revolver1990 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Κάτσε να έρθει ο επίτιμος Jr. το βαφτιστήρι του ο ρηβόλβας να μας τα πει καλύτερα. Πέρα από την πλάκα έχω 3η θεία που έχει κονέ με την οικογένεια.Λεφτά πέρα από κάθε φαντασία. Ο Ντίνος τρώει πολτό και έχει δερματάκι βελούδο.Αν και τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ.Τον θυμάμαι πριν 10-11 χρόνια που τον είχα δει live έμοιαζε με 60αρη και ήτο 85+. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 (και δεν ειμαστε στελεχη) πες μου τι εισαι ? χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 πες μου τι εισαι ? χαχα Αν στο πω θα πρεπει κλασσικα, να σε ''τερματισω'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τι θα έλεγε ένας mod... Σπερες boys & girls Εγω φταιω που στο εφτιαξα. Παντως δες αν στο εμφανιζει απο αλλον browser ή βασικα screw that, στο εφτιαξε ο mod, problem solved παμπαρακατ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Αν στο πω θα πρεπει κλασσικα, να σε ''τερματισω'' Θα τα βρεις σκουρα στο final boss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Θα μας τρελάνουν ρε, ποσο δύσκολο ειναι να γράψουν μια συστατική επιστολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Xoxoxo...... Beats και μαλακιες.... $18 οnly http://www.ubergizmo.com/2015/06/beats-headphones-price-breakdown/ καπως επρεπε να βγαλει τα "φαρμακα" του ο Dre... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Θα μας τρελάνουν ρε, ποσο δύσκολο ειναι να γράψουν μια συστατική επιστολή; Aν δεν ξερουν αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Θα μας τρελάνουν ρε, ποσο δύσκολο ειναι να γράψουν μια συστατική επιστολή; Στην Ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 ^ Μην μου πεις οτι παλι σε τρολαρω…… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 τελικα το εκανα το καφεδακι και γουσταρα , παγωμενο λατε καπουτσινο και απο διπλα ενα ντονατς απο τα χθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 ^ Μην μου πεις οτι παλι σε τρολαρω…… Το ξεπέρασα. Επίσης, headset ειναι το ματζαφλαρι που βάζεις στο ενα αυτί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Γυρνάς στο πατρικό να μείνεις μια νύχτα και εκεί που ήταν ο υπολογιστής σου, τώρα είναι μια ραπτομηχανή. Στο κρεβάτι κοιμάται πλέον η μαμά. Εκεί που είχε χώρο για να τσουλαει η καρέκλα τώρα έχει πάρει θέση η πρεσα με τη βάση της. Μόνο το στατικό ποδήλατο ακόμα δε μετέφεραν. #thisislife 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Το ξεπέρασα. Επίσης, headset ειναι το ματζαφλαρι που βάζεις στο ενα αυτί... Δεν ξεκαθαρισες αν ηθελες single or double ομως ? ''Headsets are made with either a single-earpiece (mono) or a double-earpiece (mono to both ears or stereo).'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Γυρνάς στο πατρικό να μείνεις μια νύχτα και εκεί που ήταν ο υπολογιστής σου, τώρα είναι μια ραπτομηχανή. Στο κρεβάτι κοιμάται πλέον η μαμά. Εκεί που είχε χώρο για να τσουλαει η καρέκλα τώρα έχει πάρει θέση η πρεσα με τη βάση της. Μόνο το στατικό ποδήλατο ακόμα δε μετέφεραν. #thisislife εμένα έχει χαλιά ,την ηλεκτρική σκούπα ,γενικά έγινε το δωμάτιο γενικής αποθήκευσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις