Unabomber Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 btw διαβάζω τώρα μπήκε πτήση θεσσαλονίκη-καναδάς μόνο 1.100 απευθείας. καλή τιμή; θα βάλουν και θεσσαλονίκη nyc. hell to the yeah!!! Thess-Can, απευθειας χωρις να αλλαξεις plane ? Δεν εχει τοσο μεγαλο αεροδιαδρομο η salonica, για να φιλοξενησει τοσο μεγαλα αεροπλανα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μπόμπα σε μία προσπάθεια να σε κάνω να νιώσεις άσχημα από χτες που έκανα το πρώτο μπάνιο,μέχρι σεπτέμβρη θα πηγαίνω κάθε μέρα, σε κρυστάλλινα νερά,5 λεπτά από το σπίτι μου. Τα νερα ειναι ζεστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Thess-Can, απευθειας χωρις να αλλαξεις plane ? Δεν εχει τοσο μεγαλο αεροδιαδρομο η salonica, για να φιλοξενησει τοσο μεγαλα αεροπλανα ομως. στάση για ανεφοδιασμό χωρίς να κατέβουν οι επιβάτες λέει. πρεπει να μεγαλώσουν ένα τσικ τον αεροδιάδρομο λέει http://www.thestival.gr/society/item/176445-foto-videoi-proti-taktiki-iperatlantiki-ptisi-apo-to-makedonia-einai-gegonos-kai-exei-xroma-elliniko Τα νερα ειναι ζεστα; σχεδόν ποτέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ...από χτες που έκανα το πρώτο μπάνιο... χτες; χτες πρώτο μπάνιο;;; Σοβαρά τώρα; Και κοκορεύεσαι κιόλας; Μουχαχαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 χτες; χτες πρώτο μπάνιο;;; Σοβαρά τώρα; Και κοκορεύεσαι κιόλας; Μουχαχαχα. είχε κρύο ρε,τι να πάω να βουτήξω να ξυλιάσω; εγώ γουστάρω να βουτάω όταν έχει πολλή ζέστη έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Έτσι φιλενάδα! Και γω. Ακόμα δεν έχω κάνει μπάνιο. Ας πιάσει 35+ και βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 όταν έχει κρύο έξω, τότε είναι που η θάλασσα σε φαίνεται πιο ζεστή... Πρώτο μπανάκι την κυριακή του Θωμά φέτος με τον υιό, τέλη απρίλη ήταν, κι αργήσαμε κιόλας γιατί είχε κωλοβροχές, συνήθως την 25η μαρτίου αρχίζουμε. Το δε επόμενο ΣΚ, που ήταν και πρωτομαγιά, μπανιαρίστηκαν και οι μικρές, δεν μπορούσα να τις κρατήσω με τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 sorry λεφτ εγώ με 20 βαθμούς δεν βουτάω , θέλω να με τραβηξει που λένε να βουτήξω όχι να ξεπαγιάζω. εδώ η θάλασσα είναι κρύα όλο το χρόνο μη συγκρίνεις χαλκιδική με αιγαίο. μαίρη με νιώθεις ρε φίλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Σκληραγωγημενα παιδιά. Μπράβο. Όχι σα και μας, φλωρουμπες. Άκου 25η πρώτο μπάνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 εμένα η κρύα θάλασσα με αρέσει Τον αύγουστο που είναι σαν κατουροπισίνα δεν με ψήνει και πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 εμένα η κρύα θάλασσα με αρέσει Τον αύγουστο που είναι σαν κατουροπισίνα δεν με ψήνει και πολύ... όταν έμενα κι εγώ επάνω και έβλεπα καθαρή θάλασσα μόνο τα σ/κ που λέει ο λόγος,βουτούσα από πρωτομαγιά γιατί την είχα λαχτάρα. τώρα που την βλέπω κάθε μέρα και ξέρω ότι βάζω μαγιό και σε 5' είμαι εκεί δεν τη λαχταράω τόσο και μου κάνει αίσθηση μόνο όταν έχει πολλή ζέστη. άσε που εδώ δεν γίνεται κατουροπισίνα ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Και γω στο 7ο ειμαι αν μετράω σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μπουμπουνίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 wutg.jpg εγώ ήλιο βλέπω , που στο μπεο είδαν καταιγίδες δεν μπορώ να καταλάβω Το freemeteo είναι κάπως πιο αξιόπιστο το λίστεριν μπροστά του έιναι αγιασμός σου λέω!!! Δοκίμασε να κάνεις πλύσεις με λάδι καρύδας, κάνει πολύ καλό! (για αρκετή ώρα όμως, 15-20 λεπτά) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Φραπεδακι και δροσιά... Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις