thomasG4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Άνοιξε case στο ebay. Πήγαινε στο summary και στο αντικείμενο που έχεις, πάτα more actions και μετα i didn't receive it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 όχι μόνο προσωπικό μήνυμα που ζητάω refund. Case στο ebay ή paypal? Proceed to plan B, I repeat, proceed to plan B 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Άνοιξε case στο ebay. Πήγαινε στο summary και στο αντικείμενο που έχεις, πάτα more actions και μετα i didn't receive it. δεν ξέρω αν διάβασες χτες που το έγραψα,το θέμα μου δεν είναι ότι δεν το πήρα. δεν το έστειλε γιατί δεν το έχει και μία βδομάδα μετά δεν με έχει ενημερώσει. εγώ έστειλα και ρώτησα αν είναι όλα οκ και μου το ξεφούρνισε. οπότε ότι λέει το παόκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το ίδιο πράγμα είναι στην ουσία Εμένα 1 φορά μου χρειάστηκε, εκτός ebay, οποτε το έκανα μέσω paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Συνήθως πρώτα ανοίγουμε case στο ebay γιατί όπως είπα είναι πιο εύκολο να βγάλεις άκρη. Να ανοίξεις case στο paypal είναι σαν τελευταία λύση άμα δεις ότι δεν βγαίνει άκρη απο το ebay. Δεν μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση σαν τη δίκη σου, αλλά όποτε άνοιγα case στο ebay δεν είχα πρόβλημα και έπαιρνα πάντα refund. Τώρα είδα ότι μπορείς να κάνεις cancel τη παραγγελία απο εδώ http://ocsnext.ebay.co.uk/ocs/ip?segmentId=1&query=I%27m+a+buyer+and+I+want+to+cancel+a+transaction&topicId=2457&contextid=0bc2dc3a-f73e-49f8-a921-2bde05384c98%3A14e107e830f Άμα δεν δουλεύει αυτό το link πήγαινε στο help & contact και μετά cancel an order Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 thomas μου λέει contact seller οπότε του στέλνω μήνυμα αααααντε να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εκτός από αυτά που έκαμε στην Λιβύη, ήταν,όπως όλοι οι δικτάτορες στην περιοχή, ο μόνος λόγος που κρατούσε την χώρα σε μια ενότητα και σταθερότητα. Εφόσον οι δικτάτορες πέσουν, οι χώρες εκείνες διαλύονται σε ένα όργιο καταστροφής και εμφυλίου. Δεν έχουν ούτε τις υποδομές,ούτε την ιστορία να περάσουν σε ένα δημοκρατικό μοντέλο κατευθείαν. Τώρα Λιβύη, Ιράκ και Συρία είναι διαλυμένες διότι κάποιοι ήθελαν να αντικαταστήσουν το κατεστημένο με νέα πιόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 χαλαρα σημερα...ηρεμια κ υπνακος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Από χτες το μεσημέρι έστειλα μνμ στον πωλητή και ζήτησα refund και δεν μου έχει απαντήσει μέχρι τώρα. τι να κάνω. πρώτη φορά και δεν ξέρω. Καμιά φορά δεν απαντάνε Σαββατοκύριακα...βάλε και τη διαφορά ώρας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 χαλαρα σημερα...ηρεμια κ υπνακος Που εισαι συ; Σε παραλια την εχεις αραξει και μας εχει ξεχασει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 χθες κοιμηθηκα στις 4.30 και ξυπνησα πριν 2 ωριτσες ευτηχως σιγα σιγα αρχιζω να γινομαι φυσιλιολογικος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 χθες κοιμηθηκα στις 4.30 και ξυπνησα πριν 2 ωριτσες ευτηχως σιγα σιγα αρχιζω να γινομαι φυσιλιολογικος Θα σου πάρει κάποιο καιρό βέβαια... Ρε σεις ξαναρώτησα, ο trilobite που είναι;! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 μπα μεσα στο σκ θα χτυπαω παλι φουλ ωραριο νυκτοφυλακα χαχα Α ναι ρε ειχαμε και ενα παλικαρι που το ελεγαν τριλοβητη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ρε σεις ξαναρώτησα, ο trilobite που είναι;! οντως.... ψόφησε? Ο.ο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις