Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

<p>μόνο να μην αρχίσουν και οι άντρες τίποτα τέτοια κουλά</p>

post-212651-0-59431700-1435069782_thumb.png

[ATTACH]1051257[/ATTACH]

• Like 2
Δημοσ.

μόνο να μην αρχίσουν και οι άντρες τίποτα τέτοια κουλά

Το φατσοθρέντ σε περιμένει, άρχισε διάβασμα.

• Moderators
Δημοσ.

19.510 μορια

"Δεν είναι ότι διάβαζα συνέχεια ή με υπερβολικούς ρυθμούς όπως θα φαντάζονταν κανείς. Απλά έκανα ένα είδος διαβάσματος που μου ταίριασε και απέδωσε καλά, δηλαδή 'άπλωσα' το διάβασμα στον χρόνο, καθώς ξεκίνησα ήδη από τη μέση της Β' Λυκείου την προετοιμασία".

Δεν διαβασε πολυ ρε απλα δεν ειχε ιδεα τι ειναι ο ηλιος απογευμα,ελευθεορς χρονος,διακοπες.ξεκουραση κτλ

Μου θυμιζει ατομα στην εξεαταστικη. Ασε δεν εχω διαβασει τιποτα και δεν σηκωνουν κεφαλι μεχρι να τα γραψουν ολα

• Like 2
Δημοσ.

19.510 μορια

"Δεν είναι ότι διάβαζα συνέχεια ή με υπερβολικούς ρυθμούς όπως θα φαντάζονταν κανείς. Απλά έκανα ένα είδος διαβάσματος που μου ταίριασε και απέδωσε καλά, δηλαδή 'άπλωσα' το διάβασμα στον χρόνο, καθώς ξεκίνησα ήδη από τη μέση της Β' Λυκείου την προετοιμασία".

Δεν διαβασε πολυ ρε απλα δεν ειχε ιδεα τι ειναι ο ηλιος απογευμα,ελευθεορς χρονος,διακοπες.ξεκουραση κτλ

Μου θυμιζει ατομα στην εξεαταστικη. Ασε δεν εχω διαβασει τιποτα και δεν σηκωνουν κεφαλι μεχρι να τα γραψουν ολα

9/10 ειναι φυτουκλες εγω γνωρισει ατομα ομως που διαβαζουν 3-4 ωρες την ημερα χωρις φροντιστήριο και εγραψαν πολυ καλα.

• Moderators
Δημοσ.

9/10 ειναι φυτουκλες εγω γνωρισει ατομα ομως που διαβαζουν 3-4 ωρες την ημερα χωρις φροντιστήριο και εγραψαν πολυ καλα.

σιγουρα καποιοι εχουν εφεσει σε καποια πραγματα και τα παιρνουν πιο ευκολα απο τους αλλους αλλα δεν γινεται ολου του 19+ να μην διαβαζουν πολυ

• Like 2
Δημοσ.

σιγουρα καποιοι εχουν εφεσει σε καποια πραγματα και τα παιρνουν πιο ευκολα απο τους αλλους αλλα δεν γινεται ολου του 19+ να μην διαβαζουν πολυ

Αυτοί είναι το ίδιο με αυτούς που λένε τρώω πολύ και δεν παχαίνω ή το αντίθετο...:P

• Like 3
Δημοσ.

Αυτοί είναι το ίδιο με αυτούς που λένε τρώω πολύ και δεν παχαίνω ή το αντίθετο... :P

τι είπες τώρα ρε .. γνώρισα μια κοπελιά και μου λέει τρώω πολύ !!! αλλα έχω γρήγορο μεταβολισμό

ε την είδα να τρώει 1-2-3-4-5 φορές μεσημεριανό και μου λύθηκε η απορία 

μερίδα νηπίου !

την ρωτάω τι τρώει πχ μέσα στη μέρα κ ηταν όσο τρώω το πρωί με το που ξυπνάω

θυμάμαι years ago, εποχές που είχα γίνει βόδι σκεφτόμουν οτι τρώω normal κ οτι κάτι δεν πάει καλά , σήμερα που τα θυμάμαι έτρωγα όλη μέρα τον κώλο μου και το βράδυ επειδή έμενα ξύπνιος στο pc αν πείναγα τσίμπαγα δυο φέτες ψωμί ζυμωτό ΝΑ έχωνα μέσα φέτα , ζαμπον , μπεικον κ ότι έβρισκα , το έβαζα στην τοστιέρα να κάτσει γιατι ηταν παραφορτομένο , έβαζα κέτσαπ μουστάρδα μαγιονέζα και έπινα και 2λίτρα γάλα πλήρες για να πάει κάτω και να κάνω και καλό ύπνο γιατι ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

και το κλασικό καθημερινό γλυκό που θα ηταν ή ένα πακέτο μπισκότα ή μια σοκολάτα με γέμιση etc  

stil στο μυαλό μου έτρωγα φυσιολογικά 

• Like 1
Δημοσ.

τι είπες τώρα ρε .. γνώρισα μια κοπελιά και μου λέει τρώω πολύ !!! αλλα έχω γρήγορο μεταβολισμό

ε την είδα να τρώει 1-2-3-4-5 φορές μεσημεριανό και μου λύθηκε η απορία 

μερίδα νηπίου !

την ρωτάω τι τρώει πχ μέσα στη μέρα κ ηταν όσο τρώω το πρωί με το που ξυπνάω

θυμάμαι years ago, εποχές που είχα γίνει βόδι σκεφτόμουν οτι τρώω normal κ οτι κάτι δεν πάει καλά , σήμερα που τα θυμάμαι έτρωγα όλη μέρα τον κώλο μου και το βράδυ επειδή έμενα ξύπνιος στο pc αν πείναγα τσίμπαγα δυο φέτες ψωμί ζυμωτό ΝΑ έχωνα μέσα φέτα , ζαμπον , μπεικον κ ότι έβρισκα , το έβαζα στην τοστιέρα να κάτσει γιατι ηταν παραφορτομένο , έβαζα κέτσαμ μουστάρδα μαγιονέζα και έπινα και 2λίτρα γάλα πλήρες για να πάει κάτω και να κάνω και καλό ύπνο γιατι ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

και το κλασικό καθημερινό γλυκό που θα ηταν ή ένα πακέτο μπισκότα ή μια σοκολάτα με γέμιση etc  

stil στο μυαλό μου έτρωγα φυσιολογικά 

Δεν βλέπω κάτι παράξενο....:P :D

• Like 1
Δημοσ.

Βγηκαν οι βασεις σημερα

Ηρθε το καλοκαιρι

Καμια πλεον κοπελια

Δε θα κρυβει το κωλομερι

Θελουν να βγαλουν απωθημενα

Θελουν να ξεφαντωσουν

Καποιοι θα πανε με το ταιρι

Καποιοι με το χερι θα ξεδωσουν

Αλλοι πηγαινουν Μυκονο

Αλλοι ομως Χαλκιδική

Τοσα ξερουν ομως μονο

Εχω θα κατσω στην Κική

Μικρη παρθενα ητανε

Την ηθελα σα ληγουρι

Αυτη ομως με κοιταζε

Και καθαριζε αγγουρι

Της τοκλεψα της τοκοψα της το κανα τζατζικι

Και απο την μεγαλη στεναχωρια της

Πηγε κιεβαλε κινκυ σκουλαρικι

• Like 2
Δημοσ.

19.510 μορια

Γιατί σου φαίνεται περίεργο ?

Πιστεύω ότι γίνεται.

Αν εξαιρέσεις την έκθεση (που ήταν πονεμένη ιστορία), επί δεσμών, είχα 19.2 με το περισσότερο διαβασμα (εκτός φροντιστηρίου) να το κάνω στο αμάξι όταν πήγαινα να πάρω τον πατέρα μου από το νοσοκομείο και ... στη τουαλέτα αντι περιοδικών :) (ΟΚ, πήγαινα φρονιστήριο βέβαια).

μα δεν είπε για όλους, για τον εαυτό του μίλησε

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί σου φαίνεται περίεργο ?

Πιστεύω ότι γίνεται.

Αν εξαιρέσεις την έκθεση (που ήταν πονεμένη ιστορία), επί δεσμών, είχα 19.2 με το περισσότερο διαβασμα (εκτός φροντιστηρίου) να το κάνω στο αμάξι όταν πήγαινα να πάρω τον πατέρα μου από το νοσοκομείο και ... στη τουαλέτα αντι περιοδικών :) (ΟΚ, πήγαινα φρονιστήριο βέβαια).

μα δεν είπε για όλους, για τον εαυτό του μίλησε

δεν γινεται ολοι να ειναι ετσι. Δεν εχω δει καποιον αριστουχα να λεει οτι πεθανε στο διαβασμα.

στα 17 ειχες αμαξι? και τι εννοεις στο αμαξι? οδηγουσες ΄η διαβαζες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...