Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Νόμιζα ότι ήταν ένας έρωτας μεγάλος :( έτσι όπως τα έβλεπα τα πράματα νόμιζα ότι θα τρώγαμε κουφέτα.

Τζίφος τελικά.

Κλαψ.

Σνιφ.

Υπάρχουν τέτοιοι ακόμη;

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως πέρα από την πλάκα αν πχ η Ίρις έλεγε ψέματα για τον εαυτό της ή οτιδήποτε άλλο που αφορά τις σχέσεις της με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ νομίζω ότι καλό θα ήταν να γνωρίζουμε.Αν πάλι έγινε κάτι μεταξύ εσάς των 2 και μόνο τότε καλύτερα να μείνει μεταξύ σας. 

Δημοσ.

Εγώ λέω να ανοίξει ένα θρεντ να πούνε ότι θέλουν εκεί μέσα γιατί σπάνε μπάλες τόσο καιρό στο μισό μπλα μπλα

• Like 2
Δημοσ.

<p>

Και Γιατί θα έπρεπε να γνωρίζετε;

Νενυα υπάρχουν αλλά μονο από την μια μεριά

</p><p> </p><p>

Σ.Μ.Ε.Χ.Α φαση</p>

Δημοσ.

Τι κατίνες που είστε οι άντρες ρε

Αστα να πανε οι μεγαλυτερες κουτσομπολες ειμαστε τελικα, και μετα λεμε τις γυναικες. :P

Δημοσ.

Τι κατίνες που είστε οι άντρες ρε

Εν μερη... ουτως η αλλως ειμαστε στο καλυτερο τρολλο θρεντ του insomnia

Αλλα οταν τοσες εβδομαδες μετα, ασχολουμαστε ακομα με αυτο και το ψιλο συνεχιζουν και οι δυο πλευρες δημοσια, καλυτερα να μας πουν τι εχει γινει, να μας φυγει η περιεργεια ωστε να φτασουμε σε ενα σημειο να αγνοουμε το θεμα. Και ναι, ξερω οτι η περιεργεια σκοτωσε την γατα, αλλα εχει αλλες 6 ζωες. :P

• Like 2
Δημοσ.

πάμε να βγούμε έξω κ η αλλη θα φορέσει την Άρτα με τα Γιάννενα κ εγώ πτώμα από τη δουλειά θα είμαι σαν το ανάποδο γαμωτο.αυτά είναι...ξεκινα το σουκου πανηγυρικά..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...