Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 και σε εμας ηρεμα, οταν παιρνει ο παππους την συνταξη εκει γινεται οντως της ποπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 εδω παντού αμαξια και αλαρμ...Το καλό του να δουλεύεις σε όμιλο που έχει τα δικά του atm εντός εργοστασίων/γραφείων....zero queue Ήξερα πως είμαι τυχερός με την δουλειά που κατέχω, αλλά τα προτερήματα συνεχώς αυξάνονται!!! Την Τρίτη θα σηκώσω με το καλό μισθό και δώρο (αν κ εχω μονο μια χήνα όριο) οποτε θα ελπίζω να υπάρχει στοκ και την Τετάρτη. Στο χωριό της γυναίκας ο κήπος ειναι γεμάτος, δεν με σκιάζει φοβερά καμία.....(at least for now) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πάω να βγάλω λεφτά σήμερα να έχω για το σ/κ 3 atm στη σειρά, καμιά 30αριά άτομα στο καθένα. Ευτυχώς κανείς δε θυμήθηκε οτι έχουν και οι στάσεις του μετρό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 καλά καλά θα γελάσουμε τώρα , περιμένετε να δείτε μπούκες σε σπίτια που πήγαν κ τα σηκώσανε όλοι εγώ μπορεί να μην έκανα ανάληψη αλλα έχω καλού κακού μαχαίρι κάτω απ το μαξιλάρι μου και ρόπαλο με πρόκες κάτω απ το κρεβάτι (το φτάνω όπως είμαι ξάπλα) καλά που δε λάδωσα τις μπαλκονόπορτες , με τέτοιο θόρυβο που κάνουν θα ξυπνήσουν κ οι γείτονες ακόμα δεν παίζει να με πιάσουν στον ύπνο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 αυτο σκεφτομουν και εγω πρεπει να παιζει παρακολουθηση στα ατμ τρελη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πάω να βγάλω λεφτά σήμερα να έχω για το σ/κ 3 atm στη σειρά, καμιά 30αριά άτομα στο καθένα. Ευτυχώς κανείς δε θυμήθηκε οτι έχουν και οι στάσεις του μετρό win win χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 έχει ένα πόιντ ο από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 αυτο σκεφτομουν και εγω πρεπει να παιζει παρακολουθηση στα ατμ τρελη. καλα σιγουρα η χαρα του κλεφτη χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 7 atm. απο μακρυγιαλο μεχρι χαλαστρα... ουτε 1 δεν ειχε λεφτα.. να κλαψω 1600 ευρο η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 7 atm. απο μακρυγιαλο μεχρι χαλαστρα... ουτε 1 δεν ειχε λεφτα.. να κλαψω 1600 ευρο η οχι? γιατι να τα κλαψεις ρε ανθρωπε αφου μεχρι 100 χιλιαδες ειναι εγγυημενες οι καταθεσης, τι πανικος ειναι αυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Γιατί να τα κλάψεις? Περιμένεις να εξατμιστούν μες στο Σ/Κ Επίσης ούτε τα μισά δε θα μπορούσες να τραβήξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ποιος εχει $600k μαζεμενα μονο ο Unabomber fixed, μικρο αθωο….. ον τοπικ, Τα ελληνικα headlines, ειναι επιεικως εμετικα. Νομίζω το είχε πει Και γω κατι τετοιο θυμαμαι…. 2nd stalker revealed… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Γιατί να τα κλάψεις? Περιμένεις να εξατμιστούν μες στο Σ/Κ Επίσης ούτε τα μισά δε θα μπορούσες να τραβήξεις και θα πας να τραβηξεις 1600 ευρω ? καταρχην το οριο ειναι 600 ευρω και καπιταλ κοντρολ να μπει θα ειναι 200 ευρω την ημερα, ποσα θες να περασεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τελικά γιατι το κλείσανε το thread χθες; Αφού δεν μιλάγαμε για πολιτική... Μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις