Unabomber Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Γιαπε τι σας κάνουν στας αμερικας; πχ, σε 3 καταστηματα που μπηκα σημερα στα 2, απλα μου εσπασαν τα καρυδια με τις ερωτησεις τους….. (size, colour, slim fit or regular , κλπ) Ασε με μωρη ησυχο να τα δω μονος μου, και μην μου τα σπας…. επισης οταν εχεις τελειωσει και πας στο cash desk να πληρωσεις, σε ρωτανε παλι, ( did you get all the items you need ή θελετε να δουμε και ενα t shirt που να ταιριαζει με αυτο το chino , κλπ) #stupid_cunts Eυτυχως δεν ειναι σε ολα τα καταστηματα ετσι….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 κατι τετοιοι χαλανε την πιατσα http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/ellada/story/599875/panellinies-2015-aytos-einai-protos-ton-proton-sygkentrose-19-880-moria-video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αυτά τα παντελόνια-σορτσάκια που τα φοράνε πάνω από τον αφαλό και κυκλοφορούν σαν τον Κωσταντάρα να υποθέσω πως είναι της μοδός φέτο;; Όχι, τα βλέπω εδώ και κάτι χρόνια να κυκλοφορούν. μοδα ειναι θα περασει Έχουν έρθει για να μείνουν σελέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ^^^ μην μου λες τετοια και τρομαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ^^^ μην μου λες τετοια και τρομαζω Eίναι φανερό πως θα είναι για πάντα εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p>Αυτο το φλες-ταδε που ειπωθηκε αυτη την εβδομαδα το ακουσα τριτη φορα . Κατι δε παει καλα .<br /> Επισης της μοδος ειναι στα κορτσουδια η επιστροφη στα late 80's στα μπικίνια και χοντρογουστάρω ομολογώ.</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Eίναι φανερό πως θα είναι για πάντα εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλα ναι , με αυτα το καλοκαιρι αλλα και με τα κωλαν που φορανε , παραπανω απο τις μισες το αποτετοιο τους το εχουν κοψει στα 2 , σαν την Θαλασσα που ανοιξε ο Μωυσης στα 2 με το ραβδι τους γινεται. Yoga pants 4 the win πχ, σε 3 καταστηματα που μπηκα σημερα στα 2, απλα μου εσπασαν τα καρυδια με τις ερωτησεις τους….. (size, colour, slim fit or regular , κλπ) Ασε με μωρη ησυχο να τα δω μονος μου, και μην μου τα σπας…. επισης οταν εχεις τελειωσει και πας στο cash desk να πληρωσεις, σε ρωτανε παλι, ( did you get all the items you need ή θελετε να δουμε και ενα t shirt που να ταιριαζει με αυτο το chino , κλπ) #stupid_cunts Eυτυχως δεν ειναι σε ολα τα καταστηματα ετσι….. Για ολα τα υπόλοιπα δεν τα βρίσκω περίεργα αλλα αυτο που σου ειπαν στο ταμείο ειναι καπως desperate... Oh well 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ελα ρε μλκ μας γαμησες βραδυτιακα τι μου τα θύμισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πήρα την εκδίκησή μου για την θύμηση του Μπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πήρα την εκδίκησή μου για την θύμηση του Μπαν. τουλαχιστον εγω εχω μια γλυκια αναμνηση ενω εσενα ο μπαν ειναι εκει εξω και σε εχει γραψει στα ραπαπα του χοχοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Έχω την υποψία ότι ο Μπαν εξαναγκάστηκε σε υποχώρηση. Θα μάθω και θα πάρω κεφάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Έχω την υποψία ότι ο Μπαν εξαναγκάστηκε σε υποχώρηση. Θα μάθω και θα πάρω κεφάλια. μπα απλα δεν σε γουσταρε και αυτο μπαναριστηκε #partoapofasi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ωνασου... που λέει κι ο viper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις