Unabomber Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Mετα απο 2 skype conferences yesterday, σημερα introduction meeting........ Σαν το eurogroup το βλεπω να γινεται.... (Αντε να δουμε τι αιτηματα θα εχουν ) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Mετα απο 2 skype conferences yesterday, σημερα introduction meeting........ Σαν το eurogroup το βλεπω να γινεται.... (Αντε να δουμε τι αιτηματα θα εχουν ) Κούραση...πολύ κούραση. Μου θύμισες εποχές σχολείου που γυρνούσα ξεπατωμένος και με δουλεύανε οι γονείς μου λέγοντας μου -Κουράστηκες ε? -Στο σκαπέτι σε είχανε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ^ Δεν ειναι κουραστικο....... απλα βαριεμαι τα negotiations about salaries etc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Τι ειναι "σκαπετι" ; Καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Τι ειναι "σκαπετι" ; Καλημερα Η αξίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ^ Δεν ειναι κουραστικο....... απλα βαριεμαι τα negotiations about salaries etc.. Πες τους ότι εγώ με λιγότερα από τόσα δεν σηκωνομαι από το κρεβάτι. Bytheway, μου το έχει πει ένας HR manager αυτό. Σπερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 πήγα πλαίσιο το πρωί να πάρω κάτι για τη δουλειά κ ένας υπάλληλος στο service έκραζε ενα πελάτη. "Μα σας παρακαλώ πολύ κύριε αμα δεν ξέρετε να μη μιλάτε! αν ξέρετε καλύτερο τρόπο να πάτε αλλού!!" ο άλλος απο δίπλα προσπαθούσε να του πει οτι τους κοιτάζει ο manager αλλα που ... ο τυπος ειχε φλιπάρει χαχαχαχαχαχαχαχααχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Πες τους ότι εγώ με λιγότερα από τόσα δεν σηκωνομαι από το κρεβάτι. Bytheway, μου το έχει πει ένας HR manager αυτό. Σπερες C'mon mate, αυτα ειναι κοινοτυπα πλεον, τα εχουμε πει στο παρελθον. Θα δειξει, τι αποκλιση θα εχουμε και θα λαβουν την proper answer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Έχουν περισσέψει δύο εισιτήρια για το Wacken Open Air 2015 αν ενδιαφέρεται κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PastaFauna Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μη μου πεις ότι έχασα το τελευταίο επεισόδιο της Ιριδιάδας Παίζει επανάληψη? Edit: τον τσαμπουκά χεντμπάνγκαρ-μανζα τον πρόλαβα πριν τη σκούπα Μουσατο αγόρι, για βοήθα λίγο... Τι έγινε με το γυναικάκι; σκρινσοτς αν έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μη μου πεις ότι έχασα το τελευταίο επεισόδιο της Ιριδιάδας Παίζει επανάληψη? Δεν έχει σβηστεί κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 την ρώτησα γιατι με έκαιγε να μάθω(srsly!!!1) αλλα δεν μου είπε , λέει να ρωτήσω τον φίλο μου τον spect τι έγινε κ οτι για οτιδήποτε άλλο ειναι off μου κόπηκε η όρεξη απο εκείνη την ώρα έχω φάει δυο τοστ δυο μπιφτέκια πατάτες φούρνου ,τζατζίκι , σαλάτα χωριάτικη , καρπούζι και κοτόπουλο σχάρας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Με τον τσαμπουκα τι εγινε? τον εχασα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 την ρώτησα γιατι με έκαιγε να μάθω(srsly!!!1) αλλα δεν μου είπε , λέει να ρωτήσω τον φίλο μου τον spect τι έγινε κ οτι για οτιδήποτε άλλο ειναι off μου κόπηκε η όρεξη απο εκείνη την ώρα έχω φάει δυο τοστ δυο μπιφτέκια πατάτες φούρνου ,τζατζίκι , σαλάτα χωριάτικη , καρπούζι και κοτόπουλο σχάρας καλα δεν νομιζω να θελει να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Big Brother εγινε το insomnia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις