Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Οι ηλεκτρονικες συναλλαγες εντος συνορων αποτι ειπαν δεν θα περιοριστουν. Αρα μισθοδοσιες και με τη σειρα τους ενοικια, λογαριασμοι ΔΕΗ κλπ δεν θα εχουν θεμα. Τωρα αν νοικιαζει καποιος ενα διαμερισμα και ο ιδιοκτητης δεν εχει ιδεα απο ebanking και δεν δεχεται τετοιου τυπου πληρωμη, ας περιμενει. Εδω ειμαι εγω παντως. Πολλοι δεν εχουν ιδεα απο ebanking και απ'οσο ειπαν πιστωτικες δεν θα λειτουργουν Dunnoz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ισχύει ρε μάγκες ότι όποιος έχει τα ευρώπουλα στο σπίτι είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' αυτόν που τα 'χει σε τράπεζα,σε περίπτωση επιστροφής στην δραχμή; Εγώ πάντως,το 'χω κάνει το κουμάντο μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Αναρωτιεμαι τι θα γινει σε περιπτωση που καποιος δεν εχει σηκωσει λεφτα και ειναι να πληρωσει λογαριασμους Θα σου πουν ζμπουτσα μας η θα υπαρξει κατανοηση? Το πρώτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ισχύει ρε μάγκες ότι όποιος έχει τα ευρώπουλα στο σπίτι είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' αυτόν που τα 'χει σε τράπεζα,σε περίπτωση επιστροφής στην δραχμή; Εγώ πάντως,το 'χω κάνει το κουμάντο μου! Ε, ναι, αν δε φοβάσαι κλοπή, τι έχεις να χάσεις, το επιτόκιο καταθέσεων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Για το μετά λέω.Επειδή τα ευρώ στις τράπεζες θα μετατραπούν απευθείας σε δραχμές,πάντα με τα όσα ισχύουν αυτή την στιγμή,ενώ αυτός που θα τα μετατρέψει μόνος τους,θα 'χει σίγουρα κέρδος μιας και θα ισχύει η νέα ισοτιμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Για το μετά λέω.Επειδή τα ευρώ στις τράπεζες θα μετατραπούν απευθείας σε δραχμές,πάντα με τα όσα ισχύουν αυτή την στιγμή,ενώ αυτός που θα τα μετατρέψει μόνος τους,θα 'χει σίγουρα κέρδος μιας και θα ισχύει η νέα ισοτιμία. Κερδισμένος είσαι αν έχεις τα λεφτά σου εκτός Ελλάδας ή έχεις αγοράσει χρυσό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Εκανες όλα αυτά και δεν πήγες στο ΑΤΜ? Όχι! Δεν έχω και καμία περιουσία για να ανησυχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τι εγινε ? Συνεχεια breaking news δειχνουν….. Κατι για withdraw 60e per day διαβασα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 capital controls, τον μάθαμε και αυτόν τον όρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ^ μέσα είσαι ^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Για φανταστείτε τι δράμα θα περνούσε όποιος κέρδιζε σήμερα τα 4εκ στο τζόκερ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Από ebay με την χρεωστική μπορούμε να παραγγείλουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τι εγινε ? Συνεχεια breaking news δειχνουν….. Κατι για withdraw 60e per day διαβασα… 60/day x 30 days = 1800/month Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέχρι το δημοψήφισμα,κλειστές οι τράπεζες.Άρα,λεφτά μόνο αν κάποιος τα 'χει σπίτι ή αν έχει κάρτα,αλλιώς.... Κρίμα τα παππούδια! σε πολλές περιπτώσεις τα παπουδια με τη συνταξη συντηρουσαν τα ανεργα παιδια -εγγονια τους. οπότε αν δεν εχει στο σεντουκι δυσκολα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Επειδη το νιωθω σημερα που θα κερδισω το Τζοκερ θα πληρωθω σε δραχμες η ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις