Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σορρυ, μπατ γιες φορ μοστ πιπλ.

Δι σύστεμ εντ δι σοσαϊετι ιζ λαϊκ δατ.

ετσι ειναι εγω που ημουν του 12-13 μεχρι την β στην γ ξεκινησα πρωτη φορα φροντηστηριο και εφτασα στο 16.5 και τοτε η μανα μου που ηταν στα ραπαπα της μου τα ειχε πρηξει να διαβαζω πιο πολυ wtf δηλαδή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κάτω τα χέρια από το οφθαλμόλουτρο του λαού!

:P  :lol:

Btw:Τι εστί αυτή η Αϊσέ;Γαλλίς;

https://en.wikipedia.org/wiki/Aliz%C3%A9e

ετσι ειναι εγω που ημουν του 12-13 μεχρι την β στην γ ξεκινησα πρωτη φορα φροντηστηριο και εφτασα στο 16.5 και τοτε η μανα μου που ηταν στα ραπαπα της μου τα ειχε πρηξει να διαβαζω πιο πολυ wtf δηλαδή.

12-13 ? Πως ειναι εκει ετσι οι βαθμολογιες.....

πφφφφφ μπερδεμα....

https://en.wikipedia.org/wiki/Aliz%C3%A9e

12-13 ? Πως ειναι εκει ετσι οι βαθμολογιες.....

πφφφφφ μπερδεμα....

Δεν φταιω εγω που εισαι αμερικανακη χαχα, εσυ τι βαθμους ειχες A, B etc ?

κυριως με % που αντιστοιχουν σε A,B,C....etc.

ετσι ηταν το σύστημα στο φροντηστηριο αγγλικων, τεσπα δεν ειναι δυσκολο με την απλη μεθοδο των τριων  το 12-13 ειναι 65% και το 16 ειναι 80% η σαν να λεμε 13>>>C k 16>>>B

• Like 1

Λοιπον αυτο με το "δε διαβαζα πολυ αλλά εβγαλα 19,8" δε το πιστευα μεχρι που γνωρισα τον καλο μου.

Ε λοιπον, ήταν τοσο φυτουκλας που θυμαται ακομα ολοκληρη την ιστορια του σχολειου.

Απλα τελικα, μερικα ατομα εχουν καλυτερη διαχειρηση μνημης (RAM) απο οτι οι υπολοιποι.

• Like 1

Λοιπον αυτο με το "δε διαβαζα πολυ αλλά εβγαλα 19,8" δε το πιστευα μεχρι που γνωρισα τον καλο μου.

Ε λοιπον, ήταν τοσο φυτουκλας που θυμαται ακομα ολοκληρη την ιστορια του σχολειου.

Απλα τελικα, μερικα ατομα εχουν καλυτερη διαχειρηση μνημης (RAM) απο οτι οι υπολοιποι.

Καλα ναι στην ιστορια παιζει ρολο η μνημη σε αλλα ομως πχ μαθηματικα ειναι πιο πολυπλοκο το θεμα

Τι δουλειά κάνει τώρα ο καλός σου; Έχω περιέργια να μάθω που καταλήγουν μερικοί τόσο άριστοι σε αυτές τις ηλικίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...