Unabomber Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σοβαρά τώρα. Ή θα πείτε τι παίχτηκε με την Ίρις ή θα ^&%$%^$#(. Στο τσάκ είμαι να το πάρω προσωπικά !!! Καντα ολα που…να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αυτο το κλισε με τα νηματα της Παρασκευης ειναι τοσο βαρετο που καταντησε θλιβερο.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αυτο το κλισε με τα νηματα της Παρασκευης ειναι τοσο βαρετο που καταντησε θλιβερο.. Μα γιατι, τα παντα εχει, απο μεντιουμ μεχρι αυτοκτονιες…… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το μόνο που ίσως έσωζε την μέρα θα ήτο thread από Iris. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μα γιατι, τα παντα εχει, απο μεντιουμ μεχρι αυτοκτονιες…… Ο tempora... O mores. Νομιζω πως πρεπει να δεχθουμε πως οι εποχες του Υγρου Πυρος περασαν ανεπιστρεπτι. Πλεον θα κοροιδευουμε τους εαυτους μας με τις σκιες της περασμενης αιγλης του andreas2 που πλεον εχουν μετατραπει σε κλαυσιγελους τυπου "μεντιουμ και χαρτοριχτρες" Οh well ας ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Βλεπω το βραδακι , να γινεται πανικος στα clubs εδω περα μετα το ψηφισμα του νομου…… (οχι οτι δεν γινοταν πιο πριν, αλλα σημερα θα το πανε στο high peak) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 έφαγα σολομό και μου ρθε να ξεράσω, πωωωω μάλλον έχω δυσανεξία τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 τρέξανε όλοι στις τράπεζες,άδειασαν ή και τις κλείδωσαν και έχει ξεκινήσει καταστροφολογία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Βλεπω το βραδακι , να γινεται πανικος στα clubs εδω περα μετα το ψηφισμα του νομου…… (οχι οτι δεν γινοταν πιο πριν, αλλα σημερα θα το πανε στο high peak) Αν είσαι λοντον πάρε τηλέφωνο τον τόξολοβερ να σου γνωρίσει και τον Ινδό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αν είσαι λοντον πάρε τηλέφωνο τον τόξολοβερ να σου γνωρίσει και τον Ινδό. Χαχαχαχα….. Παρτυ θα κανουν σημερα αυτοι….. Parade εχει το ΣΚ εδω και προφανως θα παραλυσουν τα παντα. Προβλεπεται αμαξακι και κατα Long Island μερια…. πιστευω να εχει πιο ηρεμια…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καιιιιι έπιασε βροχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Βλεπω το βραδακι , να γινεται πανικος στα clubs εδω περα μετα το ψηφισμα του νομου…… (οχι οτι δεν γινοταν πιο πριν, αλλα σημερα θα το πανε στο high peak) καλητερα μην βγεις εξω σημερα χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καιιιιι έπιασε βροχή. Που βρε εδω ειμεθα σε ανομβρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καιιιιι έπιασε βροχή. Αγαπη καλοκαιρινη ? τρέξανε όλοι στις τράπεζες,άδειασαν ή και τις κλείδωσαν και έχει ξεκινήσει καταστροφολογία.. keep calm εγω 9 ευρω εχω και παρολα αυτα δεν τα εβγαλα ακομα χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 καλητερα μην βγεις εξω σημερα χαχαχα Hδη εχω 2 invitations για κατι παρτακια, απο την Δευτερα για σημερα, οποτε χλωμο να μην βγω….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις