TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ήθελα να βάλω κάτι πιο πρόστυχο αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα το ανέφερες. Το παίξα 50-50. Σε έχω μάθει Τόσο προβλέψιμος πια; #oh_my_gosh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μαλάκααααααααααα. σηκώνομαι απο το γραφείο ρίχνω το μπουκάλι με το νερό, αυτό χτυπάει το φρέντο πλάγια που εκσφεντονίζεται με ταχύτητα και παει να πεσει κάνω βουτιά αυτοθυσίας και τον πιάνω στον αέρα χωρίς να χυθεί σταγόνα. Πρέπει να εχω μόνιμα ανοιχτη κάμερα να με καταγράφω. Σου βγηκε το ενστικτο του Νιντζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ξέμεινες τόσο νωρίς ζίο;! η λαϊκουριά σε όλο της το μεγαλείο Δανείστηκα καμιά 10αριά... Ακόμα περιμένω να τα κάνεις απεριόριστα ε; Έχουμε μαζέψει (2) υπογραφές! (εγώ κι ο Unabomber) Θα βαρύνει αρκετά στην απόφαση. Νομίζω η ουσία είναι ότι δεν πρέπει να τα αφήνω έξω στον ήλιο (για να μη πάρουν τα σκάγια κανένα άτυχο περαστικό). Δεν είμαι και πολύ οπαδός της ιδέας να τους πάρω και καλαθάκι για να αναπαύονται. Δεν έχω ξαναδεί να σκάνε από τη ζέστη...στην Ινδία μένεις;! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Οπα? 22 Ιούνη έχουμε σήμερα! Καλή χρονιά παίδες! Μη με παρεξηγητε εγω γιορτάζω την αλλαγή του χρόνου 2 φορες τον χρόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δανείστηκα καμιά 10αριά... Έκτακτος μηχανισμός στήριξης ΕLikes; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 να κανω καφε η οχι ειμαι προβλιματισμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 να κανω καφε η οχι ειμαι προβλιματισμενος Ρε ρωτάς τετοια πραγματα; Τι ψυχή εχει ένας καφές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 να κανω καφε η οχι ειμαι προβλιματισμενος Στην ουσία πρόκειται για φρικτό ψευτοδίλημμα, any time is coffee time τα 'χουμε ξαναπεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Ειμαι προβλιματισμενος Και απο τον θεο πλασμένος Απο ωραια θηλυκα περιτριγυριζομαι Τωρα πλεον δεν αυνανιζομαι Οταν τρωω ψωμοτύρι Το πετάω το αϊ-σιχτήρι Και οταν παιζω τα βελάκια Ονειρευομαι σουβλάκια Αλλο πλεον δεν μπορώ Τον πονο μου θελω να πω Την γειτονισσα γουσταρω Αλλα αυτη οχι,η παπάρω Θα τον βγαλω τον μαργκαλάτσο Θα της τον ριξω σαν ναταν λάσο Στη σπηλια μου τρεχοντας θα την φερει Όπως είπαν καποτε για τον Σεφέρη Και σαν κυριος που ειμαι με ηθος,κύρος και αρχές Αν αυτη πει πως αγρίκος εγω ειμαι Δε θα την αρχισω στις απανωτές Τον Αμπντούλαρο θα φέρω Και ολη την φαμίλια Και η τσιριδα της θα ακουγεται Μακρυα,στα 5 χιλιαδες μίλια. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2015 από Adon1s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 <p>Ειμαι προβλιματισμενος Και απο τον θεο πλασμένος Απο ωραια θηλυκα περιτριγυριζομαι Τωρα πλεον δεν αυνανιζομαι Οταν τρωω ψωμοτύρι Το πετάω το αϊ-σιχτήρι Και οταν παιζω τα βελάκια Ονειρευομαι σουβλάκια Αλλο πλεον δεν μπορώ Τον πονο μου θελω να πω Την γειτονισσα γουσταρω Αλλα αυτη οχι,η παπάρω Θα τον βγαλω τον μαργκαλάτσο Θα της τον ριξω σαν ναταν λάσο Στη σπηλια μου τρεχοντας θα την φερει Όπως είπαν καποτε για τον Σεφέρη Και σαν κυριος που ειμαι με ηθος,κύρος και αρχές Αν αυτη πει πως αγρίκος εγω ειμαι Δε θα την αρχισω στις απανωτές Τον Αμπντούλαρι θα φέρω Και ολη την φαμίλια Και η τσιριδα της θα ακουγεται Μακρυα,στα 5 χιλιαδες μίλια. Κάντε ένα συγκρότημα με τον nicoc89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Νέο κρούσμα χακαρίσματος λογαριασμού; Koυφάλα νίκοτς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ρε ρωτάς τετοια πραγματα; Τι ψυχή εχει ένας καφές; Στην ουσία πρόκειται για φρικτό ψευτοδίλημμα, any time is coffee time τα 'χουμε ξαναπεί. Απλα ψηλοβαριεμαι, ασε που μπορει να μου κοψει την ορεξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Απλα ψηλοβαριεμαι, ασε που μπορει να μου κοψει την ορεξη Καλά ρε, δεν είπαμε θα μπεις σε πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλά ρε μλκ που είσαι χαμένος; Νόμιζα πέθανες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλά ρε, δεν είπαμε θα μπεις σε πρόγραμμα; Ε ναι ρε απο δευτερα (την επομενη χαχα) Καλά ρε μλκ που είσαι χαμένος; Νόμιζα πέθανες Και εγω το ιδιο τζαμπα λεφτα εδωσα για το στεφανι χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις