TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 εισαι ο ορισμος του party animal Kαι βέβαια είναι o ζίο party animal, και πιο συγκεκριμένα μπουζουκοparty animal, και ακόμα πιο συγκεκριμένα της ράτσας paolistas. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Απο τις 4 εως πριν λιγα λεπτα δεν ειχα ιντερνετ, τι σκατα βραδυατικα κανουν συντήρηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 αν αποχωρούσε οικειοθελώς δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να επιστρέψει με άλλο nick ! έπαιξε μπανακι . νομίζω πως δες μπορείς να αποχωρήσεις οικειοθελώς και να γίνει το προφίλ σου μαύρο όπως οταν τρώει κάποιος ban , ας δε διαψεύσει ένας μοντερας αν κάνω λάθος ! Στο είχα πει σε πμ και το έγραψε και η ίδια κάποια στιγμή έδω. Κάνε απενεργοποίηση και δοκίμασε να δεις απο άλλου Πώς φαίνεται ο λογαριασμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τι βροχή ηταν αυτη; Μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Είσαι θυμωμένος; Άκου Heavy Metal. http://www.medicaldaily.com/happy-music-listening-extreme-music-heavy-metal-might-make-sad-people-feel-better-339120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ο αφεντικός φεύγει ταξιδάκι με την γκόμενα και θα έχω την ησυχία μου Καλημέρα μικρά φρεσκοβρεμένα μου πόνυ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μαλάκααααααααααα. σηκώνομαι απο το γραφείο ρίχνω το μπουκάλι με το νερό, αυτό χτυπάει το φρέντο πλάγια που εκσφεντονίζεται με ταχύτητα και παει να πεσει κάνω βουτιά αυτοθυσίας και τον πιάνω στον αέρα χωρίς να χυθεί σταγόνα. Πρέπει να εχω μόνιμα ανοιχτη κάμερα να με καταγράφω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλημέρες βροχερές και μουσκεμένες. Σήμερα λοιπόν πάμε ως κύριοι με το ποδήλατο στην δουλειά,αλλά φευ δεν ξέραμε ότι οι ουρανοί θα ανοίξουν... Γίναμε λούτσα στα κάτω άκρα και ευτυχώς είχα δεύτερο πανταλόνι στην δουλειά για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Θα πρέπει να αγοράσω αδιάβροχο πανταλόνι όπως οι εντόπιοι... Τώρα έβγαλε ήλιο, ε άντε και γαμήσου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Γύρνα πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 η εστω τηλεφωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Kαι βέβαια είναι o ζίο party animal, και πιο συγκεκριμένα μπουζουκοparty animal, και ακόμα πιο συγκεκριμένα της ράτσας paolistas. Δυστυχώς δεν έχω like να σου κάνω...σου αφιερώνω ένα κλασσικό κομμάτι αντ'αυτού! https://www.youtube.com/watch?v=-6WK9phbw7U&spfreload=10 Ένα από τα πρώτα μπαμ της αγαπητής, η επαν-εκτέλεση της κομματάρας του Κωστόπουλου... Που χάθηκες ρε συ; Ανησυχήσαμε! Καλημέρα σε όλους! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εδώ και μερικές μέρες τα μανταλάκια στην κρεμάστρα του μπαλκονιού σκάνε σαν ποπ-κορν σε τυχαίες χρονικές στιγμές. Ανέκαθεν είχαν αυτή την (ενδεχόμενη) συμπεριφορά ή τα έπιασε και αυτά η κρίση; Καλημέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Nope Δεν σε θελει ρε φίλε, σεβασου το... Να πιάσω μια μπύρα; Well done In other news Σκεφτομαι να ανοίξω τηλεόραση αλλα φοβάμαι μήπως μας εχουν ήδη πέταξει απο το ευρω... Σπερες Edit Πρεπει να γράψω μερικά proposals... Μπαγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εδώ και μερικές μέρες τα μανταλάκια στην κρεμάστρα του μπαλκονιού σκάνε σαν ποπ-κορν σε τυχαίες χρονικές στιγμές. Ανέκαθεν είχαν αυτή την (ενδεχόμενη) συμπεριφορά ή τα έπιασε και αυτά η κρίση; Καλημέρα! θερμοτητα ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις