LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κι εγώ 2 ποτά ήπια χτες και έψαχνα παυσίπονο το πρωί Γέρασες και εσύ νέο κορίτσι; Πλάκα, πλάκα θέλει νερό(πολύ νερό) και ησυχία για να περάσει.Τουλάχιστον σε εμένα. Πρέπει να κάμω κάτι δουλειές για αύριο στο γκομπιούτερ, βαριέμαι του θανατά και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με πονοκέφαλο-βαβούρα από σαστισμένους συγγενείς για το γνωστό θέμα("θα πεθάνουμε") και την σζεξι γειτόνισσα που πάει για τζόκινγκ με τα κολλητά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλημέρα κι από μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κι εγώ 2 ποτά ήπια χτες και έψαχνα παυσίπονο το πρωί Μπόμπα θα ταν... δε γίνεται με 2 ποτά να πάθεις hangover... Εκτός αν μιλάμε για τέτοια μεγέθη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μπόμπα θα ταν... δε γίνεται με 2 ποτά να πάθεις hangover... Εκτός αν μιλάμε για τέτοια μεγέθη... glass.jpg εξαρτάται και απο το αν πινει συχνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τι συχνά, σχεδόν ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τι συχνά, σχεδόν ποτέ Ε για αυτό ρε Βάλ σε χτύπησε. Ο οργανισμός σου δεν είναι συνηθισμένος. Είπα και εγώ, τέτοια νια γεμάτη υγεία(και σκυλιά) να πέσει τόσο εύκολα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τελικά όλοι πήγαν για συμπλήρωμα στα βενζιναδικα. Και μου λέτε μετά ότι ο Έλληνας δεν ξέρει από προγραμματισμό. #ου να μου χαθειτε Τώρα που το σκεφτομαι, ευτυχώς που πρόλαβα και πήρα τον σκληρό. =] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τον Toshiba; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τον Toshiba; Ναι ρε stalker. Και δουλεύει ρε γρουσουζη. =] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Θέλω να δω το σέξιον των αγγελιών από 1/7 και μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Θέλω να δω το σέξιον των αγγελιών από 1/7 και μετά IPhone 6 για πώληση (€600) Ή IPhone 6 για αγορά (€200) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 γιατι τώρα οι τιμές ειναι λογικές πουλάει ξέρω γω ο άλλος ps3 fat 40gb 8-9 χρόνων όσο κάνει καινούριο ++ και πάει λέγοντας λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τελικά όλοι πήγαν για συμπλήρωμα στα βενζιναδικα. Και μου λέτε μετά ότι ο Έλληνας δεν ξέρει από προγραμματισμό. #ου να μου χαθειτε Τώρα που το σκεφτομαι, ευτυχώς που πρόλαβα και πήρα τον σκληρό. =] ασε και δεν θα προλάβω να στήσω το raid6 όπως πάνε τα πράγματα... #first_world_issues 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μόλις τώρα Είμαι παραλία και βλέπω μια γιαγιά να κάνει τον Σταύρο της πάνω από 40 φορές για να μπει μέσα στην θάλασσα. Κανά δεκάλεπτο πρέπει να της πήρε.. Η ίδια θα πάρει μεθαύριο το μέλλον (εδώ γελάμε) της χώρας μας στα χέρια της! Δεν υπάρχει σωτηρία.. Βοήθεια μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ποσταρει απο την παραλία και δεν ειναι σε #ATM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις