LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλημέρες στα παιδιά(και στα άτια) με χαρά και χανγκοβερ λόγω ντίνερ πάρτι+κρασοκατανύξεως. Ο καιρός είναι σαν την διάθεση μου, σκατά. 3 και σήμερις για την Μεγάλη Επιστροφή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 γιατί θα γίνει τελικα το δημοψήφισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλημέρες στα παιδιά(και στα άτια) με χαρά και χανγκοβερ λόγω ντίνερ πάρτι+κρασοκατανύξεως. Ο καιρός είναι σαν την διάθεση μου, σκατά. 3 και σήμερις για την Μεγάλη Επιστροφή... τι θες κι εσύ να γυρίσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 επίσης δεν μου απάντησε κανείς στην ερωτηση γιατί αν αφήσουμε τα λεφτά στην τραπεζα θα χασουν αξια ενω αν τα βγάλουμε και τα αλλάξουμε μετά σε δραχμες όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 επίσης δεν μου απάντησε κανείς στην ερωτηση γιατί αν αφήσουμε τα λεφτά στην τραπεζα θα χασουν αξια ενω αν τα βγάλουμε και τα αλλάξουμε μετά σε δραχμες όχι; αν και δεν εχω ιδεα απο τα οικονομικα ειναι ακριβως το ιδιο! ειτε τα χεις πανω σου ειτε στην τραπεζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 επίσης γιατι φοβούνται οτι θα χάσουν τα ευρω τους; δε θα τα χασουν απλα θα έχουν το ένα τριτο της αξιας τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 γιατι ο κοσμος δεν εξρει τι του γινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κάνω ότι δεν είδα τίποτα από πάνω(με τα τρολλ) και προχωρώ. Καλημέρα. Προβλέπεται μασαμπούκα σήμερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κάνω ότι δεν είδα τίποτα από πάνω(με τα τρολλ) και προχωρώ. https://www.youtube.com/watch?v=T690JLqkxKI Καλημέρα. Προβλέπεται μασαμπούκα σήμερα. Bbqκατασταση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Bbqκατασταση? Ψαροταβέρνα.Γενέθλια 1ου βαθμού συγγενή etc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 τι θες κι εσύ να γυρίσεις.. Θέλω να σας βλέπω να υποφέρετε ενώ πίνω την ντον περινιόν.. Κάπως έτσι,δίχως μπερέ και μπαγκέτες... Σοβαρά τώρα,τι να κάνω;Να μην δω την Πατρίδα; Έκλεισα το εισιτήριο πριν μήνες και δεν με σκιάζει φοβέρα καμιά από τους καταστροφολάγνους Γκοτζίλες, Εσωτερικού και Εξωτερικού. Ότι γίνει ας γίνει,βαρέθηκα να αγχώνομαι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Θέλω να σας βλέπω να υποφέρετε ενώ πίνω την ντομ περινιόν.. Σοβαρά τώρα,τι να κάνω;Να μην δω την Πατρίδα; Έκλεισα το εισιτήριο πριν μήνες και δεν με σκιάζει φοβέρα καμιά από τους καταστροφολάγνους Γκοτζίλες, Εσωτερικού και Εξωτερικού. Ότι γίνει ας γίνει,βαρέθηκα να αγχώνομαι. Fixed its Dom , not Don…… btw, Morning (?) world….. still 04:11 here…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Fixed its Dom , not Don…… btw, Morning (?) world….. still 04:11 here…. Ούτε μπρούκλης δεν μπορώ να το παίξω γαμώτο...Καλύτερα να μείνω στις μπύρες και στα κρασά(τα φτηνά). Είδες όμως ο άρχοντας; Όποιος το χρησιμοποιεί ξέρει και να το προφέρει! Γιατί ξύπνησες από τις 4; Έχεις πρωινό νούμερο ή απλά είσαι ινσόμνιακ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 @ longtom δε μένεις καν ελλαδα δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ούτε μπρούκλης δεν μπορώ να το παίξω γαμώτο...Καλύτερα να μείνω στις μπύρες και στα κρασά(τα φτηνά). Είδες όμως ο άρχοντας; Όποιος το χρησιμοποιεί ξέρει και να το προφέρει! Γιατί ξύπνησες από τις 4; Έχεις πρωινό νούμερο ή απλά είσαι ινσόμνιακ; Συνηθως τετοια ωρα ξυπναω….. 4-5 περιπου…. Εχει γαμηθει το bio-watch μου, με τις εναλλαγες των timezones. Λεμε να κανουμε και ενα mini trip today, οποτε μια χαρα, θα εχω και ωρα για να ετοιμαστω…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις