Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 #heartbroken detected nope! δεν στεναχωρηθηκα απλα ξενερωσα γιατι επιβεβαιωθηκα μια ακομη φορα για καποια πραγματα που πιστευω το γιατι δεν την θελουμε μπορει να το καταλαβει καποιος μονο αν ξερει τι εγινε πραγματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 -Και κάνει ξαφνικά τρτρτρτρτρτρ και με άφησε! -Και τι σου είπαν ότι έπαθε; -Κομμένος ιμάντας χρονισμού λέει... -Μεγάλη ζημιά; -Ε δεν φαντάζομαι, δεν ρώτησα, αλλά πόσο να κάνει ένας ιμάντας... 50; 60 ευρώ; * evil laugh εγώ που κρυφάκουγα την κουβέντα * το κρκρκρ που κάνει δεν είναι που βρίσκει το πιστόνι στις βαλβίδες; άμα κοπεί ο ιμάντας δεν είναι για πέταμα; enlighten me guys nope! δεν στεναχωρηθηκα απλα ξενερωσα γιατι επιβεβαιωθηκα μια ακομη φορα για καποια πραγματα που πιστευω το γιατι δεν την θελουμε μπορει να το καταλαβει καποιος μονο αν ξερει τι εγινε πραγματικα ε λίγο υπερβολικός ο πληθυντικός δεν το έκανε σε όλους μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 το κρκρκρ που κάνει δεν είναι που βρίσκει το πιστόνι στις βαλβίδες; άμα κοπεί ο ιμάντας δεν είναι για πέταμα; enlighten me guys ε λίγο υπερβολικός ο πληθυντικός δεν το έκανε σε όλους μας.. ηταν πληθυντικος επειδη εγραψε ο αλλος οτι δεν μας θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Κουφόβραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια, η iris_89 που ειναι; ουτε εμεις ΩΧ ΩΧ ΩΧ Οχι την iris ρε, να διωξουμε αλλους. Θα υπογραψω petition για να γυρισει πισω αλλα ειναι κυριακη βραδυ. Πεμπτη βραδυ - παρασκευη ξημερωματα θα το ανοιξω Μπορειτε να μου στειλετε ενα pm με τα γεγονοτα που εχασα. Οτι μου γραψετε θα μεινει μεταξυ μας, τιποτα δεν θα βγει απο αυτα τα ιντερνετικα κουτακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αποχώρησε οικειοθελώς επέστρεψε με νέο Νικ αλλά πολύ σπάνιες εμφανίσεις τα του φόρουμ τα άλλα είναι προσωπικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Κουφόβραση. Αυτό και το συννεφόκαμα δεν μπορώ να τα ακούω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αποχώρησε οικειοθελώς επέστρεψε με νέο Νικ αλλά πολύ σπάνιες εμφανίσεις τα του φόρουμ τα άλλα είναι προσωπικά Mια παρεα ειμαστε ανοιξε μας την καρδια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Kαιγομαστεεεεε….. καποιος να κρυψει τον ηλιο παρακαλω…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά μια βοήθεια θέλω εδώ http://www.insomnia.gr/topic/532794-μικρές-απορίες-σύντομες-απαντήσεις/?p=54094324 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 nope! δεν στεναχωρηθηκα απλα ξενερωσα γιατι επιβεβαιωθηκα μια ακομη φορα για καποια πραγματα που πιστευω το γιατι δεν την θελουμε μπορει να το καταλαβει καποιος μονο αν ξερει τι εγινε πραγματικα Θελω να μαθω. Iris, στειλε ή εστω τηλεφωνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Go for it bra μου έστειλε "τρ@βα γ@μήσου μ@λάκα!!!" < --- όπως το γράφω ε block delete δεν ξέρω μην πήρε τηλ και τους μπάτσους λολ #δάκρυσα λίγο απ το γέλιο #heartbroken detected καμια φορά είμαστε μαλάκες αλλα μια απαλεψιά την έχετε κ εσείς οι γυναίκες ε? ξέρω γω κάποια τρώει φρίκη απ τον γκόμενο κ αποφασίσει οτι καλύτερα bitch απο θύμα οπότε αρχίζει και παίζει με όποιον βρει για να εκδικηθεί τους άντρες γενικά (που είναι όλοι γουρούνια) και να πάρει το αίμα της πίσω που την έκανε ο Χ-Υ-Ζ σκουπίδι some time ago, χάρη στον προηγούμενο μαλάκα που γύρευε τώρα ποια πηδάει και στις μπάλες του στην τελική άσχετο απο τη φάση με την iris γιατι δεν ξέρω ούτε με αφορά τι έγινε , αλλα παρατηρώ πως δεν αξίζει να χαλάς το χρόνο σου σε άτομα που έχουν γαμημένο εγκέφαλο ,ασχέτως φύλου, γιατι παντου παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 κατω τα χερια απο τον σπεκτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Nεο καψιμο! Καληνυχτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 κατω τα χερια απο τον σπεκτ αυτός ο σπεκτ είναι δικό τους και δικό μας χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις