Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εδώ ο ίδιος βγαίνει και μας αναφέρει με ιδιαίτερη γλαφυρότητα τις τρέλες του με τον ατίθασο Ινδό.

Δεν το εχω διαβασει το συγκεκριμενο. Τα θελει τελικα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγνωστο γιατι, αλλά σημερα με επιασε το συνδρομο της καλης νοικοκυρας - καθαριοτητας.

Απο την ωρα που ξυπνησα, εκανα μπαλκονια, παντζουρια, σιτες, μπαλκονοπορτες, καθαρισα τη κρεβατοκαμαρα, αλλαξα σεντόνια (οκ θα το εκανα ετσι και αλλιως αυτο), ο καλος μου επλυνε 2 χαλια, εβαλα σκουπα, σφουγγαρισα, μαγειρεψαμε μπριζολες με πατατες και σουπερ ντουπερ σαλαταρα, φαγαμε, μαζεψα το τραπεζι και επλυνα τα πιατα (που άλλες φορες θα το εκανα πριν παω για υπνο), έβαλα δυο πλυντηρια, και μετα μπανακι, ισιωμα το μαλλι, ξυρισμα (αποτριχωση αυριο, νυχτωσε τωρα), νυχια και τωρα απολαμβανω surfing the net like a sir. Και μετα καμια πιτσα στο μπαλκονι αραχτη.

Ααααχ, αυτες ειναι οι μικρες χαρες της ζωής. :-)

• Like 3

Νομιζω ναι. Λογικα θα βαρανε μυγες αλλα ναι.

Για τα μαγαζιά δεν ξέρω, αλλά οι τράπεζες και το χρηματιστήριο θα είναι κλειστά.

Ειρωνικά-έμμεσα το είπα για να μην φάει delete to ποστ :)

Αγνωστο γιατι, αλλά σημερα με επιασε το συνδρομο της καλης νοικοκυρας - καθαριοτητας.

Απο την ωρα που ξυπνησα, εκανα μπαλκονια, παντζουρια, σιτες, μπαλκονοπορτες, καθαρισα τη κρεβατοκαμαρα, αλλαξα σεντόνια (οκ θα το εκανα ετσι και αλλιως αυτο), ο καλος μου επλυνε 2 χαλια, εβαλα σκουπα, σφουγγαρισα, μαγειρεψαμε μπριζολες με πατατες και σουπερ ντουπερ σαλαταρα, φαγαμε, μαζεψα το τραπεζι και επλυνα τα πιατα (που άλλες φορες θα το εκανα πριν παω για υπνο), έβαλα δυο πλυντηρια, και μετα μπανακι, ισιωμα το μαλλι, ξυρισμα (αποτριχωση αυριο, νυχτωσε τωρα), νυχια και τωρα απολαμβανω surfing the net like a sir. Και μετα καμια πιτσα στο μπαλκονι αραχτη.

Ααααχ, αυτες ειναι οι μικρες χαρες της ζωής. :-)

Εκανες όλα αυτά και δεν πήγες στο ΑΤΜ?   :lol:

Ειρωνικά-έμμεσα το είπα για να μην φάει delete to ποστ :)

Το κατάλαβα αλλά είπα να το γράψω μπας και υπάρχει κανένας που δεν βλέπει ειδήσεις (χλωμό αλλά ποιος ξερει).

Πάει με τη περίσταση :P

It's a crazy situation

But all I need are cigarettes and alcohol

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...