρειαζεσαι πανω απο 60 ευρω την μερα ; Κι αν ναι, δεν μπορεις να αντεξεις πχ 2 βδομαδες με 60/μερα; Aν οχι, θες να γινουμε φιλοι; :lol:

Ευχαριστώ για την επεξήγηση :) Απλά πιστεύω, χωρίς να το έχω ζήσει βέβαια, ότι για όσο κρατήσει αυτό η καθημερινότητα δεν θα είναι ακριβώς συνήθης...Τέλος πάντων, θα τα δούμε! :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την επεξήγηση :) Απλά πιστεύω, χωρίς να το έχω ζήσει βέβαια, ότι για όσο κρατήσει αυτό η καθημερινότητα δεν θα είναι ακριβώς συνήθης...Τέλος πάντων, θα τα δούμε! :)

Ειναι θεμα ψυχολογιας του κοσμου. Αν το δεις ψυχραιμα καταλαβαινεις οτι με 60 ευρω για πχ 2 βδομαδες και τους μισθους/συνταξεις να εμβαζονται κανονικα , κανεις δεν θα εχει καποιο σοβαρο προβλημα ως πολιτης.

Βεβαια, δεν την κοβω και πολυ ψυχραιμη την κατασταση, so...

• Like 1
Δημοσ.

Καλό όριο είναι 2000 / μέρα! Λίγο σφιχτά βέβαια, αλλά με λίγη προσοχή περνάς... :P :D

Zio θυμασαι ???? :P

rwUIHwY.gif?noredirect

• Like 1
Δημοσ.

Το οριο θα ειναι μονο στις αναληψεις , οσοι εχουν χρεωστικες καρτες δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ οποτε μην σας πιανει πανικος.

Δημοσ.

Μακαρόνια και fuckyes πήρατε;

Α νο, τσίκι-μπρίκι ι β' ντάμκι.

Πρωτεινη και βρώμη πηραμε και είμαστε okay.

Δημοσ.

Το οριο θα ειναι μονο στις αναληψεις , οσοι εχουν χρεωστικες καρτες δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ οποτε μην σας πιανει πανικος.

Εγώ άκουσα ότι δεν περνάνε ούτε οι κάρτες ούτε επιταγές καμία τραπεζική συναλλαγή .... Μόνο μετρητά... οπότε ισχύει το 60 ευρώ ανά ανάληψη.

Αυτο με το αθροιστικά που λέγατε στο άλλο τοπικ δεν κατάλαβα αν μπορείς να μου πεις. Που έλεγε ένα παιδί αν θα είναι αθροιστικά ή όχι.

Άκυρο μου απάντησαν στο άλλο τόπικ. 

Δημοσ.

Πρωτεινη και βρώμη πηραμε και είμαστε okay.

Το αστείο είναι πάνω σου, εγώ πήρα τη συνειδητή επιλογή να μη γίνω σφίχτης που έχει σαν αποτέλεσμα μικρότερη κατανάλωση φαγητού-ενέργειας και έτσι θα επιβιώσω εύκολα στο The Zone.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...