gavros10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 In other news Περιμενω ποστ μισους και απανωτα report απο τον viper2005 σε ολους οσους χρησιμοποιησαν αυτη την φραση τις τελευταιες μερες. Αν δεν θες να το παρεις πανω σου, κανε δημοψηφισμα για το αν πρεπει να κανεις report
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Απο τα atm μεχρι ποσα μπορεις να σηκωσεις σε ενα 24ωρο ? Εδω μονο $300. Είναι ανάλογα την κάρτα και την τράπεζα. Το χαμηλότερο που ξέρω είναι 600€ ημερησίως mobile app και καθαρισες….. Στο ebanking, μπορεις να βαλεις και ενα οριο για να ξοδευεις καθημερινα, και να εχεις τον ελεγχο….. πχ το δικο μου limit, το εχω βαλει στα $2000 daily….. μονο για πληρωμες μεσω καρτας, για cash oπως ειπα πριν ειναι λιγοτερο. Καλό όριο είναι 2000 / μέρα! Λίγο σφιχτά βέβαια, αλλά με λίγη προσοχή περνάς... 2
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 In other news Περιμενω ποστ μισους και απανωτα report απο τον viper2005 σε ολους οσους χρησιμοποιησαν αυτη την φραση τις τελευταιες μερες. Αν δεν θες να το παρεις πανω σου, κανε δημοψηφισμα για το αν πρεπει να κανεις report Δεν βγάζει νοημα
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Είναι ανάλογα την κάρτα και την τράπεζα. Το χαμηλότερο που ξέρω είναι 600€ ημερησίως Καλό όριο είναι 2000 / μέρα! Λίγο σφιχτά βέβαια, αλλά με λίγη προσοχή περνάς... Ποιος εχει 600 μαζεμενα μονο ο Unabomber 1
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πήρα το μεσημέρι μετά το φαΐ το κουτί του μισού κιλού: Και μαζί το μεγάλο πακέτο από αυτά: Παγωτό στο μπολ τίγκα και με τα στικάκια έσπρωχνα. Το έφαγα όλο σε δυο δόσεις. Και πριν λίγο χτύπησα πίτσα με πατάτες τηγανητές. Μου ήρθαν κάτι ψιλοαναγούλες μετά 2
revolver1990 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ^^ Ε το πήδηξες λίγο. Η πίτσα ήτο αχρείαστη.
nickarmy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 αν είσαι στο εμπόριο νομίζω οτι μπορείς να κάνεις και πολύ μεγαλύτερες αναλύεις ημερησίως (με ρύθμιση βέβαια) ... αυτά τα fineti τι τρομερά που είναι
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πήρα το μεσημέρι μετά το φαΐ το κουτί του μισού κιλού: Και μαζί το μεγάλο πακέτο από αυτά: Παγωτό στο μπολ τίγκα και με τα στικάκια έσπρωχνα. Το έφαγα όλο σε δυο δόσεις. Και πριν λίγο χτύπησα πίτσα με πατάτες τηγανητές. Μου ήρθαν κάτι ψιλοαναγούλες μετά Αυτα ειναι σπορ για λιγους γατακι χαχα
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μαμά που γνώρισες τον μπαμπά; Στο #ATM παιδί μου. =] Πραγματικά γίνεται τις κολασεως στα ATM Πήρα το μεσημέρι μετά το φαΐ το κουτί του μισού κιλού: Και μαζί το μεγάλο πακέτο από αυτά: Παγωτό στο μπολ τίγκα και με τα στικάκια έσπρωχνα. Το έφαγα όλο σε δυο δόσεις. Και πριν λίγο χτύπησα πίτσα με πατάτες τηγανητές. Μου ήρθαν κάτι ψιλοαναγούλες μετά Δεν τρως καλά... 1
manzah80 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 που ρε παιδια γινετε της κολασεως λεωφορο αλεξανδρας δεν υπαρχει ψυχη σε κανενα ατμ.Μαλλον τα σηκωσανε ολα το πρωι
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) που ρε παιδια γινετε της κολασεως λεωφορο αλεξανδρας δεν υπαρχει ψυχη σε κανενα ατμ.Μαλλον τα σηκωσανε ολα το πρωιεδω παντού αμαξια και αλαρμ... Ήθελα να βάλω και βενζίνη... Παντου ουρές για μπετζινα και ταμπέλες 'η απλή τελος'. So είμαι στο gym και λέει ενα φωναχτά 'να γυρίσουμε στην δραχμη' Του λέει ο αλλος 'Ξερεις που θα πανε οι τιμες σε ολα τα συμπληρώματα;' Γύρισαν όλοι οι meatheads και επικράτησε μια σιωπή... =] Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2015 από viper2005
Προτεινόμενες αναρτήσεις