Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 σπασμένα τα νεύρα σήμερα ήρθε κι αυτό και με αποτελείωσε. της έγραψα αυτό. στην επόμενη απάντηση θα ζητήσω refund. δεν ξέρω και να ανοίγω case ρε πουστη μου i ordered the item one week ago the order status says paid and you didnt contact me as soon as you saw that you are out of stock?So when you were going to inform me about the situation? And why is the status paid since you dont have the item? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 μετα τις 12 λεμε καλησπερα Μύθος! Όταν ξεκινάει η μέρα του καθενός και εφόσον έξω έχει φως λέμε καλημέρα Παραγγελία από εβαυ στις 12 του μηνός. το μόνο μειλ που ήρθε είναι ότι η παραγγελία πληρώθηκε status paid. στέλνω και ρωτάω αν έχει tracking number και παίρνω την παρακάτω απάντηση. Dear Customer, How are you? This is Sarah from 8season-gift Thanks a lot for your kind order, i appreciate very much! On a regular review, my assistant told me that the item you ordered, they are temporarily out of stock. My database shows there are available. But I could not find them. I am so sorry for the inconvenience, normally this will not happen. 1.would you mind wait the item until we have new supply? I have asked factory supply new stock and will ship it out ASAP for you. 2.Or you can choose other item with similar value as replacement. Any other good idea,just feel free to contact me,i will do my best to assist. Thank you for your time and looking forward your kind reply. Warm Regards Summer πρώτη φορά μου τυχαίνει. τι κάνω;;; δεν έχει κάτι που θέλω διαθέσιμο προς πώληση και δεν γουστάρω να περιμε΄νω. Αυτό που λέει ο spect, πάρε τα λεφτά σου πίσω. σπασμένα τα νεύρα σήμερα ήρθε κι αυτό και με αποτελείωσε. της έγραψα αυτό. στην επόμενη απάντηση θα ζητήσω refund. δεν ξέρω και να ανοίγω case ρε πουστη μου i ordered the item one week ago the order status says paid and you didnt contact me as soon as you saw that you are out of stock? So when you were going to inform me about the situation? And why is the status paid since you dont have the item? Νομίζω ότι η πληρωμή γίνεται αυτόματα με το που κάνεις την παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μορνινγκ boyz n girlz.... Γυριζω πριν απο λιγο απο τον cobbler, -του ειχα παει 2 pair of shoes χθες κατα τις 21:00 για καθαρισμα και γυαλισμα- τον ρωταω, θα ειναι ετοιμα το πρωι εστω το ενα pair γιατι το χρειαζομαι asap. Ναι, μου λεει, σιγουρα....... πηγα και παπα...α ετοιμα ηταν...... πφφφφ.... :mad: Που και να μην ηταν 24hour open.... #φακινγκ_cobbler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μορνινγκ boyz n girlz.... Γυριζω πριν απο λιγο απο τον cobbler, -του ειχα παει 2 pair of shoes χθες κατα τις 21:00 για καθαρισμα και γυαλισμα- τον ρωταω, θα ειναι ετοιμα το πρωι εστω το ενα pair γιατι το χρειαζομαι asap. Ναι, μου λεει, σιγουρα....... πηγα και παπα...α ετοιμα ηταν...... πφφφφ.... :mad: Που και να μην ηταν 24hour open.... #φακινγκ_cobbler Έλληνας είναι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 σπασμένα τα νεύρα σήμερα ήρθε κι αυτό και με αποτελείωσε. της έγραψα αυτό. στην επόμενη απάντηση θα ζητήσω refund. δεν ξέρω και να ανοίγω case ρε πουστη μου i ordered the item one week ago the order status says paid and you didnt contact me as soon as you saw that you are out of stock? So when you were going to inform me about the situation? And why is the status paid since you dont have the item? Μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο paypal>resolution center>dispute a transaction 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Έλληνας είναι; Θα του το ειχα βαλει φωτια το μαγαζακι..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο paypal>resolution center>dispute a transaction ok το βρήκα. νόμιζα έπρεπε να το κάνω από εβαυ. περιμένω απάντηση να του ζητήσω refund? ή να ανοίξω case? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μορνινγκ boyz n girlz.... Γυριζω πριν απο λιγο απο τον cobbler, -του ειχα παει 2 pair of shoes χθες κατα τις 21:00 για καθαρισμα και γυαλισμα- τον ρωταω, θα ειναι ετοιμα το πρωι εστω το ενα pair γιατι το χρειαζομαι asap. Ναι, μου λεει, σιγουρα....... πηγα και παπα...α ετοιμα ηταν...... πφφφφ.... :mad: Που και να μην ηταν 24hour open.... #φακινγκ_cobbler Κάτι τέτοια μου συμβαίνουν και μένα και μετά δεν έχω κουράγιο ουτε από το κρεβάτι να σηκωθώ. #Φιρστ γουορλντ προμπλεμ ντιτεκτεντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ok το βρήκα. νόμιζα έπρεπε να το κάνω από εβαυ. περιμένω απάντηση να του ζητήσω refund? ή να ανοίξω case? Στείλε του μήνυμα στο ebay ζητώντας του refund, δεν έχει λόγο να μην στο κάνει Αν δεν, κάνεις το dispute 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Unabomberσε συμπαθησα τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Κάτι τέτοια μου συμβαίνουν και μένα και μετά δεν έχω κουράγιο ουτε από το κρεβάτι να σηκωθώ. #Φιρστ γουορλντ προμπλεμ ντιτεκτεντ. Οταν καποιος σου λεει οκ οτι θα ειναι ετοιμο και πας και τρως ακυρο ειναι καπως, ειδικα οταν του εχεις πει οτι το χρειαζεσαι asap. Τσαμπα βενζινη εκαψα. σε κανα μισαωρο θα ξαναπερασω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Οταν καποιος σου λεει οκ οτι θα ειναι ετοιμο και πας και τρως ακυρο ειναι καπως, ειδικα οταν του εχεις πει οτι το χρειαζεσαι asap. Τσαμπα βενζινη εκαψα. σε κανα μισαωρο θα ξαναπερασω..... Αν δεν στα έχει έτοιμα πες του ότι θα περάσουν ο Ρηβόλβας μαζί με τον Βοζινιώτη να τα παραλάβουν. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Οταν καποιος σου λεει οκ οτι θα ειναι ετοιμο και πας και τρως ακυρο ειναι καπως, ειδικα οταν του εχεις πει οτι το χρειαζεσαι asap. Τσαμπα βενζινη εκαψα. σε κανα μισαωρο θα ξαναπερασω..... για αυτο παιρνεις ενα τηλεφωνο πριν να σαι σιγουρος! ξερω οτι δεν θα πρεπε αλλα ετσι εισαι καλλυμενος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μόνος σου να τα γυάλιζες πάνω από 15 λεπτά δεν θα έκανες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 για αυτο παιρνεις ενα τηλεφωνο πριν να σαι σιγουρος! ξερω οτι δεν θα πρεπε αλλα ετσι εισαι καλλυμενος Eδω δεν ειναι ετσι, οταν λενε κατι πρεπει να το κανουν. (δεν ηταν η πρωτη φορα που τα παω σε αυτον, παντα τα εχει ετοιμα, τι εγινε σημερα, δεν ξερω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις