LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 @ longtom δε μένεις καν ελλαδα δηλαδη; Όχι Σταβ,μένω εκσωτερικό από το ~2012. Γερμανία ήμουν και τώρα Δανία. Συνηθως τετοια ωρα ξυπναω….. 4-5 περιπου…. Εχει γαμηθει το bio-watch μου, με τις εναλλαγες των timezones. Λεμε να κανουμε και ενα mini trip today, οποτε μια χαρα, θα εχω και ωρα για να ετοιμαστω…. Θα την παλέψεις με τον ύπνο που κάνεις; Γιατί πρέπει να έπεσες κατά τις 20:00+ για να συμπλήρωσες οκτάωρο. Πάντως αυτό με την αλλαγή των timezones είναι μεγάλο παλούκι. Εδώ το παθαίνω με τον νυχτερινό ήλιο-φως για 20+ ώρες και πρέπει να κλειστώ σε τάφο για να την παλέψω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Όχι Σταβ,μένω εκσωτερικό από το ~2012. Γερμανία ήμουν και τώρα Δανία. Θα την παλέψεις με τον ύπνο που κάνεις; Γιατί πρέπει να έπεσες κατά τις 20:00+ για να συμπλήρωσες οκτάωρο. Πάντως αυτό με την αλλαγή των timezones είναι μεγάλο παλούκι. Εδώ το παθαίνω με τον νυχτερινό ήλιο-φως για 20+ ώρες και πρέπει να κλειστώ σε τάφο για να την παλέψω. Ελα ρε, απο μικρος το κανω αυτο….. οποτε πλεον εχει γινει συνηθεια…. ενα 6ωρακι κοιμαμαι, παραπανω εχω πονοκεφαλο και δεν λεει….. Αν βρω χρονο μεσα στην μερα, την πεφτω για καμια ωριτσα οποτε ειμαι οκ…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ελα ρε, απο μικρος το κανω αυτο….. οποτε πλεον εχει γινει συνηθεια…. ενα 6ωρακι κοιμαμαι, παραπανω εχω πονοκεφαλο και δεν λεει….. Αν βρω χρονο μεσα στην μερα, την πεφτω για καμια ωριτσα οποτε ειμαι οκ…. Μόνο 6 ώρες; Προσωπικά θέλω 7:30 τουλάχιστον για κανονική μέρα. Η μόνη φορά που κοιμόμουν τόσο λίγο ήταν στο στρατό και μετά από 4-5 μήνες τέτοιου ωραρίου κόντεψα να ψοφήσω.Ευτυχώς είχε έρθει η άδεια και κοιμήθηκα καμία 2-3 μέρες σερί να στρώσω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μόνο 6 ώρες; Προσωπικά θέλω 7:30 τουλάχιστον για κανονική μέρα. Η μόνη φορά που κοιμόμουν τόσο λίγο ήταν στο στρατό και μετά από 4-5 μήνες τέτοιου ωραρίου κόντεψα να ψοφήσω.Ευτυχώς είχε έρθει η άδεια και κοιμήθηκα καμία 2-3 μέρες σερί να στρώσω... Tη μεγαλυτερη ηττα την ειχα φαει οταν απο Ldn, πηγα Beijing για ενα μηνα , απο κεi Doha για 3 μηνες και μετα ΝΥ….. Ειχα χασει καθε αισθηση του χρονου… και του υπνου φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Tη μεγαλυτερη ηττα την ειχα φαει οταν απο Ldn, πηγα Beijing για ενα μηνα , απο κεi Doha για 3 μηνες και μετα ΝΥ….. Ειχα χασει καθε αισθηση του χρονου… και του υπνου φυσικα. Μήπως είσαι ο Φιλέας Φόγκ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μήπως είσαι ο Φιλέας Φόγκ; Καλα θα ηταν….. αλλα που τετοια τυχη αγαπητε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Με έχει πιάσει μια καταναλωτική μανία από Παρασκευή. Θες από αντίδραση, θες γιατί αισθάνομαι ότι ζούμε τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Με έχει πιάσει μια καταναλωτική μανία από Παρασκευή. Θες από αντίδραση, θες γιατί αισθάνομαι ότι ζούμε τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας. Ναι και εγω παραλίγο να το παθω αυτο μονο που στην δική μου περίπτωση τα λεφτα θα πήγαιναν σε βρώμικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Με έχει πιάσει μια καταναλωτική μανία από Παρασκευή. Θες από αντίδραση, θες γιατί αισθάνομαι ότι ζούμε τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας. Same here, αλλά κρατήσου, γιατί σε περίπτωση που χρεοκοπήσουμε μας βλέπω να βγαίνουμε στον Υμηττό να κυνηγάμε ελάφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 εμένα μια πείνα λες κ ειμαι γκαστρωμένος δείτε κ κλάψτε ... αχαχαχχαχα δάκρυσα ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μην γράφετε για το γνωστό θέμα διότι θα το φάει το μαύρο χώμα το νήμα. Κατά τα άλλα γέρασα ρε πούστη μου, ακόμη πονοκέφαλος και αδιαθεσία από εψές... Από τούδε και έπειτα μόνο τσάι,βιβλίο και συμπάθεια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μην γράφετε για το γνωστό θέμα διότι θα το φάει το μαύρο χώμα το νήμα. Κατά τα άλλα γέρασα ρε πούστη μου, ακόμη πονοκέφαλος και αδιαθεσία από εψές... Από τούδε και έπειτα μόνο τσάι,βιβλίο και συμπάθεια... Δεν γερασαμε εμεις και γερασες εσυ βρε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 και εγώ ρε γαμώ νιώθω τα πόδια μου κομμένα και δεν παίζει και κανα fix να έρθω στα ίσια μου έτσι για 2-3 μέρες μέχρι να νιώσω πάλι γουαταφακα μαδαφακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δεν γερασαμε εμεις και γερασες εσυ βρε ? Να ταν τα νιάτα δύο φορές και έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κι εγώ 2 ποτά ήπια χτες και έψαχνα παυσίπονο το πρωί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις