Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι ηλεκτρονικες συναλλαγες εντος συνορων αποτι ειπαν δεν θα περιοριστουν. Αρα μισθοδοσιες και με τη σειρα τους ενοικια, λογαριασμοι ΔΕΗ κλπ δεν θα εχουν θεμα. Τωρα αν νοικιαζει καποιος ενα διαμερισμα και ο ιδιοκτητης δεν εχει ιδεα απο ebanking και δεν δεχεται τετοιου τυπου πληρωμη, ας περιμενει.

Εδω ειμαι εγω παντως.

Πολλοι δεν εχουν ιδεα απο ebanking και απ'οσο ειπαν πιστωτικες δεν θα λειτουργουν 

Dunnoz 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ισχύει ρε μάγκες ότι όποιος έχει τα ευρώπουλα στο σπίτι είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' αυτόν που τα 'χει σε τράπεζα,σε περίπτωση επιστροφής στην δραχμή;

Εγώ πάντως,το 'χω κάνει το κουμάντο μου! B)

Αναρωτιεμαι τι θα γινει σε περιπτωση που καποιος δεν εχει σηκωσει λεφτα και ειναι να πληρωσει λογαριασμους

Θα σου πουν ζμπουτσα μας η θα υπαρξει κατανοηση?

Το πρώτο

• Like 1

Ισχύει ρε μάγκες ότι όποιος έχει τα ευρώπουλα στο σπίτι είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' αυτόν που τα 'χει σε τράπεζα,σε περίπτωση επιστροφής στην δραχμή;

Εγώ πάντως,το 'χω κάνει το κουμάντο μου! B)

Ε, ναι, αν δε φοβάσαι κλοπή, τι έχεις να χάσεις, το επιτόκιο καταθέσεων;

Για το μετά λέω.Επειδή τα ευρώ στις τράπεζες θα μετατραπούν απευθείας σε δραχμές,πάντα με τα όσα ισχύουν αυτή την στιγμή,ενώ αυτός που θα τα μετατρέψει μόνος τους,θα 'χει σίγουρα κέρδος μιας και θα ισχύει η νέα ισοτιμία.

Για το μετά λέω.Επειδή τα ευρώ στις τράπεζες θα μετατραπούν απευθείας σε δραχμές,πάντα με τα όσα ισχύουν αυτή την στιγμή,ενώ αυτός που θα τα μετατρέψει μόνος τους,θα 'χει σίγουρα κέρδος μιας και θα ισχύει η νέα ισοτιμία.

Κερδισμένος είσαι αν έχεις τα λεφτά σου εκτός Ελλάδας ή έχεις αγοράσει χρυσό.

• Like 1

Για φανταστείτε τι δράμα θα περνούσε όποιος κέρδιζε σήμερα τα 4εκ στο τζόκερ....

• Like 1

Μέχρι το δημοψήφισμα,κλειστές οι τράπεζες.Άρα,λεφτά μόνο αν κάποιος τα 'χει σπίτι ή αν έχει κάρτα,αλλιώς....

Κρίμα τα παππούδια!

σε πολλές περιπτώσεις τα παπουδια με τη συνταξη συντηρουσαν τα ανεργα παιδια -εγγονια τους. οπότε αν δεν εχει στο σεντουκι δυσκολα...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...