Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Κάτσε να το δει αυτό ο thresh. btw και πάλι δεν με περνάς :Ρ Ασε ρε σε ειχα σου λεω αλλα και παλι αναλογικα παλι σε εχω σε σχεση views ανα ημερα/μηνα/χρονο απο την ημερα εγγραφης μου σε σχεση με την δικια σου σου ριχνω στα αυτια για αυτο αραξε γατακι 1
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ρε σοβαρά με λείπει τρελά. Μπαν γύρνα πίσω στο λαό σου μωρή αρρώστια
Antwni Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μην κάνεις τίποτα τρελό φίλε! Βαθιές ανάσες! Ασε ρε σε ειχα σου λεω αλλα και παλι αναλογικα παλι σε εχω σε σχεση views ανα ημερα/μηνα/χρονο απο την ημερα εγγραφης μου σε σχεση με την δικια σου σου ριχνω στα αυτια για αυτο αραξε γατακι Να δω τι άλλο θα σκεφτείς
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Και άλλο 9. Τι γίνεται ρε παιδιά?? Έχω έλλειψη βιταμίνης 9! Τι 9?
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Τι 9? Το δίπλα στο δικό σου 4, για να το βάλει αντί του δικού του 4. καμμένος μην ασχολείσαι 1
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ρε σοβαρά με λείπει τρελά. Μπαν γύρνα πίσω στο λαό σου μωρή αρρώστια Σου εχει κανει μεγαλη ζημια χαχα Να δω τι άλλο θα σκεφτείς δημιουργικη ασαφεια και ετσι 1
Antwni Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το δίπλα στο δικό σου 4, για να το βάλει αντί του δικού του 4. καμμένος μην ασχολείσαι Δεν μιλάς ωραία φίλε! :lol: Αυτό έπρεπε να βάλεις ανώριμε. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σου εχει κανει μεγαλη ζημια χαχα Δεν είναι για γέλια φίλε. Αν μας βλέπει τώρα ας επικοινωνήσει μαζί μου, ή αν δεν θέλει για τον χ/ψ λόγο να μου μιλήσει ας πάρει στα τιμημένα τηλέφωνα του ινσόμνια που 3 χρόνια τα ψάχνω και δεν μπορώ να τα βρω
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν είναι για γέλια φίλε. Αν μας βλέπει τώρα ας επικοινωνήσει μαζί μου, ή αν δεν θέλει για τον χ/ψ λόγο να μου μιλήσει ας πάρει στα τιμημένα τηλέφωνα του ινσόμνια που 3 χρόνια τα ψάχνω και δεν μπορώ να τα βρω
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το αμπελαλέ είναι για ανήλικους και ο Μπαν είχε δηλώσει ενήλιξ + ότι το φως στο τούνελ μας αποχαιρέτησε για φέτο= αδιέξοδο
Antwni Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν είναι για γέλια φίλε. Αν μας βλέπει τώρα ας επικοινωνήσει μαζί μου, ή αν δεν θέλει για τον χ/ψ λόγο να μου μιλήσει ας πάρει στα τιμημένα τηλέφωνα του ινσόμνια που 3 χρόνια τα ψάχνω και δεν μπορώ να τα βρω Εγώ ακόμα ψάχνω τα γραφεία... Να βγούμε σε καμιά πλατεία ρε παιδιά...να διαμαρτυρηθούμε!
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το αμπελαλέ είναι για ανήλικους και ο Μπαν είχε δηλώσει ενήλιξ + ότι το φως στο τούνελ μας αποχαιρέτησε για φέτο= αδιέξοδο Αν ειναι να ηρεμισεις εχω ενα κονε στην αγγελικη να του πω να κανει μια εκπομπη ακομα
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Να βγούμε σε καμιά πλατεία ρε παιδιά...να διαμαρτυρηθούμε! Δε συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από Σύνταγμα και αυτή την περίοδο είναι κλεισμένο για Ευρώπες κι ιστορίες. #μετιαςχολειταιοκοςμος 1
Antwni Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν ειναι να ηρεμισεις εχω ενα κονε στην αγγελικη να του πω να κανει μια εκπομπη ακομα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν ειναι να ηρεμισεις εχω ενα κονε στην αγγελικη να του πω να κανει μια εκπομπη ακομα Μπάστα φίλε μπάστα.. (και όχι δεν αναφέρομαι στην αξιαγάμητη Σάσα). Εσύ δεν είσαι ρε που μου 'χες ξαναπεί για το κονέ εκείνο; τι θα γίνει τελικά με την πάρτη του; θα βοηθήσει ποτέ ή τζάμπα το κονέ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις