Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έδωσα μπουνιά στην οθόνη και έγινε πράσινη ,έκλασα μαλλί , τι την χάιδεψα , τι συγνώμη της είπα , μη χαλάσεις ... τελικά κατάλαβα οτι κουνήθηκε το καλώδιο κ όλα cool
5 λεπτά μετά τρώει άλλη μια κ πήγε να φύγει πίσω
ώρα για διάλυμα απ το game 

edit : -- 
ηταν να το ποστάρω το απο πάνω πριν καμια ώρα αλλα το ξέχασα απ τα νεύρα μου
μπήκα να παίξω μια τελευταία και ... mythic down 
#δικαίωση 

τελικά η οθόνη κομπλέ 

και ένα τραγούδι

μπροστά μου δεν κλάνουνε μιά τα βλαμμένα 
τα στέλνω ένα ένα για τσάι στην αρένα 
με μάτια κλαμένα με βρίζουν που κάνω ρεκόρ
δεν με φτάνουν κ κλαίνε οταν βλέπουν το σκορ

σπάω μπουκάλι φωνάζω πουστόπαιδα κλπ κλπ
Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονο μοχλο σπαω μια φορα μονο εδωσα μια καλη φαπα στο λαπτοπ και την χαρηκα ειπα στα @#δια μου και αν σπασει χαχαχα

Επεξ/σία από Anorymous
  • Like 1

έδωσα μπουνιά στην οθόνη και έγινε πράσινη ,έκλασα μαλλί , τι την χάιδεψα , τι συγνώμη της είπα , μη χαλάσεις ... τελικά κατάλαβα οτι κουνήθηκε το καλώδιο κ όλα cool

5 λεπτά μετά τρώει άλλη μια κ πήγε να φύγει πίσω

ώρα για διάλυμα απ το game 

edit : -- 

ηταν να το ποστάρω το απο πάνω πριν καμια ώρα αλλα το ξέχασα απ τα νεύρα μου

μπήκα να παίξω μια τελευταία και ... mythic down 

#δικαίωση 

τελικά η οθόνη κομπλέ 

και ένα τραγούδι

μπροστά μου δεν κλάνουνε μιά τα βλαμμένα 

τα στέλνω ένα ένα για τσάι στην αρένα 

με μάτια κλαμένα με βρίζουν που κάνω ρεκόρ

δεν με φτάνουν κ κλαίνε οταν βλέπουν το σκορ

σπάω μπουκάλι φωνάζω πουστόπαιδα κλπ κλπ

Ποτέ δεν σας κατάλαβα εσάς που βαράτε τα ηλεκτρονικά. Απο την άλλη παραλίγο να φάω το χειριστήριο του ps3 φέτος γιατι δεν δούλευε όπως θα επρεπε με αποτέλεσμα να με κρατάει μακρυα απο την #νικη.

Μέρες

• Like 1

Ποτέ δεν σας κατάλαβα εσάς που βαράτε τα ηλεκτρονικά. Απο την άλλη παραλίγο να φάω το χειριστήριο του ps3 φέτος γιατι δεν δούλευε όπως θα επρεπε με αποτέλεσμα να με κρατάει μακρυα απο την #νικη.

Μέρες

ε ναι ρε , άλλο να χάνεις επειδή δεν παίζεις καλά , εκεί συνεχίζεις κ προσπαθείς , όταν όμως lagάρει το κουμπί και το πανδύσκολο σημείο που είσαι έτοιμος να περάσεις γίνεται fail (μετά απο ώρες προσπάθειας) τότε σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

(Βέβαια just to be fair , κανονικά έπρεπε να farmάρω gear και να upgrade τα allies μου για καμια εβδομάδα για να είμαι έτοιμος να το τελειώσω όπως όλοι αλλα ήθελα να τελειώνω τώρα.

Για να καταλάβεις το boss είχε πάει 1000hp απο 300.000 hp, μια ulti μου θα του έκοβε 20k σε δευτερόλεπτα(και με hide μιας κ ειμαι rogue δεν θα με ακούμπαγε κανείς κ τίποτα) , είχα όλα τα allies ζωντανά , είχα 2 mass resurection scrolls , οπότε θα τα σήκωνα ακόμα και με 2 full wipe ακόμα ,  ήταν 100% νίκη 

ε μου κάνει lag το bluestacks και όπως σπάμαρα το res να σηκωθούν αμέσως (γιατι παίζει 1 hit full wipe) 

δεν το κάνει το res , ούτε το hide(γίνεσαι αόρατος) και μου σκάει stun στο main character και κάνει πάλι summon τα minions του

πάλι καλά που τελευταία στιγμή έκοψα ταχύτητα στο χτύπημα , θα είχε βγει το χέρι μου πίσω.

Θα μου πεις να ξαναπροσπαθούσα αλλα όταν χρησιμοποιείς έναν friend σε μάχη (ειναι 100% αναγκαίο για το endgame boss) έχει 5 ώρες cooldown και σε εκείνη τη μάχη είχα πάρει παρέα το ποιο τούμπανο του server. Ειρωνεία ότι μετά κέρδισα κ είχα μαζί έναν άκυρο.

σήμερα θα παίζω μόνο guild battles να ανέβουμε top 5 rankings γιατι αύριο βράδυ τελειώνει το league , οπότε έπρεπε να τελειώνω 

μέρες :P

• Like 1

μόλις άκουσα τα απίστευτα στην tv among other things. Άμα μεταφερεις τις απόψεις των Ευρωπαίων αξιωματουχων τότε τρομοκρατεις τον ελληνικό λαό... το πρόβλημα ειναι ότι δεν βλέπω στο twitter τους γνωστούς απλυτους να γράφουν #Mega ξεφτυλες...

ε ναι ρε , άλλο να χάνεις επειδή δεν παίζεις καλά , εκεί συνεχίζεις κ προσπαθείς , όταν όμως lagάρει το κουμπί και το πανδύσκολο σημείο που είσαι έτοιμος να περάσεις γίνεται fail (μετά απο ώρες προσπάθειας) τότε σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

(Βέβαια just to be fair , κανονικά έπρεπε να farmάρω gear και να upgrade τα allies μου για καμια εβδομάδα για να είμαι έτοιμος να το τελειώσω όπως όλοι αλλα ήθελα να τελειώνω τώρα.

Για να καταλάβεις το boss είχε πάει 1000hp απο 300.000 hp, μια ulti μου θα του έκοβε 20k σε δευτερόλεπτα(και με hide μιας κ ειμαι rogue δεν θα με ακούμπαγε κανείς κ τίποτα) , είχα όλα τα allies ζωντανά , είχα 2 mass resurection scrolls , οπότε θα τα σήκωνα ακόμα και με 2 full wipe ακόμα ,  ήταν 100% νίκη 

ε μου κάνει lag το bluestacks και όπως σπάμαρα το res να σηκωθούν αμέσως (γιατι παίζει 1 hit full wipe) 

δεν το κάνει το res , ούτε το hide(γίνεσαι αόρατος) και μου σκάει stun στο main character και κάνει πάλι summon τα minions του

πάλι καλά που τελευταία στιγμή έκοψα ταχύτητα στο χτύπημα , θα είχε βγει το χέρι μου πίσω.

Θα μου πεις να ξαναπροσπαθούσα αλλα όταν χρησιμοποιείς έναν friend σε μάχη (ειναι 100% αναγκαίο για το endgame boss) έχει 5 ώρες cooldown και σε εκείνη τη μάχη είχα πάρει παρέα το ποιο τούμπανο του server. Ειρωνεία ότι μετά κέρδισα κ είχα μαζί έναν άκυρο.

σήμερα θα παίζω μόνο guild battles να ανέβουμε top 5 rankings γιατι αύριο βράδυ τελειώνει το league , οπότε έπρεπε να τελειώνω 

μέρες :P

https://www.youtube.com/watch?v=VQZLHC-FXaw

• Like 1

Χρώματα πηρατε ή και αυτά την τελευταία στιγμή?

Μπα οχι ακομα. Καααααααατσε εδω δε βρηκαμε ακομα σκ που θα γινει η δουλεια

Αν πω ότι δεν σκέφτηκα να το βάλω θα πω ψέματα.

Πρώτο ξόρωγο of the season.

Μαύρο κολάν+κίτρινο τοπάκι+πλαστικά με τούμπανο ρώγα.

Από χτες το μεσημέρι έστειλα μνμ στον πωλητή και ζήτησα refund και δεν μου έχει απαντήσει μέχρι τώρα.

τι να κάνω. πρώτη φορά και δεν ξέρω.

Άνοιξες case στο Ebay; Είναι πιο εύκολο να γίνει refund εκει, γιατί τρέμουν τις αρνητικές αξιολογήσεις.

Άνοιξες case στο Ebay; Είναι πιο εύκολο να γίνει refund εκει, γιατί τρέμουν τις αρνητικές αξιολογήσεις.

όχι μόνο προσωπικό μήνυμα που ζητάω refund.

Case στο ebay ή paypal?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...