cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Πιθανότατα περίπτωση Τράβις, ναι. Ή "φάρσα". Με τα εισαγωγικά να δηλώνουν ότι απλά δεν διακρίνεται το αστείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Χοχοχο, μια χαρα half price... μονο το ενα pair πληρωσα.... εγινε misunderstanding στο ticket που μου εδωσε το παλικαρι χθες οταν τα πηγα. Ασε μην κανω καμια βλακεια και τα κλαιω μετα, δεν λεει...... Leave it to the pros που λενε και δω Όταν λες half price; Πόσα έδωσες; Κανά 100άρικο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Όταν λες half price; Πόσα έδωσες; Κανά 100άρικο; $15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 $15 Ισχύει αυτο που λένε οτι τα πάντα ειναι πιο ακριβά στην αμερικη... Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ισχύει αυτο που λένε οτι τα πάντα ειναι πιο ακριβά στην αμερικη... Σπερες Γιατι, πολλα ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Γιατι, πολλα ειναι ? Ε λίγα δεν τα λες... Επισης Επειδή έπεσε η ερώτηση: ποσά παίρνουν οι industrial designers over the pond? 120k? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ε λίγα δεν τα λες... Επισης Επειδή έπεσε η ερώτηση: ποσά παίρνουν οι industrial designers over the pond? 120k? It depends the contracts....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ουναμπομπερ εχω προσεξει παντως σιγα σιγα εχεις εντελως σποραδικα ταο συνδρομο "πως το λετε αυτο στην Ελλαδα". Πχ κατι ατακες "θα παρω το plane για να ερθω Greece" τις εχω τσεκαρει. Ποσο καιρο εισαι εκει ; Υγ: το ξες το ""ανεκδοτο"" με το "Ωραϊος κάϊρος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ουναμπομπερ εχω προσεξει παντως σιγα σιγα εχεις εντελως σποραδικα ταο συνδρομο "πως το λετε αυτο στην Ελλαδα". Πχ κατι ατακες "θα παρω το plane για να ερθω Greece" τις εχω τσεκαρει. Ποσο καιρο εισαι εκει ; Υγ: το ξες το ""ανεκδοτο"" με το "Ωραϊος κάϊρος" Που εκει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Σωστο κιαυτο Αμπρόουντ εννοώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Άδωνη(Και όχι Αντώνη..είπαμε συνήθεια) αν δεν κάνω λάθος έχεις σχέση με κτηνιατρική έτσι? Τι ζώο τι άνθρωπος....άκου λοιπόν. Έφαγα 3 ενέσεις για τοπική νάρκωση και μετά από 2.5 μέρες έχω ακόμη 20%-30% μούδιασμα στο στόμα. Δεν είναι φυσιολογικό έτσι? ( ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Σωστο κιαυτο Αμπρόουντ εννοώ riddle on (Eφοσον αντιστρεψεις καταλληλα την ερωτηση, η απαντηση ειναι ~3.) riddle off Άδωνη(Και όχι Αντώνη..είπαμε συνήθεια) αν δεν κάνω λάθος έχεις σχέση με κτηνιατρική έτσι? Τι ζώο τι άνθρωπος....άκου λοιπόν. Έφαγα 3 ενέσεις για τοπική νάρκωση και μετά από 2.5 μέρες έχω ακόμη 20%-30% μούδιασμα στο στόμα. Δεν είναι φυσιολογικό έτσι? ( ) Ανοιξε θεμα...... (πως τις αντεξες 3 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Η πρώτη είναι δύσκολη.Τις άλλες δεν τις καταλαβαίνεις γιατί μουδιάζει η περιοχή. Από πλευράς ζάλης etc δεν είδα διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Η άλλη από το εβαυ δεν μου απαντάει #Θαεχουμεκακαξεμπερδεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Πρεπει να βάψω αυτη την εβδομαδα... Πωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις