Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιαπε τι σας κάνουν στας αμερικας;

πχ, σε 3 καταστηματα που μπηκα σημερα στα 2, απλα μου εσπασαν τα καρυδια με τις ερωτησεις τους….. (size, colour, slim fit or regular , κλπ)  Ασε με μωρη ησυχο να τα δω μονος μου, και μην μου τα σπας….

επισης οταν εχεις τελειωσει και πας στο cash desk να πληρωσεις,  σε ρωτανε παλι, ( did you get all the items you need ή θελετε να δουμε και ενα t shirt που να ταιριαζει με αυτο το chino , κλπ) 

#stupid_cunts

Eυτυχως δεν ειναι σε ολα τα καταστηματα ετσι….. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτά τα παντελόνια-σορτσάκια που τα φοράνε πάνω από τον αφαλό και κυκλοφορούν σαν τον Κωσταντάρα να υποθέσω πως είναι της μοδός φέτο;;

Όχι, τα βλέπω εδώ και κάτι χρόνια να κυκλοφορούν.

μοδα ειναι θα περασει :P

Έχουν έρθει για να μείνουν σελέω

<p>Αυτο το φλες-ταδε που ειπωθηκε αυτη την εβδομαδα το ακουσα τριτη φορα . Κατι δε παει καλα .<br />

Επισης της μοδος ειναι στα κορτσουδια η επιστροφη στα late 80's στα μπικίνια και χοντρογουστάρω ομολογώ.</p>

Καλα ναι , με αυτα το καλοκαιρι αλλα και με τα κωλαν που φορανε , παραπανω απο τις μισες το αποτετοιο τους το εχουν κοψει στα 2 , σαν την Θαλασσα που ανοιξε ο Μωυσης στα 2 με το ραβδι τους γινεται.

Yoga pants 4 the win

πχ, σε 3 καταστηματα που μπηκα σημερα στα 2, απλα μου εσπασαν τα καρυδια με τις ερωτησεις τους….. (size, colour, slim fit or regular , κλπ)  Ασε με μωρη ησυχο να τα δω μονος μου, και μην μου τα σπας….

επισης οταν εχεις τελειωσει και πας στο cash desk να πληρωσεις,  σε ρωτανε παλι, ( did you get all the items you need ή θελετε να δουμε και ενα t shirt που να ταιριαζει με αυτο το chino , κλπ) 

#stupid_cunts

Eυτυχως δεν ειναι σε ολα τα καταστηματα ετσι…..

Για ολα τα υπόλοιπα δεν τα βρίσκω περίεργα αλλα αυτο που σου ειπαν στο ταμείο ειναι καπως desperate...

Oh well

• Like 1

Πήρα την εκδίκησή μου για την θύμηση του Μπαν.  :devil:

τουλαχιστον εγω εχω μια γλυκια αναμνηση ενω εσενα ο μπαν ειναι εκει εξω και σε εχει γραψει στα ραπαπα του χοχοχο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...